Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Korcan Çelikay
Alt 10.04.2011, 22:36   #61
Doğanşar58
Yeni Yiğido

14 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 504 Doğanşar58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Korcan Çelikay

Sen mükemmel bir kalecisin korcan ALLAH nazardan saklasın seni uzun yıllar seni SİVAS'ta görmek dilegiyle başarılar..
Doğanşar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.04.2011, 23:54   #62
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 787 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Bu adam bir garip adamda kaleci fiziği yok ama iyi toplar çıkardı
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.04.2011, 08:47   #63
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 622 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK

başlangıçta hatalı gooler yedi ama zaman geçtikçe düzelmeye başladı ve şu an çok iyi durumda.sezon sonunda bonservisini bjk dan almak için ugraşmalıyız ve mutlaka almalıyız diye düşünüyorum.
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.04.2011, 10:24   #64
ZiDaNe58
Usta Yiğido

ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.502 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 731 ZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekannt

Sivasspora geldiğinde cogumuz faydalı olmuyacagnı düsünüyoduk ama olumsuz düsünenleri yanıltdı performansıyla korcan
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.04.2011, 10:34   #65
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 746 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

bomba gibi kaleci liralık olması ne kötü bir durum keşke bonservisi elimizde olsaydı
Alt 11.04.2011, 11:05   #66
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 871 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

rıza hoca'nın ne yapıp edip korcan'ın bonservisini sivassporumuza alması lazım.
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.04.2011, 11:15   #67
yamanil
Yeni Yiğido

yamanil - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yamanil isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bence iyi bir kalceci.İBB maçında yüzde yüz pozisyonları çıkardı.Güven veriyor.
yamanil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.04.2011, 11:22   #68
ayna26
Tecrübeli Yiğido

278 Mesajına 456 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 655 ayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISI

Korcan ile yanılmıyorsam 1,5 yıllığına kiralık olarak anlaşma sağlanmıştır.Şu anki performansı iyi gözüküyor, BJK nın bu performansa göre Korcanı geri çağıracağını sanmıyorum,önümüzdeki sezon Sivasın sağlam bir Kaleci transferi yapması gerek, Korcana bel bağlandığında elden çıkması muhtemel bu gidişata göre..
Alt 11.04.2011, 12:08   #69
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1506 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein

Gelecek sezon bjkde rüştü devam ederse kaleciliğe 3 kalecileri var bonservisini verebilirler belki

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Abdullah DuMaN'a Teşekkür Ediyor...
KORCAN'IN HEDEFİ
Alt 12.04.2011, 12:18   #70
rivaldo58
Yiğido

rivaldo58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

192 Mesajına 334 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648 rivaldo58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Pfeil KORCAN'IN HEDEFİ

Sivasspor'un başarılı kalecisi Korcan Çelikay, kendi kariyerini ve gündemi değerlendirdi.

Geçtiğimiz hafta İstanbul BB'yi deplasmanda 2-1 yenen Sivasspor'un başarılı kalecisi Korcan Çelikay, kendi kariyerini ve gündemi değerlendirdi.

''Kaleye Geçebilmem için Rüştü Abi'nin Bırakması Lazım!"
Best FM'de yayınlanan "Futbol Vadisi" programına stüdyo konuğu olarak katılan ve Özkan Öztürk'ün sorularını yanıtlayan Korcan Çelikay, milli kaleci Rüştü Reçber'in yerini almak için sabırsızlandığını söyledi.

"Galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz"
Beşiktaş maçının ardından galibiyet serisine devam etmek istediklerini ve bunu başardıklarını söyleyen Çelikay:

"Ligin 2. yarısında düşme hattına yaklaştık. Maç kazanmamız gerekiyordu ve bunu başardık. Son 4 haftaya baktığımızda sürekli galip geldik. Şu an oldukça iyiyiz, yukarılara doğru tırmanıyoruz. Bizde bir galibiyet serisi yakaladık. Belediye maçını da kazandığımız için mutluyuz." dedi.

"Rıza Hoca'nın güvenini boşa çıkarmamak için çok çalışıyorum"
Genç eldiven, Sivasspor'da Rıza Çalımbay'ın takımın başına gelmesinden sonra pek fazla bir şeyin değişmediğini ama daha iyi oynamaya başladıklarını belirtti.

Çelikay: "Rıza Hoca'dan sonra iyi futbol oynamaya başlamıştık ancak hep bir talihsizlik vardı. Son dakikalarda goller yedik. Bursaspor, Trabzonspor, Eskişehir maçlarında hep son dakikalarda goller yedik. Böyle durumlarda takım olarak kendinize olan güven sarsılabiliyor. Bu özgüveni geri kazanmak için bazen bir maç kazanmak yeterli oluyor. Bizim için de bu Manisaspor galibiyetiyle oldu. Ondan sonra bir galibiyet serisi yakaladık. Futbolda bir maç her şeyi değiştirebiliyor." diyerek sözlerini sürdürdü.

"Devre arasında beni isteyen tek Süper Lig takımı Sivasspor idi"
Sezonun ilk yarısında Diyarbakırspor forması giyen başarılı kaleci, devre arasında Rıza Çalımbay ve Mecnun Odyakmaz'ın gayretleriyle Sivasspor'a transfer olduğunu belirterek:"Ben Diyarbakırda da sürekli forma giyiyordum. Orada saha dışı bir çok olumsuzluk vardı. Ama elimizden geleni yaptık. Devre arasında beni isteyen bir çok Bank Asya 1. Ligi takımı vardı. Bir de Sivasspor vardı. Rıza Hoca bana güvendi sağolsun. Beşiktaş'la görüşmeler oldu. Beşiktaş beni kiralık olarak verdi. Süper Lig'de ki ilk maçımıda Galatasaray'a karşı TT Arena'da oynadım. Rıza Hocamın güvenini boşa çıkarmamak için elimden geleni yapıyorum. Şu zamana kadar her şey iyi gitti. Umarım bundan sonra da böyle iyi gider." dedi.

"Türk kalecilerin oynaması lazım"
A2 Milli Takım'ına seçilmekten dolayı çok gururlandığını belirten Korcan Çelikay, A Milli Takım'da oynamak için de çok çalıştığını söyledi. Çelikay:

"Bir kalecinin pişmesi için oynaması gerekiyor. Ben Sivasspor'a gelmeden önce buradaki kaleci yabancıydı. Ben ondan kaleyi devraldım. Yabancı kalecilerin altyapısı hazır geliyor. Bizde öyle bir eğitim yok. Zaten kaleci yetiştiren hoca da yok ülkemizde. Varsa da sayısı çok az. Teknik adamlarda kontenjandan dolayı, yabancı hakkını kalecinin dışında kullanmaya çalışıyorlar. Bundan dolayı Türk kalecilerin şansı arttı. Bu oldukça iyi bir gelişme. Son 3-4 senedir Türk kaleciler ön plana çıktı ve performansları arttı." dedi.

Trabzonspor'un şampiyonluk yarışından dolayı daha stresli olduğunu söyleyen Çelikay, "Futbolcu son 4-5 haftaya yaklaştıkça oyunu düşünmüyor, mental olarak kafası daha meşgul oluyor. O stres futbolcuyu ezer, mağlubiyetlere sebep olur. Bu noktada Fenerbahçe biraz daha avantajlı görünüyor. Çünkü camia olarak, kulüp olarak bu şampiyonluk yarışında daha tecrübeliler. Mental olarakdaha hazırlar bu stresi kaldırmaya. Bu açıdan Fenerbahçe bir adım daha önde şampiyonulk için." dedi. Alex'in Fenerbahçe için çok büyük bir pozitif etken olduğunu düşünen Çelikay, Fenerbahçe takımının çok iyi bir dayanışma içersinde olduğunu ve en önemlisi defans ve kale arasındaki uyumun başarıyı getirdiğini söyledi. "Kaleci ve defans ne kadar iyi olursa olsun arasında ki uyum olmazsa hiç bir önemi yok, mutlaka gol yersin. Bir takımda en önemli olan kaleci ve defans arasındaki uyumdur" dedi.

Genç kaleci, Beşiktaş'taki başarısızlığın, takım içinde uyum olmamasından kaynaklandığını söyledi. "Beşiktaş bu sezon bir çok yıldız transferi yaptı. Ancak iyi takım olmak için yıldız oyuncu almak yetmez. Takım için uyumun sağlanması lazım. Beşiktaş bu sene bu uyumu yakalayamadı. Umarım seneye toparlanıp tekrar şampiyonluk yarışı içerisine girecektir. Tayfur Hoca'yla daha önce beraber çalıştım. Bilgisini, kişiliğini bildiğim için ona çok güvenirim. Bence Beşiktaş'ın başında kalmalı." diyerek Tayfur Havutçu'ya destek verdi.

"Rüştü Abi'den çok şey öğrendim"
Korcan Çelikay: "Ben Rüştü Abi'yle 2 sene antrenman yaptım. Ondan her gün yeni bir şey öğrendim, yeni bir şeyler kapmaya çalıştım. Daha öğrenilecek çok şey var. Bana çok büyük bir faydası olmuştur Rüştü Abi'nin. Şuan Türkiye'nin en iyi kalecisidir. Avrupada da oynamıştır, başarılı olmuştur. Yakın zamanda bırakmayı düşünüyorsa benim için çok iyi olacak. Hem Beşiktaş'ta hem Milli Takım'da onun yerini almak istiyorum." diyerek hedefini açıkladı.

http://www.internetspor.com/spor/sup...yor-71485.html
rivaldo58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda rivaldo58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
Çelikay, korcan