Cevap: Maçı Değerlendirelim SS 0-2 DB
arkadaşlar lütfen sakin olalım birbirimize düşmeyelim,hepimizin ortak sancısı ve değeri sivasspor sevgisi.kimsede taraftarlık sorgulamasına soyunup yada pembe tablo çizmesin bu takımdan taş gibi adamlar gönderildi sebep olarakta daha iyi adamlar alacağız dendi.ama hiç kimse alınmadı 4 yabancı oyuncu kontenjanımız boş böyle bir saçmalık olurmu herkesin içi yanıyor felaket geliyorum dedi resmen,herkes aynı şeyleri söyledi yazdı ama çok bilmiş bülent hocamız vanspordan aldı sakaryaya kiralık verdi,ben yaparım olur dedi.dün nasıl alkışlandıysanız hepimiz helal olsun bilicayı ne güzel buldun aldın dedik şimdide eleştireceğiz.dün milletle alay eder gibi hocamız isterse denenen senegallilere imza attırırız deniyor.tum un balilinin alternatifi bu oyuncularmı.kimse kimseyi enayi yerine koyamaz.mbemba denen zırzavat herif hemen gönderilip kaliteli yabancı oyuncu takviyesi yapılmalıydı .yerli oyuncularımız fena değil ama defansa orta sahaya birde on numara.düşünsenize duran toplara vuracak adamımız yok onur kalıyor murat erdoğanı haybeye gönderiyorlar çıldırmamak elde değil.bu satten sonra transferde olmaz.işimiz çok zor görünüyor,oyuncuların havası bozulursa özgüveni yiterse (bana sorarsanız bozuldu bile),taraftar şehir havayı kaybederse birde bu olumsuz havalar binerse takımın sırtına ondan sonra toparlamak çok zor olur.gidişatımız buna gidiyor,ALLAH yardımcımız olsun...
|