Kestirmeden söyleyeyim. Sivasspor ölmüş, ağlayanı yok. Fenerbahçe ikinci yarıda biraz düzeldi. Alex’in sakatlığı şanssızlık oldu. -"SİVASSPOR ÖLMÜŞ, AĞLAYANI YOK!"-
ŞANSAL BÜYÜKA: Nasıl buldun maçı hocam?
ERMAN TOROĞLU: Kestirmeden söyleyeyim. Sivasspor ölmüş, ağlayanı yok. Fenerbahçe ikinci yarıda biraz düzeldi. Alex’in sakatlığı şanssızlık oldu. Bira düzgün bir takıma karşı olsalardı zorlanırlardı.
ŞANSAL BÜYÜKA: Ama ikinci yarıda iyi bir Fenerbahçe vardı. Hocam bakalım kader anlarına. 32. Dakikadan başlıyoruz çünkü oraya kadar bir şey yok.
ERMAN TOROĞLU: Alex’in sakatlığı var daha önce. Eski yerden sakatlandıysa kötü. Alışkanlık haline gelir.
-"TRANSFERDE TAKIMIN KİMYASINI BOZDULAR"-
ŞANSAL BÜYÜKA: Ersen ve Kamanan yeterli mi Sivas için?
ERMAN TOROĞLU: Sivas her şeyini kaybetmiş.
ŞANSAL BÜYÜKA: Transferde çok yanlış adımlar attılar bana göre. Takımın kimyasını bozdular.
ERMAN TOROĞLU: Sivas takımdı takım değil şu an. Sivas çok konuyordu, rakibi oynatmıyordu, kendisi pozisyon bulduğu zaman atıyordu. Şimdi hiçbirini yapamıyor.
ŞANSAL BÜYÜKA: Bugünün kahramanlarından biri Gökhan Gönüldü. Dos Santos’un vuruşu var. Yasin araya girdi. Sivas’ın savunmasında da bir bütünlük olduğunu söyleyemeyiz heralde.
ERMAN TOROĞLU: Bütünlük var. Bütün bütün bırakıyorlar topları rakibe.
ŞANSAL BÜYÜKA: Ben beğeniyorum Volkan’ı. Bence çok iyi kaleci. Sivas’ın da zaten bütün pozisyonu şu 2 dakika içinde olanlardı. Mehmet Yıldız demek neler yapıyormuş hocam.
-"MANGALLIK OLMUŞ SİVASSPOR"-
ŞANSAL BÜYÜKA: Maça devam edelim hocam… Sivasspor geri çekilmeye devam ediyor.
ERMAN TOROĞLU: Bunun adı ne? Güçsüzlük.
ŞANSAL BÜYÜKA: Rakibin baskısı bunaltmış olamaz mı?
ERMAN TOROĞLU: Kabul etmiyorum. Şuraya bak abi! 9 kişi ceza sahasındalar ya! Nasıl bir Sivas bu? Mangal koysalar oraya daha iyi… 9 kişiler herkes boş. Daha dakika 60… Dağılmışsın, toz şeker gibisin… Laila diyordu, falan ya Bülent… Bu laylaylom olmuş!
ŞANSAL BÜYÜKA: 1 dakika sonrası hemen. Deivid penaltı bekliyor burada “beni ittiler” diyor. Nedir hocam?
ERMAN TOROĞLU: İkisi beraber çıkıyorlar burada. Bir el var arkadan ama Deivid de çok çabuk dağılıyor. Verir misin? Ben vermem!
ŞANSAL BÜYÜKA: Şu tip pozisyonlar her zaman hakem yorumuna girer.
ERMAN TOROĞLU: Tabi ki. Yapmayacaksın. Birisi çalar.
-"FENERBAHÇE’NİN İLK GOLÜ NET OFSAYT"-
ŞANSAL BÜYÜKA: Fenerbahçe’nin golü geliyor.
ERMAN TOROĞLU: Yardımcı hakem burada bayrak kaldırmayarak durduğu yeri inkar ediyor. Yardımcı hakem ilk yarıda aynı pozisyonlarda başarılıydı. Bunu nasıl karırdı anlamadım. Pozisyon net ofsayt.
ŞANSAL BÜYÜKA: Anderlecht’ten 5 gol yiyen Sivasspor ilk 2 haftada 5 gol yedi.
ERMAN TOROĞLU: Tam yiyos, içiyos, gidiyos var ya öyle olmuş Sivas!
ŞANSAL BÜYÜKA: Sivasspor’da kötü gidişin faturası kime kesilmeli?
ERMAN TOROĞLU: Yönetim ve Bülent Uygun tabi ki.
ŞANSAL BÜYÜKA: İddaa oranlarına bakalım hocam. 7 karı veren Sivasspor’a oynayan yok. Geçen sezon nasıl oynanırdı Sivas’a hatırlıyor musun?
ERMAN TOROĞLU: İş paraya gelince herkes işini biliyor hocam!