Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Başkan olaya el koydu!
Alt 09.11.2010, 14:08   #61
karyola
Tecrübeli Yiğido

206 Mesajına 277 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 747 karyola FAZLA SÖZE GEREK YOKkaryola FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Başkan olaya el koydu!

benım anlamadım dogan urgup bu meseleye nerden naıl oldu anlamadım
karyola isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2010, 14:15   #62
sewaz58
Tecrübeli Yiğido

sewaz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

183 Mesajına 256 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 721 sewaz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Başkanımızın söylediği sözlerin bire bir arkasındayım ki çoğumuzda bunu dile getiriyoruz bu sitede ama futbolcular bunu ne kadar ondan şüpheliyim.Yok güven eksikliğiymiş,yok şanssızlıkmış bıraksınlar bu işleri bahane üretmek kolay iştir.Çık sen adam gibi mücadeleni yap,kazan 1 maç bak bakayım kalıyor mu güven eksikliği.15 dakikada 3 gol yeme yalnızca beceri eksikliğidir.Takım ruhu vs.tamam önemli şeyler ama böyle ruh çağırma seanslarına ihtiyacımız olmamalı..Sen önce topunu oynar,mücadeleni verirsin daha sonra başarılar gelincede o ruh kendi kendine oluşur...Başkanımıza her zaman saygımız oldu olacakta ama ben kendi adıma kümede kalmaya çalışan bir takım olacaksak varsın kümeye düşelim orada aslan gibi top oynuyorduk biz.Artık üst sıralara oynamanın vakti geldi de geçti hoş bu seneyide heba ettik bu uğurda ama en azından bunun farkına varıp atılımlar yapalım,kimseye borcumuz harcımız yok deyip gariban babası gibi takım yönetirsek sonumuz hayır değil bu da bir gerçek.Artık elimizi cebimize sokma vakti geldi,saçma sapan adam doldurduk kadroya.İnşallah söylediğin sözlerin arkasında kalırsında eski güzel günlerimize en azından kıyısına köşesine döneriz.
BİZ SIVASLIYIZ!!!

58 & SİVASSPOR & 58
sewaz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2010, 14:18   #63
münihli_58
Usta Yiğido

münihli_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

515 Mesajına 1.118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 794 münihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDI

Cok sükür Baskanim. Istedigimiz Cagriyi yaptin.
münihli_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2010, 14:56   #64
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Geç kalınmış gibi geldi bana.. Öncelikle Mecnun Başkan'dan Yönetim Kurulunda; iş yapmayan, boş konuşan, isim kalabalığı yapan kişi yada kişilerin yerine mutlaka kaliteli, ağzından çıkanı kulağı duyan, ulusal basında alay konusu yapılamayacak adam gibi adam bir Basın Sözcüsü görevlendirmelidir..

Bu kişilerin kim olduğunu üç aşağı beş yukarı tüm Sivas Kamuoyu biliyor..

Sonrasında; bu takımda misyonunu tamamlamış arkadaşlarla yol ayrımına gidilmelidir.(Sedat Bayrak, Ceyhun Eriş, Sedat Yeşilyaprak, Uğur Kavuk, İbrahim Şahin vs.)

Futboldan başka işlerle meşgul olmayacak, futbola, paraya ve kariyere aç ve ileri için umut vadeden genç, yetenekli isimleri vitrine çıkarmaları (Ziya Erdal - Ferhat Bıkmaz vs.gerekmektedir.. Bu gençlerin arasına sorumluluk sahibi kalitesi ve klası ile takımı sırtlayacak çok yaşlı olmamakla beraber tecrübeli arkadaşları bu kadronun içersine serpiştirmelidirler..(O isimlerin kim olduklarını Rıza Çalımbay ve ekibi gerçekleştirecektir.

Kalitesi ve ülkesinde en kötü top clas olmasa bile birinci sınıf yabancı oyuncular için fedekarlık yapılarak kadroya katılmalıdır..

Sonrasında ikilik olmadan kavga niza olmadan.. Herkes aldığın paranın hakkını vererk oynamalıdır.. Bu işi ciddi yapan arkadaşlarınıda sabote etmeyecek karekterde ve kalitede futbolcular topluluğu olmalıdır.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Murad_Kelleci58'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Sivasspor Yönetimi Toplandı !
Alt 09.11.2010, 15:08   #65
cılgınsivas58
Usta Yiğido

cılgınsivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

558 Mesajına 760 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 897 cılgınsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor Yönetimi Toplandı !

Alıntı:
rmznshn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Rıza Hocanın maç sonu açıklamalarıyla Başkanın bugün yaptığı basın toplantısındaki söylemleri aynı doğrultuda. İkisi de Sivassporda artık köklü değişikliklerin olması gerektiğini dile getirdi. ama şu an için ligin ilk yarısının bitmesini ve akabinde gerekli kararları alacaklarını söylediler. ligin bitmesine 6 hafta kaldığını ve bu futbolcularla ilk yarıyı bitireceklerini söylediler. bence de biraz olsun haklılık payları var. peki devre arasında neler yapılmalı?
Bana göre bazı futbolcuların Sivasspordaki misyonları bitti. Bazı futbolcular da kendilerine verilen şansları sonuna kadar kullandılar ama başarılı olamadılar.
AKIN: Sivasspora geldiği ilk günden beri Şampiyonluğa oynadığımız sezonlarda Petkoviçin yokluğunda gösterdiği başarılı performansların dışında özellikle bazı negatif yönlerini geliştirememesi yüzünden bize kaybettirdiği puanlar ortada. Topu iyi oyuna sokamaması, geri paslardaki ayağınının ayarsızlığı, aut atışlarında topun orta sahayı bile geçememesi, defans arkasına atılan toplarda kaleyi zamanında ve çabuk şekilde terk edip atakları önlememesi bizim başımıza yeteri derecede dert oldu. Bence devre araasında kendine kulüp bulması gerekir.
ABDURRAHMAN-SEDAT : Bu iki futbolcu aynı anda kulüpten içeri adım attılar. ve aynı anda da kulüpten ayrılmalılar. Abdurrahman için çok önemli bir tespitte bulunmak istiyorum. Sivasspor formasıyla attığı üç gol dışında (Bursa-Trabzon-Galatasaray) acaba bir düşünün bakalım? YAPTIĞI BİR ORTA İLE VEYA BİR ASİSTLE GOL ATTIRDI MI? Ben çok maç canlı seyrettim, bütün golleri de izledim ama abdurrahmanın yaptığı bir ortanın golle tamamlandığını hatırlamıyorum. Sedat artık eski Sedat değil. Çok ağır kalıyor. Zaten ağır oldğunu bildiği için defans çizgisini hep geride kurmaya çalışıyor. Bu yüzden ofsaytı bozan ilk adam oluyor. Hamleleri artık yavaş. Ya top ya adam diyor. bir çok pozisyonda kartla burun buruna kalıyor. Topu oyuna sokması zaten iyi değildi. Şimdilerde ise uzun top atma gayreti dışında hiçbir şey yapmıyor. Diallonun topla driplinglerini hatırlarsak Sedatın bunları yapması mümkün değil. Kısacası Abdurrahman ve Sedat artık Sivasspordaki mizyonlarını tamamladılar. Devre arasında isteyen kulüplere 3-5 demeden satılmalı. Özellikle Abdurrahmanın alıcısı çok olacaktır.
MEHMET YILDIZ : Gerçekten Sivasspor tarihinde unutulmayacak bir futbolcu olmuştur. Son on yıldaki her başarıda imzası ve katkısı olmuştur. Sivasspora çok şey vermiştir. Ama unutmamak gerekir ki Sivasspor da ona çok şey vermiştir. Mehmeti Mehmet yapan Sivasspordur. Özellikle son dört yıldır Sivassporun oyun anlayışı Mehmetin üzerine kurulu olmuştur. Onun kadroda varlığı takıma iyi bir golcü alınmamasına sebep olmuştur. Şu an satış listesine koysak süper ligdeki bir çok anadolu kulübü hemen almak isteyecektir. Fizik gücüyle oynayan biri olarak son geçirdiği sakatlık onun da belini bükmüştür. anlaşılan o ki artık eski Mehmeti seyredemeyeceğiz. Sivasspordaki emeklerine teşekkür edilmeli ve devre arasında yollar ayrılmalı.
CEYHUN : Belki iki yaş daha genç zamanında gelseydi şampiyon olabilirdik. ama görüyoruz ki 33 yaşın verdiği yorgunluktan dolayı sahada istediğimiz Ceyhunu göremedik. Göreceğimizi de sanmıyorum. Takımı ağırlaştırdığı bir gerçek. Hakemlerle uğraşmaktan maçlara konsantre olamıyor. Maliyetinin fazla olduğunu düşünülürse devre arasında sözleşmesi fesh edilmeli.
ERMAN : Ne umutlarla alınmıştı ama bir türlü isteneni veremedi. Zannedersem kafa olarak bitik durumda. Kendisine bütün teknik direktörler güvendi ama o herkesi mahcup etti. Şu saatten sonra da faydalı olacağını sanmıyorum. Satış listesine konacaklardan biri de Erman.
İBRAHİM ŞAHİN : Alındığında gerçekten ümitliydim ama fos çıkan bir transfer oldu. Sivasspordan parazit gibi beslenen futbolculardan biri. Devre arasında gönderilmeli.
KAMANAN-KEİTA-SAİDO : Bu üç yabancının da Sivasspora bu saatten sonra vereceği bir şey yok. Yabancı kontenjanını boş yere meşgul ediyorlar. Satış listesine konulmaları gerekir bence.

Tabi başkanın ve hocanında dediği gibi kalan 6 maçtaki performanslara göre bu liste yeniden şekillenebilir. Ben bu on futbulcunun Sivasspordaki şu ana kadarki performanslarına göre gönderilmesini doğru buluyorum.

İnşallah kalan 6 maçta bütün futbolcular istediğimiz performansları gösterir ve istedğimiz puanları alırlar da biz haksız çıkarız. Ama reçete burada belki 6 hafta sonra lazım olur.
önüne gelen oyuncuyu yollamıssın sadece erman konusunda sana katılıyorum mehmetin geçen sene oynamadığı zamanları gördük
cılgınsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda cılgınsivas58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.11.2010, 15:08   #66
cılgınsivas58
Usta Yiğido

cılgınsivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

558 Mesajına 760 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 897 cılgınsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

onu bunu bilmemde akın kasımpaşa maçında oynarsa yeniliriz
cılgınsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2010, 15:55   #67
58 SiVaSıM 58
YASAKLI ÜYE

58 SiVaSıM 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

484 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick

laf değil icraat gösrelim icraat
58 SiVaSıM 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2010, 16:12   #68
Djamoka
Yiğido

Djamoka - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

127 Mesajına 246 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 602 Djamoka COK SEVILEN BIR KISIDjamoka COK SEVILEN BIR KISIDjamoka COK SEVILEN BIR KISI

[SIZE="2"]Bu nasıl "el"miş ki 2 senedir koyamadı gitti.[/SIZE]
Djamoka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Djamoka'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.11.2010, 18:37   #69
yigidoss
YASAKLI ÜYE

yigidoss - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

181 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoss ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Hay ağzını seveyi başkanım bir de yöneticilerin kulağını çektiyse çok iyi olur
yigidoss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigidoss'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.11.2010, 18:44   #70
birolsvs58
Yiğido

47 Mesajına 56 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 621 birolsvs58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SAYIN BAŞKANIM Sana olan inancımız güvenimiz tamdır o ADAM GİBİ duruşunla adam olmayanlara örnek olmaya inş uzun süre başkanımız olarak devam edersin
birolsvs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
baŞkan, koydu, olaya