Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Çalımbay: Final maçımız
Alt 04.11.2010, 08:06   #61
Bulut@ğlu
Yiğido

Bulut@ğlu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

229 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 637 Bulut@ğlu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Çalımbay: Final maçımız

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hocalığını taswip etmiyor olma düsüncesi benim sahsi fikrimdir..yanlıs ta olabilir bu düüncem...umarım yanlıstırda..rıza ıyı hoca olabılırse benım gözümde dahada büyür çünkü sahsını karakterinide sewerim...we hepsinden önemlisi hocalığı konusundaki dsüncelerimde insallah ben yanılıyorumdur..sivasspor arzu edilen yere gelsinde kim getirirse getirsin...saygılar...
eyvallah kardeşim geçen sezon bizim bursasporun şampiyon olup bu devranın dönmesini istediğimiz gibi sende SİVASSPOR daha iyi konumda olmasını hatta şampiyon olmasını istiyorsun düşüncen için sağol.

hocaya gelince bi insanda her şeyden önce birazda şans olacak. ben rıza hocanın görev aldığı takımlarda biraz şansız olduğunu gördüm. önceki görev aldığı takımlarda kendi takımına transfer etmiş olduğu futbolcuların eski takımlarında dört dörtlük futbol oynayıp rıza hocanın takımında ise fos çıktıklarını gördüm.bu sefer aynı duruma düşmez inşallah.eğer rıza hoca bu şansızlığını kırarsa yapmış olduğu başarı su yüzüne çıkar ve bunu herkes görür. 17 haftada 1 galibiyet alan mesut bakkala gösterdiğimiz sabrı rıza hocaya gösterebilirsek eminim SİVASSPOR düzlüğe çıkacaktır.

ayrıca bursalı kardeşim bursaspor ligde başarısını gösterdi ve şampiyonlar liginde başarılar diliyorum takımınıza.görüşlerin ve yorumların için benden de sana SAYGILAR.....
Bulut@ğlu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Çalımbay:Final maçımız
Alt 04.11.2010, 08:27   #62
sivaslihakan
Usta Yiğido

sivaslihakan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

147 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslihakan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Çalımbay:Final maçımız

basari gelmesi icin mehmet yildizdan kurtulmamiz lazim
sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.11.2010, 08:41   #63
blacksky
Yiğido

blacksky - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

139 Mesajına 267 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 blacksky isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Aydogan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardes ,,,,

Bakkali vur öldür ama hakkini yeme..........

BÜLENT,,MUHSIN,Bakkal da geldigi zaman takviye sart ve transferler yapacagiz diyordu.

ha Bakkal,, sunu iyi biliyorumki,en son hollanda kampindan sonra 3TANE TAKVIYE SART DEDI VE 2-3GÜN ICINDE YÖNETIMDEN ÖRT BAZ EDEREK SUSTURULUP KAPANDI.

onun icin bu takima kim gelirse gelsin,,, YÖNETIM KESENIN AGAZINI ACMASSA,
Riza hocanin dedikleri HAYAL BIZE, ve yardimcilari avrupada istedigi kadar bakar dururlar ve sonundada oradan 2nci-3ncü lig,,kirintilarini toplayip basimiza getirirler.
Dogru.. yonetimin cebindeki akrepten kurtulmasi lazim.. tamam sivas zengin bir sehir degil.. ama yayin gelirleri ile iddiali kadrolar kurabiliyor artik anadolu takimlari.. bize iyice arayip tarayacak ucuza genc, yetenekli faydali isimleri bulacak bir de ekip lazim. Riza hoca bu acidan iyidir.. Turkiye'ye takimlarina faydali olan yabancilari cok ucuza kazandirdigi olmustur onceki takimlarinda.. ustelik altyapidan da pek cok gence sans vererek parlamalarini saglamistir.. Biraz yonetim keseyi acsa biraz Riza hoca dikkatli davransa simdikinden bir kac gomlek ustun kalitede bir kadro kurmamiz hayal degil.
blacksky isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.11.2010, 08:59   #64
bahadır erdem
Tecrübeli Yiğido

bahadır erdem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

121 Mesajına 208 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 721 bahadır erdem COK SEVILEN BIR KISIbahadır erdem COK SEVILEN BIR KISIbahadır erdem COK SEVILEN BIR KISI

BEN SİVASSPOR'UMUZUN BU MAÇI KAZANACAĞINA İNANIYORUM.

RIZA HOCAMIZA TAM DESTEK VERMELİYİZ.
Alt 04.11.2010, 13:49   #65
sivassporfatih
YASAKLI ÜYE

7 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivassporfatih FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Insallah Ibb yi yeneriz
sivassporfatih isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.11.2010, 15:20   #66
57 Mehmet
Tecrübeli Yiğido

57 Mehmet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

169 Mesajına 255 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 650 57 Mehmet BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
sivaslihakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
basari gelmesi icin mehmet yildizdan kurtulmamiz lazim
Mehmet Yildiz suan iyi olmaya bilir ama ben inaniyorum yine eski günlerini yakalayacaktir,biz ondan kurtulmaya bakmamamiz gerekir onu yine eski günlerine döndüre bilmek icin tekrardan Mehmet Yildizimizi takimimiza kazanmaliyiz diye düsünüyorum
57 Mehmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Çalımbay: Final maçımız
Alt 05.11.2010, 02:01   #67
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 786 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Çalımbay: Final maçımız

Alıntı:
Bulut@ğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
eyvallah kardeşim geçen sezon bizim bursasporun şampiyon olup bu devranın dönmesini istediğimiz gibi sende SİVASSPOR daha iyi konumda olmasını hatta şampiyon olmasını istiyorsun düşüncen için sağol.

hocaya gelince bi insanda her şeyden önce birazda şans olacak. ben rıza hocanın görev aldığı takımlarda biraz şansız olduğunu gördüm. önceki görev aldığı takımlarda kendi takımına transfer etmiş olduğu futbolcuların eski takımlarında dört dörtlük futbol oynayıp rıza hocanın takımında ise fos çıktıklarını gördüm.bu sefer aynı duruma düşmez inşallah.eğer rıza hoca bu şansızlığını kırarsa yapmış olduğu başarı su yüzüne çıkar ve bunu herkes görür. 17 haftada 1 galibiyet alan mesut bakkala gösterdiğimiz sabrı rıza hocaya gösterebilirsek eminim SİVASSPOR düzlüğe çıkacaktır.

ayrıca bursalı kardeşim bursaspor ligde başarısını gösterdi ve şampiyonlar liginde başarılar diliyorum takımınıza.görüşlerin ve yorumların için benden de sana SAYGILAR.....
benim sivassporu destekleme yıllarım bizim şampiyonluğumuzdan daha oncesine dayanıyor.inanırmısın kendi taraftar sitemiz olan teksas a bile bu siteden sonra üye oldum..sivas beni oylesine umutlandırdıki benimle birlikte bütün bursanın gozü açıldı adeta..bursa kenti halkı kendine geldi ve şampiyon olduk..ALLAH bu sevgiyi ewwela sivasa daha sonra bütün anadoluya yaşatsın..bunun tarifi yok..onu anca yaşayarak gorebilirsin..sivas anadoluda bi silkinme yaptı ben sahsen anadoludaki her oluşumun altına imzamı attığım için sivasspor sempatikleşti gozümde..bunun akabinde sizin performansınız bizi şampiyon yapınca artık bir parçamızda sivaslı oldu diyebilirim..işin ilginç yanı yiğitlerin diyarı sivasla uzaktan yakından hiç bir bağlantım yok..bizim şampiyonluğumuz oldu bursda herkes bu yılda şampiyonluk istiyor ama ben sivası istiyorum..ve bunun için doğrusuyla yanlışıyla sanal alemde elimizden geleni bir taraftar olarak yapacağız sizlerle..
Hoca konusunda ben mesut bakkalı takdir eden biriyim rızayla kıyaslandığında bakkal daha ağır basıyor..nedenlerini bilmiyorum ama sivasta başarılı olamadı..rıza geldi inşallah senin dediğin gibi diğer yerlerde yapamadıklarını baba ocağında yaparama biliyorsun ki her şey hocaylada bitmiyor.ligde inan kotü takım yok..bu yıl artık sivas için bitti iyisi ktüsüyle bu yıl lige tutunmalı nümüzdeki yılda reform transferler ve ümit ettiğim tarftarla birlikte sivas zirwede olmalı..bu yıl sivas için zirwe anlamında bittiğine gore bize kapı açıldı yine şu sivas şampiyonluk maçını oynadığı gün yemin ederim sivasa gelip o statta bende olacağım............
ERMAN ” Benim maçım olacak”
Alt 06.11.2010, 11:31   #68
58^SiVaS^58
Tecrübeli Yiğido

58^SiVaS^58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

262 Mesajına 410 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 644 58^SiVaS^58 COK SEVILEN BIR KISI58^SiVaS^58 COK SEVILEN BIR KISI58^SiVaS^58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart ERMAN ” Benim maçım olacak”

İki sezon önce İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Sivasspor'a transfer olan Erman Kılıç,yarınki maça ayrı konsantre oluyor.
Sivasspor'da henüz bekleneni veremeyen futbolculardan birisi olan
Erman Kilic Pazar günü şans bulması halinde takımı için her şeyini ortaya koyacağını söyledi.

SIVAS HÜRDOGAN
58^SiVaS^58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.11.2010, 12:32   #69
eroldeger
Yiğido

65 Mesajına 82 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 604 eroldeger FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

erman ve akınla başlamasak bu mam bizim dir allahı izniile
eroldeger isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.11.2010, 15:58   #70
kaplanlı
Tecrübeli Yiğido

102 Mesajına 157 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 627 kaplanlı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

bu maçı mutlaka almalıyız.taraftarlardan takıma ve hocaya destek vermelerini bekliyoruz.
kaplanlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
final, , benim, Çalımbay, Çalımbayfinal, erman, maçım, maçımız, maçımız, olacak”, rıza