Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı
Belki kızacaksınız arkadaşlar ama kaynağı yine söyleyemem ama kulube çok yakın ve çok güvenilir bir kaynak amacım ortalığı bulandırmak sizleri kandırmak değil sadece Sivassporumuzla ilgili aldığım duyumları ve bilgileri siz yiğidolarla paylaşarak bir nebze merakınızı gidermek.
Ara transfer döneminde Sivasspora %80-90 ihtimalle üç yabancı gelecek bu arada Mbemba da büyük olasılıkla gönderiliyor. Şimdi bu üç yabancıyı söyleyeyim ama isimlerini transferlerin kesinleştiği bilgisi gelmeden vermiyorum hem Sivassporumuzu hem de haberi aldığım kaynağı zor durumda bırakmak istemiyorum. İşte üç yabancı:
1)Perulu defans oyuncusu
2)Maliden orta saha oyuncusu yani Afrikalı
3)Brezilyalı 10 numara pozisyonunda oynacak bir futbolcu
NOT:Gelen bu üç oyuncu da genç ve başarıya aç hırslı adamlar
(Dediğim gibi isimleri de bende var ama iş kesinleşmeden söyleyemem)
|
Sen burda bu haberleri alabilecek altyapıya sahipsen, bence boşa harcama kendini, muhabirlik yap.. O adını açıklamadığın haber kaynağınada söylesende, bu zamana kadar olmayan ama hep olmuş gibi olayları, transferleri, Bülent Hoca'nın nasıl gönderildiğini veya Muhsin Hoca'nın hangi şartlarla geldiğini ifşa etse güzel olur değil mi.?? çıkarsa ben demiştim, çıkmazsa zaten kesinleşmemişti diyeceksin.. Bırak bu işleride ehil insanlar yapıversin...