kırmızı beyaz hakikatten çok ama çok güzel bir renk bizler sivaslı olarak bu yiğido kelimesininde ne anlama geldiğini çok iyi hafızalarımıza yazarak bunlar türkiye vede avrupa da en büyük desteklerimizi vererek sivassımızın vede sivas sporumuzun yanında olacağız bunları yapmamız gerekiyor.artık sivas eski kabuğundan çıktı şimdi sivas sivas olam zamanıdır.abıkı hepimiz sivasta oturmuyoruz ama gönlümüz atalarımız orda bende balıkkesir.erdek ilçesinde oturuyorum burda da bütün sivaslı hemşerilerimizle gönül bağı kurmuşuz.inş allah şampiyon olduktan sonra meydanlar hep sivas olacak.vede kırmızı beyaz olaack.saygılar sunuyorum kardeşlerime hemşerilerime
Şampiyonluğa adım adım yaklaştığımız şu günlerde,gerek ulusal medya,gerek internet haberciliği yapan kuruluşlarda şehrimizin şampiyonluğa hazır olmadığı sürekli vurgulanmaktaydı.Bizde Besyo_cu ile sokağa çıkıp şehrimizin şampiyonluğa hazır olup olmadığını yerinde görmek istedik.Ve işte gördüklerimiz;
Not:Şampiyonluğa hazır olup olmadığımıza siz karar verin..
mükemmmel bir duygu memleketimi özledim offf ama şampyn olcağmz gün sivasdaymm ŞAMPİYON SİVASSPOR !!!!!!!
yiğiiiiiiiiiiiiiiiiiiidooooool arız biz şampiyon olacağız. inşallah
ben izmirde kalıyoruma allahın izniyle şampiyon olalım mahhaleyi bayrakal donataccağım şampiyonlık turuna çıkacam kordona millet yiğidoların ne olduğunu bilsin tanısın bakalım ......saygılar başarılar yiğidoların temsilcisi sivasspora...