Ligler ertelendi diye formaların açıklanması damı ertelendı anlamadım ki? Erteleme olmasaydı maçlar bile başlamıştı halbuki. Anlamadığım bir kaç takım dışında kimse formalarının belli olduğunu duyurmadı. Taraftar sabırsızlanıyor iyiden iyiye artık. Özellıkle gutbetcılerın tamamı donmeden yetıstırılere gurbetcılerımıze bır jest yapılmasını kendı adıma cok ısterım.
2009daki formaların büyük anısı var ki herhalde hala her yerde turkcell reklamlı formalarımız satılıyor, son iki sezona ait formayı satan tek bir yer yok ..2 senedir bu durumun böyle devam etmesi çok üzücü
sivasspor resmi sitesi admine dedine göre çok yakında resmi siteden yeni formalarımızın tanıtımı yapılacakmış kesin tarih vermedi ama en geç 2 haftaya kadar çıkar diye tahmin ediyorum
sivasspor resmi sitesi admine dedine göre çok yakında resmi siteden yeni formalarımızın tanıtımı yapılacakmış kesin tarih vermedi ama en geç 2 haftaya kadar çıkar diye tahmin ediyorum
Bayrama çıkar desene çıkarsa store'ye uğrar hem bayramlaşırız hemde formamızı alır çıkarız tabi açık olursa.
Elbette fikriniz güzel..Ama burada Sivassporun ürünlerinin satılacağı bir mekanı Sivas dışındaki insanlara anlatabilmek önemli..Yiğidoyum dediğiniz zaman kişinin aklına Sivaslı veya Sivasspor taraftarı gelir..Oysa buradaki amaç store dediğimiz mağazayı anlatmaktır..Bu yüzden store kelimesini yabancı kökenli olduğu için değil anlatmak istediği anlamı anlatabildiği için kullandım...her kime store dediğiniz zaman içerisinde ne olduğunu anlayabileceğini biliyoruz..
Yeni ürünlere baktım 1 tanesi haricinde hiç biri hoşuma gitmedi. O da üzerinde röveşata vuran futbolcu olan beyaz kapşonlu polar.
Uyduruk semboller yerine tişörtlere formalardaki armamız konsa daha hoş olurdu.. Pazar malı gibi duruyor.
Bursaspor, Eskişehirspor, Trabzonspor gibi kulüplerin ürünleri daha kaliteli duruyor.
Storedaki yeni ürünlerden birkaçının fotoğrafını çekmiştim. Sizlerle paylaşayım:
Bu kadar. Başka ürünler de var ama onların fotosunu çekemedim.
Resmî sitede ürünlerle ilgili bir bölüm olursa ve orada ürünlerin tanıtımı yapılırsa çok güzel olur.