Alıntı:
mucahitbaba58 Nickli Üyeden Alıntı
sivaslida bu partiye oy verirse ben bisey demiyorum artik
benden cok seven olmayaydi akpyi ama simdi benim gozumde sifir nedenmi cunki ben icraatlere memleketimden baslarim adamlarin civi caktigi yok benim oyumu hak etmiyorlar turkiye gelisiyormus bizim memleketi cumhuriyetin temelinin atildigi bu sehri koy haline getirmeye calismak apacik dusmanliktir sivastaki bazi sanayi vb. yerleri kaldirip kayseriye goturmesi sivaslimin ekmegiyle oynamaktir benim allaha sukur tuzum kuru sivasta yasamiyorum ama memleketime yapilan onca haksizligi asla kabullenemiyorum cok sevdigim akp artik benim gozumde bir hicdir ne yaparsa yapsin umurumda degil istanbulmus kayseriymis memleketim en onemlisi benim icin gitsinde el alti yatirim yaptigi yerden oy istesin bize gelmesin bu stadda yapilmaz goreceksiniz sivaslilar
|
sen gidip çalışan belediye başkanını değiştirirsen hiçbir şey olmaz tabi. önce kendimize bakalım sami aydın kadar sivasa hizmet eden belediye başkanı var mıydı. çalışmalarının karşılığı olarak mı değiştirdik onu. maalesef sivasımızın insanı bir kayserili kadar değil. ben de buna çok üzülüyorum. sizce mantıklı mı sağken muhsin yazıcıoğluna oy vermeyip de öldükten sonra partisine oy vermek. muhsin yazıcıoğlunu ben de çok severdim adam gibi adamdı. ancak ölümünden sonra partisine oy verince kim karlı çıktı sivas mı bence en büyük hatayı yaptı sami aydın gibi bir başkanı değiştirmekle.