Cevap: 2009-2010 Yeni Transferler
Sivasspor 2 tane daha transfer yapacakmış;bunlardan birinin Bülent Hoca tarafından orta sahada oynayan bir oyuncu olacağını söyledi.Ülkesini belirtmedi sadece son konfederasyon kupasında da oynayan bir oyuncu demişti.Bu sitenin yöneticilerinden bir ülkesinin G.Afrika olduğunu bir mesajında olumuştum.İnternette bu konuda bir araştırma yaptım,acaba bu oyuncular kim olabilir diye;ve işte size sonuç:1. Tahmin Oyuncum:Teko MODİSE:Orta saha da oynayayan topu iyi kullanan,milli takımda 9 tane de gol atmış iyi bir oyuncu.Ülkesinin bir takımında oynuyor2.Tahmin Oyuncum:Siboniso GAXA:Bu oyuncu zaman zaman defansın sağında zaman zaman da orta sahada defansif olarak oynayan bir oyuncu.Çok güçlü;atletik özellikleri olan bir oyuncu.Çok iyi ,ileri geri gidip geliyor.Bu oyuncuları son Konfederasyon Kupasında Yarı finalde Brezilya'ya karşı izlemiştim.İkisi de çok iyi oyuncular.Bilhassa maç boyunca GAXA(Okunuşu GAKA),Brezilyalı KAKA'ya karşı çok iyi bir oyun ortaya koymuş;Bu oyuncuya maç boyunca nefes aldırmamış,adeta sahadan silmişti.Umarım Bülent Hoca bu oyunculardan birisi ile anlaşmıştır.Ben sadece Bülent Hocanın konuşmasından yola çıkarak bir tahminde bulundum..Bülent Hoca inanıyorum ki kimi transfer ederse etsin takıma faydalı;bütçemize uygun en iyi oyuncuyu bu takıma kazandıracaktır...Zaten geçmiştede aynı şeyleri hep yapmadı mı...
|