Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar > Yiğidoların Dayanışma Formu

Yiğidoların Dayanışma Formu Bu Bölümü Yiğidolar Olarak Tanişma Ve Dayanişma Gücümüzü Geliştirmek Için Kullanalim.

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 05.03.2009, 00:18   #61
GAZİANTEPTEN
Acemi Yiğido

GAZİANTEPTEN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 GAZİANTEPTEN ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Yiğido ölçer kimde verin onu
Hadi herkeste sıraya geçsin ölçüm başlayacak..

Mantıklı bişeyler yazın.
Hocayada başkanada söyleyen acıştığından söylüyor.
Belki bende dahil haddi aşan şeyler yazıldı ama kendi adıma söylüyorum, yarıfinalde elenme endişesinin verdiği hırçınlık. Hemde takım böylesine formdayken. Bir rüzgar yakalamışken..

Seviyesizliğin alemi yok. Kelimeleri dikkatli sçmek lazım diye düşünüyorum.
GAZİANTEPTEN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 05.03.2009, 00:20   #62
tribünbrothers
Yeni Yiğido

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 577 tribünbrothers FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
akıncı_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BU SAÇMA SAÇMA YORUMLARI YAZAN KENDİNİ SİVAS LI SANAN BAZI ÖZÜRLÜLER WAR. BU TAKIM İKİNCİ LİGTEYKEN NEREDEYDİNİZ HADİ ONUDA GEÇTİK BU TAKIMA SÜPER LİGE İLK ÇAIKTIĞINDA NEREDEYDİNİZ. BAKTINIZ TAKIM LİDERŞİĞE OYNUYO HOŞUNUZA GİTTİ TABİ HERKES SİVASI KONUŞUNCA HOŞUNUZA GİTTİ TAKIMI SAHİPLENDİNİZ. GERÇEK SİVASSPORLULAR BELLİ OLDU. ŞİMDİ SİZLER DOLAPLARINIZDAN ÇIKARIN İSTANBUL FORMALARINIZI GİDİN ONLARIN ŞAKŞAKÇILIĞINA BIRAKTIĞINIZ YERDEN DEWAM EDİN. BIRAKIN BİZ SAHİP ÇIKARIZ SİVASIMIZA BİZ KORURUZ SİVASIMIZI HERKESE KARŞI. SİZİN GİBİ KARAKTERSİZLER BU RENKLERDEN UZAK DURUN YETER. BUGÜN MEMLEKETİNİ SATAN YARIN ÜLKESİNİ SATAR. ADAM OLUN!!

İSTANBUL YALAKASI DEĞİL MEMLEKET HASTASIYIZ
ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SİVAS..

Bak kardesıme benım 2 lıgde yenıcelerıler ıle trıbundeydım en kral trıbun taraftar donemını sıvasta yasatan abılerımıze bugun de olsa sukranlarımızı bır borc bılırız ...! Su an 2 lıgde olsak bız yıne varız...! Belkı burda yazı yazan arkadasların cogundan fazla deplasmana sıvassporu desteklemeye gıtmısımdır kı gecen sene olaylı trabzon macına sıvastan gıttık onun ıcın bılmedıgın ınsanlar hakkında yorum yapmayacaksın ...!
YENİÇERİLERİ HERKES IYI TANIR ...!
tribünbrothers isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 05.03.2009, 00:20   #63
lutfiakarcay
Yeni Yiğido

lutfiakarcay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 lutfiakarcay isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya sen harbiden bi fener yalakasıymışsın beee.

senin şu mesajından da ne yalakası olduğun belli oluyor,söylememe gerek yok zaten..

ben bir önceki mesajımda açıkça ve dürüstçe yazdım,43 yaşında olup da takım tutmayan bir sivaslı yoktur,tanımadım da zaten..

sen önce o mesajımı oku,merak etme senden daha harbi sivaslı olduğumu görürsün..

burda başka renklerden olupta fener düşmanlığı yapma adına suret-i haktan görünme ihtiyacıda duymadım ben..
lutfiakarcay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 05.03.2009, 00:20   #64
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 732 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
KADİR AKTÜRK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

İNŞ HOCAMIZ BİZİ BIRAKIP GİDER BİZDE 3.LİGE TEKRAR GERİ
DÖNERİZ BU TARAFTARDAN UTANIYORUM YAZIKKİ BÖYLE 1 2 MAĞLUBİYETTE TAKIMINI SATAN TARAFTAR VAR ASIL SİZLERİN YÜZÜNÜZDEN BU MAÇ SATMA OLAYI ÇIKTI BİDE EZİKSARAYLILAR ÇIKARTTI
EZİKBAHCEYİ YENEMEDİK DİYE MAÇI SATMIŞ OLUYORSAK BİZ BU BAŞARIYI HAKETMİYORUZDUR BURSA ANKARAGÜCÜ ESKİŞEHİR TARAFTARI BİLE BİZDEN TAKIMINA DAHA ÇOK SAHİP ÇIKIYOR
KARDEŞİMMMM. SİVASI ANCAK YÜREKLİ SİVASLILAR ZİRVEYE ÇIKARIR. BAŞKA İLDEN GELİPDE KENDİNİ SİVASLILARDAN DAHA SİVASLI GÖRMEYE ÇALIŞANLAR DEĞİL. ONLAR ANCAK KENDİLERİ İÇİN BİŞEYLER YAPARLAR VE SİVASI BASAMAK YAPARLAR. BU FENER MAÇI BÜLENT HOCANIN DÜŞÜŞE GEÇMESİNİN Bİ BAŞLANGICIDIR.MAÇI İZLEYEN HERKES GÖRDÜ. ARTIK ANADOLU TAKIMLARIDA SİVASA KARŞI SEMPATİSİNİ BİTİRECEKLERDİR. TAKIMIN FENERBAHÇEYE KARŞI FENER RUHUYLA OYNADIĞINI HERKES GÖRDÜ. AYRICA BÜLENT HOCA GİDERSEDE KİMSE ÜZÜLMESİN. TAŞ GİBİ DELİKANLIMI DELİKANLI YİĞİDOMU YİĞİDO ÖZ BE ÖZ SİVASIN ÇOCUĞU RIZA ÇALIMBAY VAR.BÜLENT GİBİ DAĞLARI BEN YARATTIM DEMEZ HEMDE..
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 05.03.2009, 00:21   #65
hakandemirezen
Yiğido

hakandemirezen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

31 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 763 hakandemirezen isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Fenerbahçeye yenilmek her şeyin sonu demek değildir.Bu takımı bu günlere bu yönetim ve teknik heyet getirdi.O nları kaybedilen 2 maç sonrası eleştiri yağmuruna tutmak hiçte hoş değil,hiç bir başkan yada hoca maç satecak kadar da hassiyetsiz değildir.Kupada sadece fenerbahçe 1 adım öne geçti sivasta her şey çok farklı olabilir.Futbolun güzelliklerini yaşamaya bakalım,daha 2 sene öncesine kadar ligte sürekli kalalım düşmeyelimde ne olursa olsun derken şimdi kupayı ve ligi kazanmalıyız durumuna geldik bu takım Türkiyede hiç bir takımın yapamadığı işlere imza attı.O yüzden TEK SEVDAMIZ SİVASSPORUMUZA TEKNİK HEYETE FUTBOLCULARA VE YÖNETİME SAHİP ÇIKMA GÜNÜDÜR.BİZ ONLARI SEVİYORUZ BÜYÜK TAKIM OLMAK İÇİN İLK ÖNCE BÜYÜK TARAFTAR OLMAYI UNUTMAYALIM......
Alt 05.03.2009, 00:22   #66
tribünbrothers
Yeni Yiğido

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 577 tribünbrothers FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaslar ayrıyeten sıvasta fenerbahceyı 2 0 yenerek turuda gecerız fınal oynarız ama trıbun ınsalarına sahıp cıkalım ...! Sıvassporumuz 4 4 lukken bu tırbunler de ole olsun ...!
tribünbrothers isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 05.03.2009, 00:22   #67
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 732 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
lutfiakarcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
senin şu mesajından da ne yalakası olduğun belli oluyor,söylememe gerek yok zaten..

ben bir önceki mesajımda açıkça ve dürüstçe yazdım,43 yaşında olup da takım tutmayan bir sivaslı yoktur,tanımadım da zaten..

sen önce o mesajımı oku,merak etme senden daha harbi sivaslı olduğumu görürsün..

burda başka renklerden olupta fener düşmanlığı yapma adına suret-i haktan görünme ihtiyacıda duymadım ben..
SEN BOŞUNA YIRTINMA KARDEŞİM. SENİN KANININ BİLE KIRMIZI OLDUĞUNA İNANMIYORUM. SENİN KANIN TEK RENKTE DEĞİL. sarı lacivert RENK DAMARLARINDA DOLAŞIYOR.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 05.03.2009, 00:22   #68
lutfiakarcay
Yeni Yiğido

Alıntı:
GAZİANTEPTEN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yiğido ölçer kimde verin onu
Hadi herkeste sıraya geçsin ölçüm başlayacak..

Mantıklı bişeyler yazın.
Hocayada başkanada söyleyen acıştığından söylüyor.
Belki bende dahil haddi aşan şeyler yazıldı ama kendi adıma söylüyorum, yarıfinalde elenme endişesinin verdiği hırçınlık. Hemde takım böylesine formdayken. Bir rüzgar yakalamışken..

Seviyesizliğin alemi yok. Kelimeleri dikkatli sçmek lazım diye düşünüyorum.

mantıklı seyleri önce sen yazsan iyi olacak,sabahtan beri maçın satıldığını söylüyerek yönetim,td ve futbolcuları şaibe altına sokuyoprsun,antep ten ne adına mesaj attığını söyle de bilelim
Alt 05.03.2009, 00:24   #69
KIZILCAN
Usta Yiğido

KIZILCAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

249 Mesajına 418 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 KIZILCAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Arkadaşlar yazdığım yazıda belki ileriye gitmiş olabilirim ama benim eleştirim sadece son haftalardaki kötü futbola.Biz bu değiliz.Şimdiye kadar hocamız ve başkanımız hakkımızda kötü birşey yazmadık,yazmayız da.Onlar bizim baş tacımızdır.Lütfen birbirimizi kırmayalım.Bakın hepimiz bir emek veriyoruz,gecenin şu saatini Sivasspor'a ayırıyoruz.Ortak noktamız da bu zaten: SİVASSPOR SEVDASI...
KIZILCAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 05.03.2009, 00:26   #70
lutfiakarcay
Yeni Yiğido

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SEN BOŞUNA YIRTINMA KARDEŞİM. SENİN KANININ BİLE KIRMIZI OLDUĞUNA İNANMIYORUM. SENİN KANIN TEK RENKTE DEĞİL. sarı lacivert RENK DAMARLARINDA DOLAŞIYOR.
senin yaş 43 değil mi?..

peki söyle bakalım bir sivaslı olarak bu yaşa kadar başka takım tutmadığını?..

ben 2.hatta 3.ligdeyken takip ederdim maçları ama her sivaslı gibi 1.ligde tuttuğum takım da vardı,şimdi de sivas ile beraber daha farklı ve gururlu bir sevinç yaşıyorum ve de fb maçlarında da çok rahatım,senin gibi sıkıntıya girmiyorum en azından..
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
değerlendirelim, hanİ, kadikÖyde, kardeŞtİ, küfür, maçı, yoktu