Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi?

Yazarlar Ne Dedi? Köşe yazarları

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Eleştiri başka küstahlık başka!
Alt 24.12.2010, 12:46   #61
mishka
Tecrübeli Yiğido

321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 642 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Eleştiri başka küstahlık başka!

Ulusal bir gazetede yazan bir insanın hakaret etmeden de görüşlerini çarpıcı şekilde açıklayacak edebi yeterliliğe sahip olması lazım bence.
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı mishka'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.12.2010, 12:49   #62
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 907 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

abdullah yiğit sözlerinde haklı ama ağır sözler söylemesi çok yanlış.
eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.12.2010, 12:51   #63
burakkova
Usta Yiğido

burakkova - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

308 Mesajına 555 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 739 burakkova BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

arkadaşlar ben de hata yaptığını düşünüyorum.. ama şöyle bir durum var.. abdullah yiğit takımımızın 3.ligden beri arkasındadır sevdalısıdır.. yıllarca bu takıma gönül ve emek vermiştir.. bir gazeteci olarak takımımızı bir çok yerde temsil etmiştir.. böyle talihsiz bir yazıdan dolayı harcamayalım silip atmayalım.. büyüğümüzdür, eminim ki o da yazısından dolayı pişman olmuştur ve bir düzeltme özür yazısı yazacaktır. kendi insanımızı bu kadar kolay harcamayalım, aklı selim olalım, sükunetimizi ve seviyemizi koruyalım.. hayırlı cumalar..
burakkova isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı burakkova'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.12.2010, 14:15   #64
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 660 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick

Abdullah Yiğit'i eleştirenlerin başında gelen 50sekiz,kendi ayağınla çukura düş=tün be!
Sen hakemi eleştirdiği için Abdullah Yiğit'i eleştiriyorsun,ancak onu haklı çıkaran Aziz Yıldırım'ın ceza almasını yazıyorsun be ne çelişki Allah'ım,ne olur biraz bilinçli olun,biraz eğriyi doğruyu iyi öğrenin. Ben Abdullah Yiğit'in yerinde olsam,Aziz Yıldırım'ın bu bombasından sonra kendini eleştirenlere gereken cebaı verirdim.,
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda favori58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.12.2010, 14:35   #65
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 802 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
favori58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Abdullah Yiğit'i eleştirenlerin başında gelen 50sekiz,kendi ayağınla çukura düş=tün be!
Sen hakemi eleştirdiği için Abdullah Yiğit'i eleştiriyorsun,ancak onu haklı çıkaran Aziz Yıldırım'ın ceza almasını yazıyorsun be ne çelişki Allah'ım,ne olur biraz bilinçli olun,biraz eğriyi doğruyu iyi öğrenin. Ben Abdullah Yiğit'in yerinde olsam,Aziz Yıldırım'ın bu bombasından sonra kendini eleştirenlere gereken cebaı verirdim.,
cok komiksin ya. daha dün üye olmusun. üyü olma amacinda belli zaten...
Abdullah Yigit`in gecmis yazilarini bir arastir istersen. Hakem diyor baska bisey demiyor... Bi de benim sitedeki yazilarimi bi arastir...
benim hakemler hakkinda düsüncelerim ortada..
ben hep sunu savundum: hakemler de hata yapiyor ama bunu art niyetle yapmiyorlar yani iddia edildigi gibi kiyim falan yok.
ben her hafta 9 maca canli bakiyorum. hakem yüzünden puan kaybeden takim da oluyor hakem yüzündne puan kazanan takimda oluyor, bu dünyanin her yerinde ayni. sezon sonunda hakem yüzündne kaybedilen puan ve kazanilan puanlar üc asagi 4 yukari aynidir.
gelelim simdi actigim konuya ve fb macina...
ben hakemin o maci art niyetle yönettigini düsünmüyorum tak aksina art niyeti olsaydi 1-2 posisyonda cart diye penalti calardi.
benim elestirdigim nokta M. Topuz`un yumrugunu görmemizlikten gelmemesiydi.
Hakemi o davranisa iten sebebin ne oldugunu göstermek icin o basligi actim.
Yani o basliktaki amac hakemi elestirmek degil, hakeme baski yapan insanlari elestirmek....
50sekiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.12.2010, 14:44   #66
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 660 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick

cok komiksin ya. daha dün üye olmusun. üyü olma amacinda belli zaten...
Abdullah Yigit`in gecmis yazilarini bir arastir istersen. Hakem diyor baska bisey demiyor... Bi de benim sitedeki yazilarimi bi arastir...
benim hakemler hakkinda düsüncelerim ortada..
ben hep sunu savundum: hakemler de hata yapiyor ama bunu art niyetle yapmiyorlar yani iddia edildigi gibi kiyim falan yok.
ben her hafta 9 maca canli bakiyorum. hakem yüzünden puan kaybeden takim da oluyor hakem yüzündne puan kazanan takimda oluyor, bu dünyanin her yerinde ayni. sezon sonunda hakem yüzündne kaybedilen puan ve kazanilan puanlar üc asagi 4 yukari aynidir.
gelelim simdi actigim konuya ve fb macina...
ben hakemin o maci art niyetle yönettigini düsünmüyorum tak aksina art niyeti olsaydi 1-2 posisyonda cart diye penalti calardi.
benim elestirdigim nokta M. Topuz`un yumrugunu görmemizlikten gelmemesiydi.
Hakemi o davranisa iten sebebin ne oldugunu göstermek icin o basligi actim.
Yani o basliktaki amac hakemi elestirmek degil, hakeme baski yapan insanlari elestirmek....

Ben 29 yaşındayım, bilmiyorum benden büyük müsün? küçük müsün? ama şunu söyleyeyim, senin kadar bende haftada 9 maçı izliyorum.

Benim anlamadığım,Abdullah Yiğit'in hakemi eleştirmesi seni niçin rahatsız ediyor. Sen kendi işine bak o kendi işine baksın benim istediğim bu.

Sen diyorsunki baskı yüzünden hakem topuzun yumruğunu görmerdi,bu hakem eleştirilmeyipte ne yapılacak tı yani?

Ya arkadaş senin başka işin yok mu? birde benim siteye yeni üye olmamı konu etmişsin tıpkı Abdullah Yiğit'in fotoğrafını,yaşlılığını ettiğin gibi,bırak artık şu takıntıyı amacın nedir senin onu bilelim.
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda favori58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.12.2010, 14:46   #67
85200258
YASAKLI ÜYE

134 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 85200258 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Djamoka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
2 gün maça gidip kendilerini taraftar sananlar yıllardır Sivassporla yatıp Sivassporla kalkanlardan kendilerini büyük görmeye başladılar. Hatta stadyumda senelerdir bu takıma gönül veren insanlara küfür etmeye kadar götürüyorlar bu işleri....

Aynen kardeşim bu dedigin nokta çok önemli... buna şahit olduk 3-5 tane kendini taraftar sanan kendini bilmezin yıllardır bu takımın yanında olan şimdi cogu 45-60 yaş aralıgında olan abilerimize, amcalarımıza sırf tezahurat etmiyorlar diye (ki o yaşta birinden bunu beklemek ne kadar dogru) maç esnasında küfür dahi ettigini duyduk..

Bizim seyirci yaş ortalamamız yüksek, hepsi bizim Sivasın , Sivassporun aşıgı olan 1970 li yıllardan beri bu takımı destekleyen abilerimiz.. Herkes haddini bilecek! Sivassporun hakkını arayan yazara küfür et.. Trübüne gelen taraftara küfür et.. Yorumunu begnmedigin kişiye küfür et.. Önce saygılı bi toplum olmayı ögrenmeliyiz. Eleştiri olmalıdır ancak adap bilmek lazım, uslup bilmek lazım...

Site yönetimin sildigi Abdullah abiyle ilgili yazıları ben okudum. Ve şimdiki uslubunun o saygısızlıgı yapanlar için az bile oldugunu düşünüyorum...
85200258 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.12.2010, 14:50   #68
SIVAS58FOREVER
Yiğido

SIVAS58FOREVER - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

199 Mesajına 376 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 583 SIVAS58FOREVER FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu başlığı kapatın ey site yöneticileri, madem üyelerin istediklerini kurallar çerçevesinde dahi olsa yazmasına izin vermiyor ve hemen siliyorsunuz, neden bu konu başlığı açık duruyor?
sadece sizlerin düşündüğü yönde düşününen insanların yazdıkları yayınlansın diye mi?
Kafam bozuluyor, yeni bir taraftar sitesi kurarım, daha da kimse bu siteye girme ihtiyacı hissetmez, biraz adil olun, yanlı olmayın.
Koyun kurt ile gezerdi fikir başka başk olmasa.
SIVAS58FOREVER isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda SIVAS58FOREVER'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.12.2010, 14:50   #69
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 802 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick

senden yasli oldugum kesin
amacim falan da yok
takim 2 senedir yerlerde sürünüyor
bazi seylerin üzerine gidilecegi yerde sürekli sucu hakemlere atmak ne kadar dogrudur o tartisilir
ben maclara ve olaylara objektif bakmaya calisiyorum
atgözlügü ile bakanlar farkli seyler görebiliyor olabilir o da onlarn görüsüdür
50sekiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda 50sekiz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.12.2010, 14:54   #70
85200258
YASAKLI ÜYE

134 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 85200258 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sivasrehberim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar bence bu konu uzar gider herkesin kendi düşünceleri.bence uzatmanın bi mantığı yoktur.
Aman kardeş sende üye olalı 1 ay olmuş sanada sarmasınlar dikkat et
85200258 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
başka, eleştiri, küstahlık