Cevap: Maçı Değerlendirelim
yazık gerçekten çok yazık ama takıma değil taraftar(!)lara
Daha geçen hafta yere göğe sığdıramadığımız takımı yerden yere vuruyoruz
Daha 10-15 gün önce 13. yıldır şöyle harika böyle harika dediğiniz (birkaç maç hariç benim kesinlikle hiç bir zaman beğenmedim ve beğenmeyeceğim) Hayrettin bu gün hain
Sitede her zaman tepki aldığı halde stadda hep alkışlanan (ki ben alkışlarsam elim kırılsın) Uğur Kavuk yine idam sehpasında
Daha geçen günlerde bir çok arkadaşın mutlaka bonservisini alalım dediği bu gün de gayet iyi top oynayan Rasmussen sanık sandalyesinde
Bu takıma en zor anlarında sahip çıkan ve her türlü dönen pisliğe rağmen dimdik duran Rıza Hoca ağır hakaretler ve baskı altında.
Ne b.k yiyeceğini şaşırmış yönetim her gün çıkan düştü,düşecek,düşüyor,düşmeyec ek,düşmek üzere haberlerin peşinde
Futbolcular her gün çıkan yeni haberlerle acaba sonumuz ne olacak diye düşünüp duruyor.
Yapmayın arkadaşlar tamam hepimizin içi yandı hepimiz şoka girdik hepimiz dumur olduk 6-2 yenilmek hele hele Gayseri'ye yenilmek çok ama çok ağır. Takım ikinci yarı rezil top oynadı. Tamam bence de Uğur - Hayrettin - Mehmet Nas pili bitmiş futbolcular. Ama n'oluyoruz yaw; Yok tesislere gidelim basalım, yok maçlara gitmeyelim, site içinde ve dışında ne kadar abuk subuk şeylerden bahsediliyor oldu oldu gidip tesislere 2-3 kilo c-4 koyup komple patlatalım olsun bitsin.
Her sene en ağır eleştirileri yapan kişilerden biri bendim ama bu sene sırtlanlar- çakallar etrafımızı sarmış, leş kargaları ve akbabalar tepemizde uçuşuyor, takımımızı kimselere yem etmemek için daha metanetli davranmamız gerekli diye düşünüyorum
|