benim nacizane önerim sahada kendini götüremeyen bazı mallar var bunları mal pazarına çekeceksin kurban bayramı önü öküz niyetine satacaksın
sanki küsbe yemiş şişmişler adam ALLAHDAN korkar kaleciyle başbaşa topa vurmakdan aciz iki ayağını kaldırıp topa yükselemiyor
HİSSELİ KURBAN KESECEĞİZDE MALLAR KAÇA GİDİYOR. BİR BİLGİ VERSENİZ....
kımse kusura bakmasın ama bu takımdan mesut bakkalın gitmesini taraftardan çok futbolcular istiyor farkındamısınız ama takım oynamadı bugun sedat diallo sürekli yan top hep geriye oynamalar ve yıne kımse kusura bakmasın bu macın hakkı beraberlik değildi mac bucanın hakkıydı. ayrıca hocanın yanı sıra hem yonetımden hem de takımdan bazı futbolcuların gıtmesi de lazım yoksa bu gidişle erzurumdan beter oluruz. sizi bilmem ama ben bankasyayı ve alt ligleri bir daha görmek istemıyorum.....
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı muhendis58'a Teşekkür Ediyor...
ayrıca mesut bakkal tv de açıklamasında kımse kusura bakmasın ama ben geldiğimde köpekler bile havlamıyordu ben bu takımı ligde tuttum emek verdim diye açıklama yaptı ve sitem etti. sitem etmesi gereken varsa taraflardır. dünyanın neresinde 16 macda sadece 1 kez galip gelen takımın hocasına bu kadar sabır gösterilmiştir. unutma mesut hoca bize tarihimizde belkide birdaha zor göreceğimiz gunleri yasatan bülent hocaya bile 8 hafta sabır gösterdi sana bu taraftar ondan daha çok kredi verdi bunu bil. ve yıne sen bizi tutmadın ligde denizli ve diyarbakır düştüde sen üstte kaldın bak son 7 haftaya istersen diyarbakır 7 kez yenilmiş sen 7 beraberlik almışsın ve ben bu takımı ligde tuttum diye hava atıyorsun .
Bu Konuda muhendis58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
sorun mesut bakkalın gidip gitmemesi degil o gitse başka teknik adam gelecek ruhsuz futbolcular halen bu takımda oynamaya devam edecek onları şutlayıp yerine kaliteli topçular almadıgımız sürece bu düşüş devam eder
__________________ Her Zaman Her Yerde En Büyük Sivasspor
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ready'a Teşekkür Ediyor...