Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Organizasyonlar

Organizasyonlar Organizasyonlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: BURSAYA DESTEK VERMEYE NE DERSİNİZ
Alt 26.03.2010, 21:05   #61
zaralı19
Usta Yiğido

zaralı19 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

441 Mesajına 853 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 872 zaralı19 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: BURSAYA DESTEK VERMEYE NE DERSİNİZ

biryandan üzüldüm yenilmelerine bir yandanda sevindim nden sevindim söyleyyeim onlar bizi küçümsedi çünkü onlardan daha tecrübeliyiz diyorlardı bunlara biraz ders olsun bu maç
Alt 26.03.2010, 21:11   #62
oNuR
Usta Yiğido

oNuR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

848 Mesajına 2.123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 815 oNuR BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Sivasspor'un takım bazından dostu yoktur olmamalıdır.Çok ta saçma bişey bence.Dostluk taraftarlık bazındadır.Bunun ayrımını iyi yapın.Ankaragücü maçına gelenler bilir nasıl bir ortam olduğunu.Ziraa Bursa deplasmanına gidenlerde çok kez söylediler burada.

Sizde söylüyorsunuz,geçen sene gördük anadolu desteğini..Gaziantep'i olsun Kayseri'si olsun Konya'sı olsun..Küfürler ettiler,sağ gösterip sol vurdular vs vs ..

Bunları yapmayan 2 takım taraftarı var.Onlarda Bursaspor ve Ankaragücü taraftarlarıdır.Yorumları da buna göre yapalım lütfen
oNuR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda oNuR'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.03.2010, 21:17   #63
zaralı19
Usta Yiğido

zaralı19 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

441 Mesajına 853 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 872 zaralı19 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
oNuR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor'un takım bazından dostu yoktur olmamalıdır.Çok ta saçma bişey bence.Dostluk taraftarlık bazındadır.Bunun ayrımını iyi yapın.Ankaragücü maçına gelenler bilir nasıl bir ortam olduğunu.Ziraa Bursa deplasmanına gidenlerde çok kez söylediler burada.

Sizde söylüyorsunuz,geçen sene gördük anadolu desteğini..Gaziantep'i olsun Kayseri'si olsun Konya'sı olsun..Küfürler ettiler,sağ gösterip sol vurdular vs vs ..

Bunları yapmayan 2 takım taraftarı var.Onlarda Bursaspor ve Ankaragücü taraftarlarıdır.Yorumları da buna göre yapalım lütfen
evet onur kardeş bunu bende biliyorum bursa deplamanına bende gittim çok iyi karşıladılar bende istiyorum şampiyon olmalarınada çok havalanmasınlar bize laf atmasınlar gücüme gidiyor be kardeş bende bursada yaşayan bir sivasspor sevdalısıyım
Alt 26.03.2010, 21:22   #64
murat_n
Tecrübeli Yiğido

murat_n - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

119 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 murat_n ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

İstanbul BŞ 2 - Bursa 1

Bu skor daha doğrusu İBŞ geçen seneyi hatırlattı birden. Sivas ta Belediye maçında kendi evinde kaybederek şampiyonluktan olmuştu. Korkarım ki Bursanın durumuda aynı olacak. Anadolu takımlarının şampiyonluğu biraz zor.
Ama her sene Sivas spor Bursa gibi takımların sayısı arttıkça ligimizde inşallah onuda görürüz. İnşallah bu Sivas spor a nasip olur. Bu seneyi atlatalımda inşallah.
murat_n isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda murat_n'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: UTANILMALI
Alt 26.03.2010, 21:40   #65
bgürsoy
Yiğido

82 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 634 bgürsoy isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: UTANILMALI

Alıntı:
H58A Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
GECEN SEZON SİVASTA AYNI ŞİMDİKİ BURSANIN KONUMUNDAYKEN SİVASLIYIM DİYEN HERKESİN TAKIMINI DESTEKLEMEYEN MACLARINA GİTMEYEN SİVASLILAR ŞİMDİ BURSA YA DESTEK VEREREK SADECE CIGIRTKANLIK YAPIYORLAR ACABA SİVASLIYIM DİYEN HERKESİN BURSA HALKINI GÖRÜNCE UTANMASI GEREKMEZMİ HALA DÜŞMEMEK İÇİN CIRPINAN TAKIMA SAHADA TAM DESTEK VERMEYEN SİVASLILARIN UTANMASI GEREKMEZMİ DÜŞÜNÜLMESİ LAZIM
NOT. KIŞ,KAR,YAGMUR,SOGUK DEMEDEN DAİMA 12. ADAM OLAN HER MACTA STAD DA SİVASSPORA CANLA BAŞLA DESTEK OLAN AZ VE ÖZ GERCEK SİVASLI KARDEŞLERİME SÖZÜM YOK, ONLAR GERCEK SİVASLILAR
UTANMASI GEREKENLER UTANMALI
Abicim sana katılıyorum.. Sana geçen maçta yapılan saçmalıktan bahsetmek istiyorum.. Gençlerbirliği maçında Maraton Bdeyim.. Takım gerçekten çok kötü oynuyor. Buna rağmen destek vermeye çalışan taraftar artık homurdanmaya başladı.. Derken Gençlerbirliği takımının 2. golü geldi.. bu dakikadan sonra ne olsa beğenirsiniz.. Bizim kardeşlerimiz Sivassporu bırakmış önce Bursaspor Bursaspor sonra erman dışarı tezahüratları yapıyor.. ya kardeşim siz kimsiniz? Sivasspor'a destek dersiniz (Çoğunluğu) yönetim dağıttığı biletle gelirsiniz!!! o da yetmezmiş gibi Sivassporu bırakıp Bursaspor diye bağırırsınız?
Konuyu dağıtıyorum ama söylemeden geçemeyecem, maçtan önce şu oyuncuları bi kere de rahat bırakın "akın buraya petkoviç el salla mehmet buraya"... bırakın çalışsınlar, maça hem fizik hem de mental anlamda kendilerini hazırlasınlar.. Erman buraya deyip maç başlamadan bağrınıza bastığınız adamı da maçtan sonra P.. Erman diye soyunma odasına göndermeyin.. Bu bize yakışmıyor..
bgürsoy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.03.2010, 21:44   #66
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 814 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Bu konuyu açanda pişman olmuştur herhalde.Arkadaşımız güzel bir dostluktan bahsederek Bursa yı destekleyelim demiş.Maç bugündü İst.SİVASSPOR lular için boş bir gün,arkadaşımız bir çağrı yapmış ister git,ister gitme.Bu işin bir boyutu.ikinci boyutu Bursa bizi iki maçtada yendi kupadan eledi.Hem de farklı skorlarla bize bunları yaparken DOST değilmiydi.Ben neden bana 4-5 atan takımı desteklemeye gideyim.Ayrıca Bursa nın ANADOLUYLA ne alakası var.Gerek nüfus,gerek ekonomi,gerek ist. yakınlık bakımından ANADOLUYLA PEK ALAKASI YOK.
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda şarkışla 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.03.2010, 22:02   #67
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1075 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
oNuR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

ağzına sağlık Onurcum..işte benim söylemek istediklerim

++++++++++++++++++++++++++++++ ++++
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda SenSetik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.03.2010, 22:07   #68
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Anadolu'nun abisi,Anadolu yanlısı Trabzonlular bayram ediyor şuanda..
Geçen sene diyorlardı ki "Sivas olmasın da kim olursa olsun"
Bu sene diyorlar ki "Bursa olmasın da kim olursa olsun"
Seneye ,"Kayseri olmasın da...""
İstanbul takımı dışındaki şampiyonalr rahatsoz ediyor bunları..
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.03.2010, 22:14   #69
dedebali58
Yiğido

dedebali58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

129 Mesajına 203 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dedebali58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bursaya destek yok son maçımızda golden sonraki hareketlerini unutmadım,alaycı hareketler vs bizim bizden başka dostumuz yok biz birbirimize düşmezsek bize yeter
dedebali58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.03.2010, 01:40   #70
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 820 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

NE KOLAY DİMİ OLDUNUZ ŞAMPIYON YA HAYEL YEDİRMEZLER BİZ GÖRDÜK O DEZGAHI PASTA BÜYÜK BÜYÜK MAFYA OLMAKLAZIM YOK SA HAYEL BÖYLE İŞTE
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
bursaya, dersİnİz, destek, vermeye