Alıntı:
KızılAY Nickli Üyeden Alıntı
YA ABİCİM BİZİM DAHA DOĞRU DÜZGÜN BİR TARAFTARIMIZ YOQ ADAMLAR GELİYOR BAĞIRIYORLARMI Bİ YİĞİDO GENÇLİK BİR ÇILGINLAR BAŞKA YOK BURSASPORUN MÜTHİŞ BİR TARAFTARI VAR SİVASSPORADA DAHA İYİ OLUR BAYAN TARAFTAR BENDE BİŞEY DEMİYORUM AMA ÖNCE ŞU ERKEK TARAFTARLARI BAĞRMALARI LAZIM BU GÜN KÜ MAÇTA TARAFTARI GÖRECEĞİZ BEN BİKERE BİLE MEŞALE YAKILDĞINI GÖRMEDİM TRİBÜNDE
|
Canım kardeşim sanırım daha yeni yeni maçları tribünü takip ediyorsun.Biraz araştırma yap lütfen.2. ve 3. ligde muhteşem taraftar grubumuz vardı ynetm istemediği için bitirildi.Bu konu başlıklarını bu forumda biraz arasan bulursun.Yönetim desteği olmadan sivasda tribün olmaz.Saydığın taraftar grupları içesinde şu anda sadece ilki maçlara gidiyor ellerinden geleni yapıyor.O da yetersiz tribün öyle olmaz.Daha fazla destek şart.Tribünü bilen kişiler bunu yapmalı insanlara öğretmeli bu da yönetimin elinde buna da razı değiller.Meşaleye gelince bilmen gereken şu ki stadlarda meşale yakmak yasak.Cezası 1.200 YTL yakan adam asıl kendisini yakıyor demektir.Bu maçtada taraftar göremezsin.Çünkü en çok seyircisi olan takım biziz bizim taraftarımız çok az onlarda küsmüş durumdalar...