Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: 2009-2010 Yeni Transferler
Alt 11.07.2009, 18:15   #61
atramp
Yeni Yiğido

atramp - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 atramp FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 2009-2010 Yeni Transferler

Ewet guzell transferlerr gıdenler den baliliye uzuldum ama futbol buu
atramp isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.07.2009, 18:26   #62
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 793 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

ŞAHSEN BEN ARKADAŞLAR TIRANSFERLERDEN ÇOK MEMNUNUM ÖRNEĞİN BİR ERMAN BİR AGBETU BİR ERSEN MARTİN BİR İBRAHİM ÜLÜM VE DİĞERLERİ MÜKEMMEL BANA GÖRE BÜYÜK TAKIMIZ ARKADAŞLAR ARTIK

,,,ALPERENLER,,,
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.07.2009, 23:22   #63
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1102 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

bence ersen disinda yapilan transferler guzel,sivasa renk katacak yeni transferler alismadiklari surece uyum probleri yasar buda verimi dusurur.
subasi29 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.07.2009, 17:04   #64
abdullahyagmur
Acemi Yiğido

13 Mesajına 17 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 585 abdullahyagmur FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

erseni kimse begenmiyo ama sunuda unutmamak gerekiyo adam nou campa çıkmık barcelonaya karsı oynamıs yani tecrübesi bize lasım !
abdullahyagmur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.07.2009, 17:15   #65
rapge
Yiğido

76 Mesajına 137 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 661 rapge Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Namouchi ve Omotoyossi dışında bütün futbolcular geldi ben herkezin aksine Ersen Martinin yaralı olacağını düşünüyorum gerek havadan gerek yerden toplarda iyi...Ayağında topuda iyi saklıyor.İspanya'da oynadı.Tecrübede kazandı bence bize her zamankinden farklı bir Ersen Martin İzlettirecek.Agbetuda çok iyi bir transfer oldu.En çok sevindiğim transferde Erman Kılıç oldu...
Namouchiyi iyiki almamışız bence.Çok sık sakatlanan ve çok forma şansı bulamayan bir oyuncu.Ha gelseydi belki Bülent Hocamız yararlandırabilirdi.
En çok üzüldüğüm konuysa Omotoyossinin gelmemiş olması.Bence çok yararlı bir transfer olacaktı.Nasip değilmiş...
Alt 14.07.2009, 22:43   #66
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 893 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sivasspor 2 tane daha transfer yapacakmış;bunlardan birinin Bülent Hoca tarafından orta sahada oynayan bir oyuncu olacağını söyledi.Ülkesini belirtmedi sadece son konfederasyon kupasında da oynayan bir oyuncu demişti.Bu sitenin yöneticilerinden bir ülkesinin G.Afrika olduğunu bir mesajında olumuştum.İnternette bu konuda bir araştırma yaptım,acaba bu oyuncular kim olabilir diye;ve işte size sonuç:1. Tahmin Oyuncum:Teko MODİSE:Orta saha da oynayayan topu iyi kullanan,milli takımda 9 tane de gol atmış iyi bir oyuncu.Ülkesinin bir takımında oynuyor2.Tahmin Oyuncum:Siboniso GAXA:Bu oyuncu zaman zaman defansın sağında zaman zaman da orta sahada defansif olarak oynayan bir oyuncu.Çok güçlü;atletik özellikleri olan bir oyuncu.Çok iyi ,ileri geri gidip geliyor.Bu oyuncuları son Konfederasyon Kupasında Yarı finalde Brezilya'ya karşı izlemiştim.İkisi de çok iyi oyuncular.Bilhassa maç boyunca GAXA(Okunuşu GAKA),Brezilyalı KAKA'ya karşı çok iyi bir oyun ortaya koymuş;Bu oyuncuya maç boyunca nefes aldırmamış,adeta sahadan silmişti.Umarım Bülent Hoca bu oyunculardan birisi ile anlaşmıştır.Ben sadece Bülent Hocanın konuşmasından yola çıkarak bir tahminde bulundum..Bülent Hoca inanıyorum ki kimi transfer ederse etsin takıma faydalı;bütçemize uygun en iyi oyuncuyu bu takıma kazandıracaktır...Zaten geçmiştede aynı şeyleri hep yapmadı mı...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.07.2009, 01:40   #67
rapge
Yiğido

keşke 17 numara giyen Parker diye bi futbolcu vardı onu alsalar Güney Afrikada...
Alt 15.07.2009, 01:44   #68
rapge
Yiğido

Bernard Parker...17 numara...Bence iyi bir orta saha
Alt 23.07.2009, 19:27   #69
izmirliyigido
Gast

Omotoyossi de gelseydi çok iyi olacaktı. Transferler fena gözükmüyor ama inşallah takıma uyum sağlarlar. Burada en büyük güvencemiz Bülent hoca. Yine takıma uyumu o sağlayacaktır.

AYK
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.07.2009, 20:01   #70
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 842 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor 2 tane daha transfer yapacakmış;bunlardan birinin Bülent Hoca tarafından orta sahada oynayan bir oyuncu olacağını söyledi.Ülkesini belirtmedi sadece son konfederasyon kupasında da oynayan bir oyuncu demişti.Bu sitenin yöneticilerinden bir ülkesinin G.Afrika olduğunu bir mesajında olumuştum.İnternette bu konuda bir araştırma yaptım,acaba bu oyuncular kim olabilir diye;ve işte size sonuç:1. Tahmin Oyuncum:Teko MODİSE:Orta saha da oynayayan topu iyi kullanan,milli takımda 9 tane de gol atmış iyi bir oyuncu.Ülkesinin bir takımında oynuyor2.Tahmin Oyuncum:Siboniso GAXA:Bu oyuncu zaman zaman defansın sağında zaman zaman da orta sahada defansif olarak oynayan bir oyuncu.Çok güçlü;atletik özellikleri olan bir oyuncu.Çok iyi ,ileri geri gidip geliyor.Bu oyuncuları son Konfederasyon Kupasında Yarı finalde Brezilya'ya karşı izlemiştim.İkisi de çok iyi oyuncular.Bilhassa maç boyunca GAXA(Okunuşu GAKA),Brezilyalı KAKA'ya karşı çok iyi bir oyun ortaya koymuş;Bu oyuncuya maç boyunca nefes aldırmamış,adeta sahadan silmişti.Umarım Bülent Hoca bu oyunculardan birisi ile anlaşmıştır.Ben sadece Bülent Hocanın konuşmasından yola çıkarak bir tahminde bulundum..Bülent Hoca inanıyorum ki kimi transfer ederse etsin takıma faydalı;bütçemize uygun en iyi oyuncuyu bu takıma kazandıracaktır...Zaten geçmiştede aynı şeyleri hep yapmadı mı...
ewt ama sivasspor oyun kurucu arıyo yani g.afrikanın 10 numarası SHABALALA ben onunla görüşme yapıldıgını tahmin ediyorum modise de olabilir ama
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
böyle, Çıkanlar, gündemde, transfer, transferler, transfermarkt, yabancı, yapilir, yeni, yenilemisler, Öne