şimdi ne olucak küme düşüyoruz milletin umrunda değil.kim düzeltebilir takımı aslında bugün güzel oynadık ama gol atamadık adamlar en fazla 5 kere geldiler 2 si gol oldu.muhsin hocanın pek suçu yok aslında.taraftar üzerine düşeni yapıyor helal olsun.futbolculardamı suç teknik direktördemi belli değil.inş küme düşmeyiz...
bence hocayla alakası yok böyle defans olmaz sivasspor gençlerbirliğindne iyi oynamış ama defans olmayınca böyle oluyor tek sebebi defans hocaylada alakası yok.
bu takımı tek kurtaarabilecek birisi bülent uygundur, ancak hala anlamıyorsunuz ya yazıklar olsun, hoca takımı sattı diyorsunuz ya, utanıyorum , kimi kim sattı açıklasınlar, yönetim niye açıklama yapmıyor, diyarbakıbr maçında o kadar adamı bülent istifa diye kim bağırttırdı, nerde baasın sözcüsü, nerde tasbaşkan faaruk,
naapti peki? super oyuncular alip suan zirveye oyamamizi mi sagladi?
tamam eyvallah bize guzel gunler yasatti bunlara diyecek sozum dahi olmaz ama Bulent Uygun hala orda burda neden laf ediyor soyle boyle diye.. anlican gelebilenler arasinda olabilir ama ben gelecegini sanmiyorum..
naapti peki? super oyuncular alip suan zirveye oyamamizi mi sagladi?
tamam eyvallah bize guzel gunler yasatti bunlara diyecek sozum dahi olmaz ama Bulent Uygun hala orda burda neden laf ediyor soyle boyle diye.. anlican gelebilenler arasinda olabilir ama ben gelecegini sanmiyorum..
gelen gideni aratir,bu satten sonra gec kalinmis bir karar istifa bir yerde cozumdur...elimizde ruhsuzlardankurulu bir kadro var hayirlisi
arkadaş milleti kınıyorduk bizim başımıza geldi çorap değiştirir gibi teknik heyet değiştirmek .....
BENCEDE BÜLENT GELMELİ HİÇ DEĞİLSE TAKIMI MOTİVE EDİYOR GAZ VERİYOR,TAMAM SİNİRLİYİZ KIRGINIZ BÜLENTE AMA BİZİ ANCAK O KURTARIR