Alıntı:
H58A Nickli Üyeden Alıntı
GECEN SEZON SİVASTA AYNI ŞİMDİKİ BURSANIN KONUMUNDAYKEN SİVASLIYIM DİYEN HERKESİN TAKIMINI DESTEKLEMEYEN MACLARINA GİTMEYEN SİVASLILAR ŞİMDİ BURSA YA DESTEK VEREREK SADECE CIGIRTKANLIK YAPIYORLAR ACABA SİVASLIYIM DİYEN HERKESİN BURSA HALKINI GÖRÜNCE UTANMASI GEREKMEZMİ HALA DÜŞMEMEK İÇİN CIRPINAN TAKIMA SAHADA TAM DESTEK VERMEYEN SİVASLILARIN UTANMASI GEREKMEZMİ DÜŞÜNÜLMESİ LAZIM
NOT. KIŞ,KAR,YAGMUR,SOGUK DEMEDEN DAİMA 12. ADAM OLAN HER MACTA STAD DA SİVASSPORA CANLA BAŞLA DESTEK OLAN AZ VE ÖZ GERCEK SİVASLI KARDEŞLERİME SÖZÜM YOK, ONLAR GERCEK SİVASLILAR
UTANMASI GEREKENLER UTANMALI
|
Abicim sana katılıyorum.. Sana geçen maçta yapılan saçmalıktan bahsetmek istiyorum.. Gençlerbirliği maçında Maraton Bdeyim.. Takım gerçekten çok kötü oynuyor. Buna rağmen destek vermeye çalışan taraftar artık homurdanmaya başladı.. Derken Gençlerbirliği takımının 2. golü geldi.. bu dakikadan sonra ne olsa beğenirsiniz.. Bizim kardeşlerimiz Sivassporu bırakmış önce Bursaspor Bursaspor sonra erman dışarı tezahüratları yapıyor.. ya kardeşim siz kimsiniz? Sivasspor'a destek dersiniz (Çoğunluğu) yönetim dağıttığı biletle gelirsiniz!!! o da yetmezmiş gibi Sivassporu bırakıp Bursaspor diye bağırırsınız?
Konuyu dağıtıyorum ama söylemeden geçemeyecem, maçtan önce şu oyuncuları bi kere de rahat bırakın "akın buraya petkoviç el salla mehmet buraya"... bırakın çalışsınlar, maça hem fizik hem de mental anlamda kendilerini hazırlasınlar.. Erman buraya deyip maç başlamadan bağrınıza bastığınız adamı da maçtan sonra P.. Erman diye soyunma odasına göndermeyin.. Bu bize yakışmıyor..