Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Dolaplar Dönmeye Başladı
Alt 12.04.2009, 17:14   #61
fatihtuztas
Tecrübeli Yiğido

fatihtuztas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

135 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 684 fatihtuztas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Dolaplar Dönmeye Başladı

Alıntı:
cactuss58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
seni oraya basın sözcüsü diye koyana ben ne diyeyim..
hadi ordan ya sen de.birlik olalım derken sen çıkıp basın sözcümüzü eleştiriyorsun.ünsal yerden göğe kadar da haklı.içimizdeki irlandalımısın yoksa sen de.biz malzemecisinden yönetimine,teknik heyetine,futbolcularına,taraft arına kadar bir aileyiz.bu ailedeki huzuru bozma lütfen sen kesin istanbul yalakalarından birisindir.
fatihtuztas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2009, 17:16   #62
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1037 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
fatihtuztas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hadi ordan ya sen de.birlik olalım derken sen çıkıp basın sözcümüzü eleştiriyorsun.ünsal yerden göğe kadar da haklı.içimizdeki irlandalımısın yoksa sen de.biz malzemecisinden yönetimine,teknik heyetine,futbolcularına,taraft arına kadar bir aileyiz.bu ailedeki huzuru bozma lütfen sen kesin istanbul yalakalarından birisindir.
terbıyesızlık etme haddını bıl,oturdugun yerden benı tanımadan ezbere konusma..basın sozcumuzde senın benım gıbı ınsan o da hata yapabılır sen nasıl dusunuyosan dusunuyosun bende bole dusunuyorum arkadasım.olayı kısısellestırıp ınsanın canını sıkma..
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2009, 17:21   #63
winner58
Yiğido

69 Mesajına 104 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 701 winner58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

buraya yazan arkadaşların çoğu fikret ünsalı beğenmiyor ve bende şahsen beğenmiyorum çok alakasız laflar söylüyor yakışmıyor sivassporumuza zarar veriyo hatta ....... bir arkadasımda seyirciden bahsetmiş çok güzel yere değinmiş ya kahroluyorum oraya giden seyirci oturmuş bir kamyon çekirdek yiyor ne bağırma var ne tezavrat var acil bir sekilde ateşli bir guruba sahib olmamız lazım biz ikinci ve üçüncü ligde iken çok dehset bir taraftarımız vardı şimdi nere gittiler allah aşkına destek verin takımımıza
winner58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2009, 17:39   #64
gül5858
Usta Yiğido

gül5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

662 Mesajına 1.291 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 711 gül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOKgül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Fikret beyin her söylediğine katılıyorum, ne dolapların döndüğünüde zaten biliyoruz,ama yazamıyoruz işte açıklayamadığımız bir dünya teori işte.
Her kez karşı işte.
Trabzon spor göz önünde 20 yıldır ligde dönüp durdu her zaman önüne geçildi şimdide S.spor'un önüne setler çekiliyor.

Bu zihniyetteki FUTBOL FEDARASYONLARI VE HAKEMLER VE MEDYAIN ÇOK ETKİSİ VAR İŞTA DÖNEN DOLAP DEDİĞİMİZ ŞEYTAN ÜÇGENİ AKTORLERİ

....''ŞEYTAN ÜÇGENİ OLMUŞLAR VE ANADOLU TAKIMI S.SPOR'UN ŞAMPİYONLUKTA OLMAMASI İÇİN ELLERİNEN GELENİ YAPIYORLAR

'' Nereye kadar yapıcaklar bir 20 yılde S.spor'mu bekleyecek şampiyonluğu''

Bu şeytan üçgenine dönmüş zihniyete artık sormamız gerek
''NEDEN''????
''VE DÖNÜP BAKALIM BİZİM TAKIM NE YAPIYOR HİÇDE İYİ OYNAMIYOR

FUTBOLCULARIMIZ 123 kişi ama bu takım işidir birinde sorun olduğunda diğeri ne kadar oynasada faydasız AYIKLAMAK GEREKİR ZARARLI BİTKİLERİ
VE YİNE SORMAK GEREKİR

''' NEDEN''???
'''NEDEN ''???

Ben Türküm, Türk esir olmaz.
Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz.
Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
gül5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2009, 17:55   #65
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 912 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt

Bence bazı arkadaşlar söyle bir Basın sözcüsü istiyor evet bu gün maçı kazandık bize destek veren ve bizim şampiyon olmamız için çalışan tüm Anadolu takımlarına teşekür ederiz biz hiç zorlanmadan onları yeniyoruz şuana kadar oynadığımız 27 haftadır oynadığımız bunların 6 maç hariç bjk, gs, fb ve ts bu maçlar hariç 21 maçda aldığımız 63 puanla lideriz ve tüm anadoluya bize verdiği destekten dolayı teşekür ediyoruz bu arada büyük denen maçlardan aldığımız puanlar hariç 9 puanda onladan aldık ve 72 puanla şampiyonluğu garantiledik herrkeze hayırlı olsun demeliydi???

şu anki puanımız 56 bunun 9 büyüklerden 47 anadoludan pardon bunun içinde 6puanda istanbul büyükşehirden kaldı 41 puan yani anadolu takımlarına ortalama maç başı 1 puan vermişiz biz buraya bileğimizin gücüyle geldik kimsenin bize verdiği sadakayla destekle puanlarla değil bilmem anlatabildim
antalyadanda bize yatmasını değil mertçe kendi için mücadele etmesi gerektiğini söylüyoruz Fikret ÜNSAL beyde bunu anlatmak istiyor anlamak isteyene !!!!!
Alt 12.04.2009, 18:11   #66
GuVeN
Usta Yiğido

Alıntı:
RECEP_YÜKSEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bence bazı arkadaşlar söyle bir Basın sözcüsü istiyor evet bu gün maçı kazandık bize destek veren ve bizim şampiyon olmamız için çalışan tüm Anadolu takımlarına teşekür ederiz biz hiç zorlanmadan onları yeniyoruz şuana kadar oynadığımız 27 haftadır oynadığımız bunların 6 maç hariç bjk, gs, fb ve ts bu maçlar hariç 21 maçda aldığımız 63 puanla lideriz ve tüm anadoluya bize verdiği destekten dolayı teşekür ediyoruz bu arada büyük denen maçlardan aldığımız puanlar hariç 9 puanda onladan aldık ve 72 puanla şampiyonluğu garantiledik herrkeze hayırlı olsun demeliydi???

şu anki puanımız 56 bunun 9 büyüklerden 47 anadoludan pardon bunun içinde 6puanda istanbul büyükşehirden kaldı 41 puan yani anadolu takımlarına ortalama maç başı 1 puan vermişiz biz buraya bileğimizin gücüyle geldik kimsenin bize verdiği sadakayla destekle puanlarla değil bilmem anlatabildim
antalyadanda bize yatmasını değil mertçe kendi için mücadele etmesi gerektiğini söylüyoruz Fikret ÜNSAL beyde bunu anlatmak istiyor anlamak isteyene !!!!!
hocam yapma allahaşkına ne alakası var.. dedıklerımden bunları cıkarıyorsan hıc tartısmayalım,uzadıkca alakasız yerlere gıdecek bellıkı..
saygılar..
Alt 12.04.2009, 18:21   #67
sivassporummm58
Yiğido

sivassporummm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 sivassporummm58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
cactuss58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
seni oraya basın sözcüsü diye koyana ben ne diyeyim..
cactuss kardeş sen fikret ünsal ı sevmeyebilirsin veya beğenmeyebilirsin de.Ancak o kişi Sivassporumuzun basın sözcüsü olarak açıklama yapıyor.Yani yaptığı açıklamayla sivassporumuzu temsil etmiş oluyor ve yönetimin düşüncelerini kamuoyuna sunuyor.

Yani bu ortamda sen tutmuşsun adamın sivasspor hakkındaki yorumları yerine olayı kişiselleştirmissin.Eğer onunla varsa bir husumetiniz gidersiniz karşılıklı konuşur halledersiniz.Biz burda olayı sivasspor açısından konuşuyoruz.Kimse ile burada kişisel bir husumetimiz olmaz olmamalı da...

ŞAMPİYON SİVAS ULAN...
sivassporummm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2009, 18:23   #68
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Fikret bey sürekli anlamsız beyanatlarla ortamı geriyor adam basın sözcüsünden çok efeye benziyor bazı basına verdigi beyanatlar hiç de hoş olmuyor
Alt 12.04.2009, 18:26   #69
LosTie58
Usta Yiğido

LosTie58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 768 LosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOKLosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Yahu arkadaşlar adam adı üstünde "BASIN SÖZCÜSÜ" iyi ya da kötü bırakın biraz konuşsun,zaten bu konuşmaları kafası estiği için yapmıyorr..
LosTie58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2009, 18:28   #70
GuVeN
Usta Yiğido

Alıntı:
sivassporummm58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
cactuss kardeş sen fikret ünsal ı sevmeyebilirsin veya beğenmeyebilirsin de.Ancak o kişi Sivassporumuzun basın sözcüsü olarak açıklama yapıyor.Yani yaptığı açıklamayla sivassporumuzu temsil etmiş oluyor ve yönetimin düşüncelerini kamuoyuna sunuyor.

Yani bu ortamda sen tutmuşsun adamın sivasspor hakkındaki yorumları yerine olayı kişiselleştirmissin.Eğer onunla varsa bir husumetiniz gidersiniz karşılıklı konuşur halledersiniz.Biz burda olayı sivasspor açısından konuşuyoruz.Kimse ile burada kişisel bir husumetimiz olmaz olmamalı da...
üstad kişisel herhangı bı problemım yok.ılk mesajım konuyu okumus olmanın verdıgı kızgınlıkla yazıldı.hıtap seklı ıcın sonradan bende neden bole yazdım dedım ama sonradan mesaj degıstıremedıgım ıcın ole kaldı.ondan sonrakı mesajlarımda kendısıne ısmıyle hıtap ettım.. husumet problem yok ama bı taraftar olarakda basın sözcüsü olarak başka birini görmek ıstıyorum. fıkret beyın sıvasspor sevgısıne sevdasına degıl benım tepkım..yalnıs anlasılmasın..
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
başladı, dolaplar, dönmeye