Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim SS 0-2 DB
Alt 30.08.2009, 23:53   #61
refikpura
Acemi Yiğido

25 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 640 refikpura FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim SS 0-2 DB

Alıntı:
cyclone58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Takımına sahip çıkmayı hemen maddiyat yönüne bağladın ordaki adamların maçlara son parasını vererek geliyor ve o parayıda bulamayanlarda oluyodu senin paran varsa tabi alır girersin forma alırsın tamına lisans lı 1 forma almak katkı olsaydı kulüp önce bu altyapısını düzeltirdi kaç çeşit ürün var store da söylesene bana yeni sezon formaları geldimi söylesene takım önce onları halletsin sonra gelsin bize lisanslı forma alın desin bu takıma bu günde bu zamanda lisans lı ürün almak değil boğazını patlatana kadar destek olmak önemlidir tamammı maçtan sonra takım otobüsünü tezahuratlarla uğurladık kim geldide bizden başka destek verdi söylesene ??
Takımına o stada gelen herkes destek oluyor. Ben gelip senin oraya ucuz girmene veya beleş girmene de laf söylemiyorum. Sen bagırarak destek olursun takımına diger adam maddi katkı saglayarak. Bu takım bizim beni ne bülent ilgilendirir ne başkası. Bizi 3 aydır uyutuyolar transfer diye elimizde ki adamlar gitti tum un yerine kim alındı. ya da bugun diyarbakırda sahaya cıkan ibrahim ulum nie alındı nie diyarbakıra verildi. kandırıldık. takımımızın içini boşalttılar. Silla tum balili diallo hattar sergio neden yolladındı. tek kabul ettigim bilica ondan para kazandık ya digerleri.. anlayın artık bu sene düşmemeye oynayacagız ve işimiz gerçekten çok zor.
refikpura isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.08.2009, 23:54   #62
savununyigidogeliyor
Yeni Yiğido

savununyigidogeliyor - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 savununyigidogeliyor isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

"bugün sahada varını yoğunu ortaya koyan futbolun güzellikleri göstermeye çalışan bir sivasspor vardı " yalanları ve boş laflarıyla bugüne kadar kandırıldık bu takım senin eserin bülent hoca lütfen geldiğin yere GİT istifa etmekde bi büyüklüktür.......
savununyigidogeliyor isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.08.2009, 23:54   #63
aldair
Acemi Yiğido

aldair - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

36 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 709 aldair Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

arkadaşlar lütfen sakin olalım birbirimize düşmeyelim,hepimizin ortak sancısı ve değeri sivasspor sevgisi.kimsede taraftarlık sorgulamasına soyunup yada pembe tablo çizmesin bu takımdan taş gibi adamlar gönderildi sebep olarakta daha iyi adamlar alacağız dendi.ama hiç kimse alınmadı 4 yabancı oyuncu kontenjanımız boş böyle bir saçmalık olurmu herkesin içi yanıyor felaket geliyorum dedi resmen,herkes aynı şeyleri söyledi yazdı ama çok bilmiş bülent hocamız vanspordan aldı sakaryaya kiralık verdi,ben yaparım olur dedi.dün nasıl alkışlandıysanız hepimiz helal olsun bilicayı ne güzel buldun aldın dedik şimdide eleştireceğiz.dün milletle alay eder gibi hocamız isterse denenen senegallilere imza attırırız deniyor.tum un balilinin alternatifi bu oyuncularmı.kimse kimseyi enayi yerine koyamaz.mbemba denen zırzavat herif hemen gönderilip kaliteli yabancı oyuncu takviyesi yapılmalıydı .yerli oyuncularımız fena değil ama defansa orta sahaya birde on numara.düşünsenize duran toplara vuracak adamımız yok onur kalıyor murat erdoğanı haybeye gönderiyorlar çıldırmamak elde değil.bu satten sonra transferde olmaz.işimiz çok zor görünüyor,oyuncuların havası bozulursa özgüveni yiterse (bana sorarsanız bozuldu bile),taraftar şehir havayı kaybederse birde bu olumsuz havalar binerse takımın sırtına ondan sonra toparlamak çok zor olur.gidişatımız buna gidiyor,ALLAH yardımcımız olsun...
aldair isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda aldair'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.08.2009, 23:58   #64
savununyigidogeliyor
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 savununyigidogeliyor isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
refikpura Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Takımına o stada gelen herkes destek oluyor. Ben gelip senin oraya ucuz girmene veya beleş girmene de laf söylemiyorum. Sen bagırarak destek olursun takımına diger adam maddi katkı saglayarak. Bu takım bizim beni ne bülent ilgilendirir ne başkası. Bizi 3 aydır uyutuyolar transfer diye elimizde ki adamlar gitti tum un yerine kim alındı. ya da bugun diyarbakırda sahaya cıkan ibrahim ulum nie alındı nie diyarbakıra verildi. kandırıldık. takımımızın içini boşalttılar. Silla tum balili diallo hattar sergio neden yolladındı. tek kabul ettigim bilica ondan para kazandık ya digerleri.. anlayın artık bu sene düşmemeye oynayacagız ve işimiz gerçekten çok zor.

amme hizmeti yapıyoruz agbetuyuda istiyo diyarbakır onuda verin cihanıda başkasına... al gülüm ver gülüm ...hey gidi koca sivasspor devlere kafa tutan takım basit bi diyarbakıra sahasında boyun eğiyor bunun baş sorumlusu bülenttir lütfen daha fazla zarar verme güzel günler hatrına istifa artık....
savununyigidogeliyor isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009, 00:06   #65
şuayip bütün
Acemi Yiğido

31 Mesajına 41 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 593 şuayip bütün COK SEVILEN BIR KISIşuayip bütün COK SEVILEN BIR KISIşuayip bütün COK SEVILEN BIR KISIşuayip bütün COK SEVILEN BIR KISI

bu takım ne yapıyor anlamadım hazırlık maçlarıda dahil hiç galibiyeti yok sadece anderlet macının rovanşını almıştık.eger böyle devam edersek düşmemiz çok kolay olacak.15 tane futbolcu alıyorsun hiç biri işe yaramıyor.bu nasıl iş.birileri bişeylermi yapıyor ben anlamadım.
şuayip bütün isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009, 00:07   #66
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 882 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

Biraz önce sivassporun degerlendirmesini TRT Zeki ÇOL yapti !!! Sivasspordaki problemlerin Teknikheyetten oldugunu takimin iskeletinin dagildigini Bülent uygunun ayaklarinin yere basmasinin gerektigini gecen seneki alan savunmasinda birbirlerini tamamlayan futbolcularin kadrodan gönderilmis olmasi ve yerlerine alinan futbolcular bu problermleri cözecek kapasitede olmadigini, gecen sezon süperligde 28 gol yiyen bir takim daha ligler baslamadan 28 golü kalesinde gördügünü. dahada kötüsü sivasspor eger önümüzdeki macta bir galibiyet alamaz ise takimda güven diye bir sey kalmayacagini , ve dahada kötüsü düsme hattindan kurtarmasinin cok güc olacagini ve kan digisikligine ihtiyac olabiilr dedi...
Alt 31.08.2009, 00:15   #67
refikpura
Acemi Yiğido

25 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 640 refikpura FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Biraz önce sivassporun degerlendirmesini TRT Zeki cok yapti !!! Sivasspordaki problemlerin Teknikheyetten oldugunu takimin iskeletinin dagildigini Bülent uygunun ayaklarinin yere basmasinin gerektigini gecen seneki alan savunmasinda birbirlerini tamamlayan futbolcularin kadrodan gönderilmis olmasi ve yerlerine alinan futbolcular bu problermleri cözecek kapasitede olmadigini, gecen sezon süperligde 28 gol yiyen bir takim daha ligler baslamadan 28 golü kalesinde gördügünü. dahada kötüsü sivasspor eger önümüzdeki macta bir galibiyet alamaz ise takimda güven diye bir sey kalmayacagini , ve dahada kötüsü düsme hattindan kurtarmasinin cok güc olacagini ve kan digisikligine ihtiyac olabiilr dedi...
Zeki Çol çok begendigim seviyeli bi spor yazarı. bakın sadece biz görmüyoz herkes görüyo hatayı. At gözlügü takmayın bülente degil takımınıza sahip cıkın.
ben ersun yenal diyorum. bu yil bizi ligde tutsun seneye kadrosunu kursun.
Efsane yeniden dönsün
refikpura isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009, 00:20   #68
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 859 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maçın yıldızı kimdi ?
Erman ve apo ilk Yarı bişeyler yapmaya çalıştı ama Sedat Geriye düştükten sonraki forvete geçti ve büyük çaba gösterdi.Bence Sedat

Maçın en kötüsü kimdi ?

Musa =>Oyuna girdikten sonra ortada yoktu

Maçta göze çarpanlar ?

Apo'nun performansı

Ne gibi eksiklerimiz var ?

eksik ÇoOoOoOoOoKkKkKkK

Mağlubiyetin Nedeni ?

Takımın kendine güvenmemesi ve üstüne maçın ilk dk larında yenilen gol

Maç hakkında genel yorumunuz

Bugün Diyar Hiç bişey oynamadı,biz ilk yarı iyi bastırdık ama olmayınca,apo nunda sakatlanmasıyla ikinci yarı telaşa kapılıp organize atak geliştiremedik.
1 aydır transfer yapamadık yeter artık yapıyosak yapalım artık orta sahaya oyunu iki yönüyle oynayan,soguk kanlı ve aralara iyi top adan adam lazım yoksa mehmet gelene kadar puan alak hayal bize
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009, 00:20   #69
savununyigidogeliyor
Yeni Yiğido

takım iyi iken dahi bülentin hocalığını beğenen biri değildim bülent babamızın oğlı değil kişiler gider ama camialar baki kalır burda asıl olan sivassporumuzun geleceğidir 2. ligde maç izlemek istemiyorum ben
Alt 31.08.2009, 00:20   #70
anarsist_yigido
YASAKLI ÜYE

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 anarsist_yigido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya gecen tv de sivas icin yorumları izliyorum bulent uygunun ayagı yere bassın kendini cok buyuk sanıyo diyo. senin karsında fenerbahce var deplasmandasın sen hala hucuma donuk oynuyosun bi haddini bil diyolardı adamlar haklı. takımı dagıttı zaten. alıştı galibiyet almaya paso takımı saldırtıyo defans içler acısı. fenere bile saracoglunda 5kişi ile savunma yapıyodu
anarsist_yigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı