Alıntı:
favori58 Nickli Üyeden Alıntı
Abdullah Yiğit'i eleştirenlerin başında gelen 50sekiz,kendi ayağınla çukura düş=tün be!
Sen hakemi eleştirdiği için Abdullah Yiğit'i eleştiriyorsun,ancak onu haklı çıkaran Aziz Yıldırım'ın ceza almasını yazıyorsun be ne çelişki Allah'ım,ne olur biraz bilinçli olun,biraz eğriyi doğruyu iyi öğrenin. Ben Abdullah Yiğit'in yerinde olsam,Aziz Yıldırım'ın bu bombasından sonra kendini eleştirenlere gereken cebaı verirdim.,
|
cok komiksin ya. daha dün üye olmusun. üyü olma amacinda belli zaten...
Abdullah Yigit`in gecmis yazilarini bir arastir istersen. Hakem diyor baska bisey demiyor... Bi de benim sitedeki yazilarimi bi arastir...
benim hakemler hakkinda düsüncelerim ortada..
ben hep sunu savundum: hakemler de hata yapiyor ama bunu art niyetle yapmiyorlar yani iddia edildigi gibi kiyim falan yok.
ben her hafta 9 maca canli bakiyorum. hakem yüzünden puan kaybeden takim da oluyor hakem yüzündne puan kazanan takimda oluyor, bu dünyanin her yerinde ayni. sezon sonunda hakem yüzündne kaybedilen puan ve kazanilan puanlar üc asagi 4 yukari aynidir.
gelelim simdi actigim konuya ve fb macina...
ben hakemin o maci art niyetle yönettigini düsünmüyorum tak aksina art niyeti olsaydi 1-2 posisyonda cart diye penalti calardi.
benim elestirdigim nokta M. Topuz`un yumrugunu görmemizlikten gelmemesiydi.
Hakemi o davranisa iten sebebin ne oldugunu göstermek icin o basligi actim.
Yani o basliktaki amac hakemi elestirmek degil, hakeme baski yapan insanlari elestirmek....