Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçın Ardından
Alt 03.05.2009, 22:39   #61
Kasim58
Tecrübeli Yiğido

Kasim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 455 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 750 Kasim58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Maçın Ardından

Hocam sivassporu buralara siz getirdiniz inkar edemeyiz!Bircok arkadaslar gibi bende buna takildim.Muhakkak m ali´ninde büyük emekleri var bunuda inkar etmiyoruz ama tum´u cikararak m ali´yi almaniz bizim maci kayib etmemizin nedeni diye dusunuyorum.
Kasim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.05.2009, 22:49   #62
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 762 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

türkiyede sosyal siyasal ekonomik kirliliğin olduğu gibi sporunda kirliliği gözle önüne serildi. sene başından beri gaziantep in böyle durgun silik kişiliksiz bir futbol oynadığını göerdünüzmü: ben şahsen görmedim. hep göze hoşgelen futbol oynamışlardır. ama bugünkü gaziantepe karşı sivassporun( sivasspor bu ligde şampiyonluğa oynayan takım dikkatinizi çekerim ) bukadar mide bulşandıran iğrenç futboluna ne demeli. gerçi sene başından beri bi bakalım. sivasspor hangi maçını pas yaparak göze hoş gelen futbol oynayarak kazanmış kii bu maçta birçok maçta olduğu gibi yine hakem sivasspordan yanaydı ( aksini idda edenin aklına şaşarım )BÜLENT BEYYYY. NEYMİŞŞŞ ... DEMEKKİ LAYLAYLA LA İLAHEİLLALLAH I GETİRİP SPORA KARIŞTIMAYACAKSIN. DÜRÜSR MERT OLUP GÖYLE BİR TAKIM YALKALAMIŞKEN ÇATIR ÇATIR OYNAYIP YENECEKSİN. DÜRÜST OLACAKSIN KISACASI.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.05.2009, 23:02   #63
Siiivasliii
Acemi Yiğido

24 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 623 Siiivasliii FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Insaallah sampiyon Sivasspor olur
Siiivasliii isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.05.2009, 23:07   #64
FANATIK YIGIDO
Tecrübeli Yiğido

130 Mesajına 164 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 673 FANATIK YIGIDO FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaslar kimse hocamizi ve oyuncularimizi elestirmesin hocamiz ve oyuncularimiz elinden geleni yaptilar ama karsimizda sanki paraya susamis bir takimcikti sonrada cikmis sivassporumuzun sanpiyon olmasini cani gonulden istiyoruz diyolar haftalardir gelene carpiliyolar gidene carpiliyolar bize gelince gozlerini actilar ama bunu birkenara yazariz birgun gaziantep de sanpiyonluga oynar ozaman karsimiza cikmasinlar bunun acisini unutmayiz tipki vestel manisanin 8tasa yattigi gibi ama intikamizi kupa macinda eleyerek aldik birgun bunun acisinida aliriz unutmasin gaziantep
FANATIK YIGIDO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.05.2009, 23:08   #65
gül5858
Usta Yiğido

gül5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

662 Mesajına 1.291 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 731 gül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOKgül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Biz ne olursa olsun Sivas spor'un yanındayız .Tabiki kazanmak kadar kaybetmekte var kendi sahamıza abdurahman'la atılan gol hepimizi üzdü ama bunlar futbol kazaları diyelim geçelim.
Fb bjk'nın maçınında puansız bitmesi bize nefes aldırdı.
Yiğidolar canınız sağ olsun üzülmeyin.

Ben Türküm, Türk esir olmaz.
Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz.
Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
gül5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.05.2009, 23:10   #66
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1057 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Kasim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hocam sivassporu buralara siz getirdiniz inkar edemeyiz!Bircok arkadaslar gibi bende buna takildim.Muhakkak m ali´ninde büyük emekleri var bunuda inkar etmiyoruz ama tum´u cikararak m ali´yi almaniz bizim maci kayib etmemizin nedeni diye dusunuyorum.
tumla kamananı degıstırdı hemserım..sillayla m. alıyı degıstırdı..
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.05.2009, 23:43   #67
sivassporummm58
Yiğido

sivassporummm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 700 sivassporummm58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bugün maçın en kötüsü bana göre Sezer'di.Sezer'e 90 dakka boyunca neden tahammül edildi onu hiç anlamış değilim.Bu takımda Kamanan ve Balili gibi oyuncular var.Ama Bülent Hoca saolsun bu oyuncuları son 15 dakka,20 dakka,ikinci yarı oyuna sokarak bitirdi.Mehmet Yıldız ı sürekli ilk onbirde oynatmanın ne anlamı var çözmüş değilim.Bugün Mehmet ile en az 3-4 tane gollük pozisyonlardan yararlanamadık.Diğer haftalarda da aynı şekilde olduğu gibi.Ayrıca biraz daha gayret ederse ligdeki en fazla ofsayta yakalanan oyuncu sıralamasında birinci sıraya oturacak ve belki birincidir dikkat etmedim.
Muhammet Ali Kurtuluş sürekli orta sahaya taze kan için giriyor ama kendine hayrı yokki sivasspora hayrı olsun.
Uzun lafın kısası yedek futbolcularımız gayet iyi futbolcular.Onları klübelerde köreltmek yerine onlardan en üst düzeyde verim almak için hep aynı kadroyla çıkılmamalı yerine göre birkaç değişiklik yapılmalı.Yoksa kurtarıcı olarak sahaya sürülen oyuncularımızı kendi elimizle köreltmiş oluruz...

ŞAMPİYON SİVAS ULAN...
sivassporummm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.05.2009, 23:50   #68
tuzlugollu
Yiğido

tuzlugollu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 735 tuzlugollu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

tecvik mesvik hava sicakligi sucbenim gibi bahanelere siginmak yanlis oyna kazan kardesim hakem desen normal saha desen normal e ozaman oyna kazan yada kaybet bahaneyi eften puften konularda degil bos oltayla tuttugun baliklar herzaman sana gelmez birazda baskasina gitsin kim ne derse desin bizim hocamiz buyuk konusuyo ve ligin en kartlasmis kadrosunu hala degisirmek istemiyo kaldiramadilarki oynu sivas kendisi gibi oynayan takimlari yenemiyo ama antep acik oynayan bi ekip ve biz bunu degerlendirmesini bilemedik konya beraberligi neyse fenere yenildik neyse trabzonu yendik onada peki amma biraz ciddi olmasi gereken futbolcular hani diyozya taradtar inanmiyo sampiyonluga diye bu is taraftarin inanmasiyla olmuyo sadece takim inanacakki taraftarda desteklesin bu saatten sonra kimse taraftari carti curtu ekonomik durumu bahane etmesin kredi mredi kalmadi artik cepten yemeye basladi takim buna bi ayar cekilmesi lazim suna eminimki seneye bu kadroda buyuk revizyon yapilmazsa kafaya oynamak hayal dusmeyelimde diye kendimizi avutabiliriz ve yine diyomki keske mehmet yildizi satsaydilar gs y simdi elimizde kalacak adamin isi gucu diger arkadaslarini fircalamak kaybettigi kac topa basmis geri kazanmis kendi on kacirir millet bir kacirinca hava basar iddia ediyorumki sivassporumuz sampiyon olmayacak bu mantaliteyle olmuyo yine gecen seneki sendromlar basladi yok su maclari alsak kazanirdik sampiyon olurduk diyenler yine ayni hatalara dusuyo buda tecrubesizlikden cikipta artik tecrube kazandik hikayelerini gecelim bize somut bi delil lazim oda simdilik yok bulent hoca buyuk konusmaya devam ettikce bu ters tepmeye devam edecek bence amma umarim yanilirim
......
Alt 03.05.2009, 23:54   #69
tuzlugollu
Yiğido

tuzlugollu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 735 tuzlugollu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bugun fener bahce diyet odedi sivasin fenerbahceye karsi olan comertliginin bedeli besiktasi yenerek odedi ve yine lideriz ne diyeyim tesekkurler fener bahce erkek gibi cikip oynayip kazandiniz saibeye meydan vermediniz .....
Alt 04.05.2009, 00:00   #70
sivassporummm58
Yiğido

sivassporummm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 700 sivassporummm58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
türkiyede sosyal siyasal ekonomik kirliliğin olduğu gibi sporunda kirliliği gözle önüne serildi. sene başından beri gaziantep in böyle durgun silik kişiliksiz bir futbol oynadığını göerdünüzmü: ben şahsen görmedim. hep göze hoşgelen futbol oynamışlardır. ama bugünkü gaziantepe karşı sivassporun( sivasspor bu ligde şampiyonluğa oynayan takım dikkatinizi çekerim ) bukadar mide bulşandıran iğrenç futboluna ne demeli. gerçi sene başından beri bi bakalım. sivasspor hangi maçını pas yaparak göze hoş gelen futbol oynayarak kazanmış kii bu maçta birçok maçta olduğu gibi yine hakem sivasspordan yanaydı ( aksini idda edenin aklına şaşarım )BÜLENT BEYYYY. NEYMİŞŞŞ ... DEMEKKİ LAYLAYLA LA İLAHEİLLALLAH I GETİRİP SPORA KARIŞTIMAYACAKSIN. DÜRÜSR MERT OLUP GÖYLE BİR TAKIM YALKALAMIŞKEN ÇATIR ÇATIR OYNAYIP YENECEKSİN. DÜRÜST OLACAKSIN KISACASI.
Arkadaşım sen hangi maçı izledin acaba.Gazi Antep nasıl iyi oynamamış yaw.Ayrıca kişiliksiz lafını kullanmışsın.Bu lafın anlamı ne ve futbolla ilgisini açıklasana.Sivas bu maçta iyi oynamadı evet ama çok iyi oynamadığını söylemek bence yanlış.Çünkü sivasın kaçırdığı çok net pozisyonlar vardı.Ayrıca sen sivasın futbolunu beğenmeyebilirsin.Bu ülkede ne takımların nasıl futbol oynayarak nasıl şampiyon olduklarını da çok iyi biliyoruz.Ayrıca unutma Yunanistan da bu oyunla avrupa şampiyonu oldu.Ayrıca hakemlerin sivası tuttuklarını neyine dayanarak söylüyorsun onu da bir açıkla.Yoksa senin amacın "çamur at izi kalsın" olayı ise hooop orda dur bakalım.Ayrıca bizim hocamızın söylemleri ve lafları ancak sizin gibi rakipleri kıskandırır ve çatlatır.Sana bir çatlayacak laf da ben söyleyeyim, HERŞEYE RAĞMEN LİDERİZ...

ŞAMPİYON SİVAS ULAN...
sivassporummm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
ardından, maçın