Cevap: Sivas'ı Satsan 55 milyon TL Etmez
BEYLEEERRR siz neyin kayıkcı kavgasındasınız. Ben yıllardır bu sitedeki formlarda bağırıyorum. Hep dedim kii,adamlar sivas halkını iyi biliyor,bu sivaslılara millliyetcilikten,dinden bahsedin istediğinişz gibi sırtlarına binin,oyuncak gibi oynayın,ekmeklerini ellerinden alın gene bu sivas halkı şakşaklar,aşağılasanız bile dalga geçseniz bile siz yeterki dinden milliyetcilikten bahsedin onları gene sürü misali oraya buraya süreriz gıglarınuı çıkarmazlar,sivaslılar böyle sadık bir halk,bakın sadık olduğu için BBP ye oy vererek( muhsin yazıcıoğlundan dolayı kii biride deseki muhsin yazıcıoğlu sivasa şu çiviyi çaktı dişimi kıracam)sivaslılar oy verdiler sivas 15 yıl asosyal kültürel anlanda geriye gitti.Bu sivas halkının şakşakladığı zihniyet kaç yıldır sivası yönetiyor,ama bu halk gene aynı gene aynı,biride çıkıp yav kardeşim biz yıllardır sivasa milletvekili seçtik,belediye başkanuı seçtik gene sivas göç veriyorigene geriye gidiyor demiyor,sesini çıkaranda komunist oluyor,işte sivaslıların seçtiği zihniyetin sivaslılara kapak olsun diye bir cümle kurmuş kii ben hakkaten sevindim. adam çünkü kendi zihniyetinin doğrularını söylemiş. sevindim çünkü bu sivaslılar artık belki beşeylerin değişmesi gerektiğini bilirler, biz yıllarca oy verdik oy verdiklerimiz bize ne verdi diye belki düşünürler.formlarda BBP nin halaa sivasta oy alacağı kesin. pesss diyorum pessss. sivas bu belediye zamanında 15 yıl geriyye gitti halaada oy verecek sivaslılar. bu sivaslılar nutuk atıpta aşağılayanaları,koyun yerine koyabları ne zaman şakşaklamadan hessap soracaklar merak ediyorum. ama yok soormazlar çünküü muhsin yazıcığoğlu milliyetci ,sivaslı,sormaz lar çünküü birileride dinden milliyetcilikten dem vuruyor( vuruyorda asıl sırtlarına semer vurulduklarını bi türlü kabul edemiyorlar.-hadi gelin yıllardır ama onyıllardır sizi yönetenleri kafanızda bi irdeleyin,ama hakkaten sivasın geleceğini düşünüyorsanız bi irdeleyin. irdeleyin yavv kaybetmezsiiz. inanınki kazanan siz,çocuklrınızın geleceği,onurunuzu kaoruma olacaktır.
|