Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: “ Kapasite 33 bin oldu”
Alt 26.05.2011, 17:07   #61
KAMER-ÜL ZEMAN
Acemi Yiğido

KAMER-ÜL ZEMAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 38 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 693 KAMER-ÜL ZEMAN FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Daumen runter Cevap: “ Kapasite 33 bin oldu”

Alıntı:
turks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
buyur burdan yak buda 33 bini beğenmiyor hey ALLAHIM yaa
Senin yaşın daha genç . Bana Neyin beğenillip beğenilmeyeceği konusunda Hayy ALLAH deyip Dalga geçme.!! Evet Yaa Sahi unuttum. AĞIZI OLAN KONUŞUR' du Sözünü unutmuşttum. Pardon. Seninki LAF OLSUN TORBA DOLSUN cinsten bir yorum olmuş Afferin. Yorumlarına devam emiii.!!!!
KAMER-ÜL ZEMAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.05.2011, 17:10   #62
KAMER-ÜL ZEMAN
Acemi Yiğido

KAMER-ÜL ZEMAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 38 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 693 KAMER-ÜL ZEMAN FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Böse Cevap: “ Kapasite 33 bin oldu”

Alıntı:
rivaldo58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
iyi ozaman 100 sene sonra belki sivasın nufusu 10 milyon olur diye 133 bin kapasiteli stat yapsınlar 33 bin ideal daha fazlası dolmaz zaten
Cevap verme !!! Sadece yorum yap. Yorum Yapma Kapasiten varsa. Genç sivaslı. Sen Daha Ananın CENİN' de değilken Ben O stadyumda İdarecilik yapıyordum.. Elma şekeri..
KAMER-ÜL ZEMAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.05.2011, 17:39   #63
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 891 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: “ Kapasite 33 bin oldu”

ak parti sivas'ta 2 milletvekilini bile zar zor çıkartabileceğini anladı ki, 3 yıl evvelki pilavı şimdi ısıtıp yeniden sürüyor gündeme!

inşallah gerçek olur ama ben yine yalan olduğunu düşünüyorum!!!!!
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...
Alt 26.05.2011, 18:07   #64
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 929 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
MaXiMuM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
tarihleri biiyorsan açıklar mısın? daha doğrusu benim için önemli olan şu. seçimden öncemi sonramı ?
Şu anda bu konuyla ilgili hiçbir açıklama yapmıyorum. Geçen konu açtığımda verdiğim bilgiler neticesinde sanki ben siyaset yapıyormuşum gibi hemen tepkiler geldi. Benden 1 hafta sonra Hürdoğan yaptı haberi. O nedenle artık konu hakkında detay vermeyeceğim.

Alıntı:
stain Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş bölge hastanesi demişsinde tam 4 yıl önce söz verilmiş olup en az 3 kez ihalesi ertelenmiş bir hastaneni 4. ihalesinin ertelenmemesi için bana aklamantığa uyan 1 gerekçe söyleyebilirmisin

en son ertelenişinde demiştim seçim önü yandaşlara bir ihale açılır yamanır sonra bu hükümet bu seçim değil daha gelecek seçimede açar olur biter sonra derlerki bakın koskoca 12 yılda sivasa sadece hastane yaptı adliye sarayı diyemiyeceğim konağı yaptık falan derler artık
Ben burada siyaset yapmıyorum. Konuyla ilgili gelişmeler nasıl olur orası yorum kısmı . Yorumunuzu bana yapmayın. Ben sadece haber paylaştım. Artık paylaşmayacağım zaten. Ben paylaşmasam da nasılsa birkaç hafta içinde gazetelerde çıkıyor
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.05.2011, 18:40   #65
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 891 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

33 bin haberi yine yalan çıktı beyler! bu konudaki en son haber:

http://www.sivasinsesi.com/haber.aspx?Id=30114

Sivas Valisi Ali Kolat, Sivas'a yapılacak olan yeni stadyumun bu yıl içerisinde temelinin atılmasını öngördüklerini söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Sivas'ı son ziyaretinde bu konunun gündeme geldiğini ve Erdoğan'ın sorunun çözümü için talimat verdiğini dile getiren Kolat, Stadyum konusunda sadece seyirci kapasitesi ile ilgili ufak bir pürüz bulunduğunu bununda kısa süre içinde aşılacağını dile getirdi.

Stadyum yatırımından vazgeçilmesinin söz konusu olmadığını dile getiren Kolat, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'nün stadyumun seyirci kapasitesinin 33 bin olmasını istediğini, TOKİ'nin ise bu sayıyı 25 binde tutmak istediğini belirterek, yatırımın gecikme nedeninin sadece bununla alakalı olmadığını söyledi.
TOKİ'nin program yoğunluğunun da bunda etken olduğunu dile getiren Kolat, “Biz bu konuda TOKİ ile görüşüp, sıkıştıracağız, inşallah bu yatırımın temelini bu sene atacağız” dedi.

TOKİ 25 BİNDE ISRARCI…

Yeni Stadyum konusundaki belirsizliklerin devam etmesi, yatırımdan vazgeçildiği yönündeki söylentilerin artmasına neden olurken, Vali Ali Kolat'ın ‘kesinlikle böyle bir şey söz konusu değil’ açıklaması rahat bir nefes aldırdı. Ancak seyirci kapasitesi ile ilgili belirsizlik, kafaları karıştırmaya devam ediyor.

TOKİ, 25 Bin seyirci kapasitesinde ısrar ederken Gençlik Spor Genel Müdürlüğü de 33 bin seyirci kapasitesi ısrarını sürdürüyor.
Vali Kolat, bu pürüzün kısa sürede çözüme kavuşacağını umduklarını belirterek, yatırımın biran önce gerçekleştirilmesi için temaslarda bulunacaklarını söyledi.

Kolat şu şekilde konuştu:
“TOKİ ile Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü arasındaki görüşmeler sonuçlandı mutabakata varıldı. Sadece sanıyorum stadyumun seyirci kapasitesi ile ilgili ufak bir pürüz var. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü 33 bin olmasını istiyoruz TOKİ ise 25 bin olsun diyor. Orada bir pürüz var onunda çözüleceğini düşünüyorum. Burada vazgeçilmesi gibi bir durum söz konusu değil.

Bu yatırımın bu yıl içerisinde temelinin atılacağını düşünüyoruz. Burada TOKİ'nin programlarının yoğunluğu da söz konusu. Biz TOKİ ile de görüşeceğiz, sıkıştıracağız. Onları bu işi biran önce bitirmeleri için yönlendireceğiz.
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.05.2011, 18:57   #66
ZiDaNe58
Usta Yiğido

ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.502 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 752 ZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekannt

tabi adam milleti nasıl kekleyeceğini biliyor bizim işimizin gücümüzün futbol olduğunuda biliyor stad deyip damardan girecek..artık bıçak kemiğe dayandı gelip burda milleti boş vaatlerle kandırıpta sivastan çıktıktan sonra unutanlara yazıklar olsun..verilen sözler tutulsun artık..
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı ZiDaNe58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 26.05.2011, 19:41   #67
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

aslında biz yanlış siyaset güdüyoruz sivaslılar olarak bence biz artık stadyum istemiyoruz diyelim bu sefer tokide hukumette kapasiteyi yükseltecek
onlar enayimi bilmiyorlamı stadyumun arsasını tokiye kazandırırlarsa toki yarı yarıya kar yapacak
siz saniyormusunuzki sivasa yatırım için stadyum yapmak istiyorlar asla hedef tokiye istihdam sağlamak
uyanık olun beyler stadyumumuzada yerinede sahip çıkalım
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.05.2011, 19:52   #68
eskibektaşlı
Acemi Yiğido

70 Mesajına 137 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 549 eskibektaşlı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Evet tahmin ettiğim gibi seçim arefesinde yine bir parmak bal ve 4 yıldır uyutulan sivas'lım yine hemen yapılacak gibi inandı.... yine oltaya geldi... Sivas için yaptıkları yapacaklarının garantisidir.

Daha önce de ifade ettim ,onca eleştiri yapılıyor yarın seçim arefesinde bir söz daha verirler eleştiriyi yapan arkadaşlarım hemen yelkenleri suya indirir diye, şimdi o zamanı yaşıyoruz.

Yazık çok çabuk kanıyor ve kandırılıyoruz, Sivasın birçok işletmesi ya kapandı ya sivas dışına çıkarıldı .sivaslı yok sayıldı ama Sivas lım bunları sorgulamıyor acı çok acı...
eskibektaşlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.05.2011, 20:08   #69
G Ü N E R
Yiğido

G Ü N E R - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 396 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 G Ü N E R Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

hadi bakalım inşallah doğru haberdir...
Alt 26.05.2011, 20:42   #70
burak58as553
Usta Yiğido

burak58as553 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

550 Mesajına 1.071 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 700 burak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekannt

Ulan ******** toki başkanı trabzona olsa şimdiye en az 10 defa stad yapmıstı.Bu ******** oldugu sürece bize STAD yapılmazz !!
burak58as553 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı burak58as553'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
, bin, kapasite, oldu”