Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > İzmirli Yiğidolar

İzmirli Yiğidolar İzmirli Yiğidoların Buluşma Alanı

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Teşekkürler Rıza hoca, teşekkürler Kuddusi
Alt 01.11.2011, 20:15   #61
Turan 59
Usta Yiğido

Turan 59 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 860 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 816 Turan 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Teşekkürler Rıza hoca, teşekkürler Kuddusi

Rıza efendi; taraftar olarak senden ricamız şu, Pedriel denen adamı lütfen takıma alma.Göreceksin ki her şey daha güzel olacak.
Turan 59 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.11.2011, 20:17   #62
Turan 59
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 816 Turan 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISI

Ben hala merak ediyorum,sakat olduğu bilindiği halde Kerin ZENGİN neden alındı?
Alt 01.11.2011, 22:10   #63
blacksky
Yiğido

blacksky - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

139 Mesajına 267 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 blacksky isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Hala sikeci, komisyoncu ne ayak oldugu belirsiz isimleri ozleyenler var aramizda.

Baskanimiz bile iceride yahu.. su haldeki takima Riza hoca'yi bulmussunuz da bunuyorsunuz.. bu ligin en fakir takimlarindan oldugumuzun farkinda misiniz acaba? Kapasite bu anlayin artik.. B.uygun zamaninda bir anadolu takiminin onunun acilma calismalari baslamisti ondan faydalandik.. zaten biz olamayinca bursa oldu sampiyon bu kadar basit.. daha fazlasini beklemeyin.. iyi niyetle takima bir seyler vermeye calisan insanlara da nankorluk etmeyin.. elestirmek baska sey saygisizlik etmek baska sey.. duracaginiz yeri sasirmayin.
blacksky isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda blacksky'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.11.2011, 07:45   #64
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 766 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Evet benim bir işaretimle, bir lafımla hiç uyanmamış, uykuda olup herşeyi toz pembe gözlükle seyreden onbinlerce taraftar uyandı ve Rıza istifa sesleriyle stadı inletecek. Herkes herşeyi görüyor, herkesin benim aklıma ihtiyacı yok.

Sen takımın gidişatından memnunsan o ayrı.

Kaldı ki bu benim şahsi görüşüm. Benim kimseyi yönlendirmeye hakkım, hukukum ve haddim yok. Seninde böyle konuşmaya haddin yok !..

.
Bu tarz konuşmalar geçmiştede çok Oldu rıza hoca hepsinin ağzının payını verdi inanıyorum ki rıza hoca hepinizin sesini kesecek
Alt 02.11.2011, 08:10   #65
izmirliyigido
Gast

Alıntı:
58akif34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu tarz konuşmalar geçmiştede çok Oldu rıza hoca hepsinin ağzının payını verdi inanıyorum ki rıza hoca hepinizin sesini kesecek
İnşallah versin, biz onun başarısız olmasını gitmesini istemiyoruz. Biz onun başarılı olmasını, takımı istenilen seviyede oynatmasını istiyoruz. Biz Sivasspor'un başarılı olmasını istiyoruz. Sivas'ın öz evladının yıllarca takımın başında kalıp, başarıdan başarıya koşmasını istiyoruz.

Yoksa kimse onun kuyusunu kazma düşüncesi yok. Keşke şimdi ben ve benim gibi düşünenleri de yanıltsa. Sivasspor'um başarılı olsada biz mahcup olmaktan çok "hah işte biz bunu istiyorduk, takım adama gibi oynasın, gol atsın, hatta kazansın" diyebilsek.

İşte sen bunu anlayamıyorsun, körüne körüne savunuyorsun. Tekrar söylüyorum benim Rıza hocanın kişiliğiyle ilgili bir sıkıntım yok, sıkıntı başarısız olmasında, yanlış kadro seçiminde..

.
Alt 02.11.2011, 08:47   #66
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 766 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İnşallah versin, biz onun başarısız olmasını gitmesini istemiyoruz. Biz onun başarılı olmasını, takımı istenilen seviyede oynatmasını istiyoruz. Biz Sivasspor'un başarılı olmasını istiyoruz. Sivas'ın öz evladının yıllarca takımın başında kalıp, başarıdan başarıya koşmasını istiyoruz.

Yoksa kimse onun kuyusunu kazma düşüncesi yok. Keşke şimdi ben ve benim gibi düşünenleri de yanıltsa. Sivasspor'um başarılı olsada biz mahcup olmaktan çok "hah işte biz bunu istiyorduk, takım adama gibi oynasın, gol atsın, hatta kazansın" diyebilsek.

İşte sen bunu anlayamıyorsun, körüne körüne savunuyorsun. Tekrar söylüyorum benim Rıza hocanın kişiliğiyle ilgili bir sıkıntım yok, sıkıntı başarısız olmasında, yanlış kadro seçiminde..

.
Geçen sezon bir kaleci kiraladık ikinci kaleci diye herkes neden oynatilmiyor dedi rıza hoca artık dayanamadı hazır olmadığı halde 11 de oyuna sürdü ve iki tane hatalı gol yedi bir daha kadro yüzü göremedi bu hatırlatmadaki amacım sivassporu en iyi bilen kişi rıza calimbay kimin oynayabileceğini en iyi bilen kişi de o onun için buradan yayılan kadrolar hiçbir anlam ifade etmez taraftarın yapması gereken takıma destek vermektir kadroyu kurmak değil hâlâ bir takım marşımız turubünden söylenmedi turubünde duyulan klişeleşmiş bir sivas diye ses yükseliyor birde i.ne hakem ha savunmada kolay millet oturun da maç izleyelim dedi deniliyor banada diyorlar ama dinleyen kim yani uzun lafın kısası herkes kendi işine bakacak
Alt 02.11.2011, 09:03   #67
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Benim bu konuda görüşüm çoğu arkadaşlardan farklı..Süperligde herhangi bir iddası olmayan veya bu iddasını hissettirememiş bir takıma herhangi bir hakemin önyargıyla yaklaşıp buna alehinde karar vereceğini sanmıyorum...Sivassporda şu ana dek herhangi bir iddası olmadığını bütün anadolu kulupleri gibi ne yaptı nede hissetirebildi...Bu nedenle hangi hakem neden Sivasspor alehine düdük çalsın ki..Bunun bir tek nedeni olabilir..Böyle bir hakemin bunu yapabilmesi için Sivası ve Sivaslıları sewmiyor nefret ediyor olması lazım..Hadi diyelim böyle bir hakem var..Ama yaklaşık 3 yıldır burdayım yenilgilerin ardından forumda mutlaka hakeme serzeniş olan mağlubiyetin hakem tarafından sağlandığı başlıklar okudum.Mutlaka hakem hatalarıyla Sivasspor maç kaybetmiş olabilir ..bu sadece Sivasın değil bütün takımların yaşadığı bir sorun..Bence hatayı takımda aramak lazım ki takımda hakıkatten gözle görülür eksikler ve hatalar var.Bu mağlubiyetlerin olması oldukça doğal..İstisnalar haricinde hemen hemen her maç sonrası hakemleri suçlamak ta doğru değil bence...
DEĞERLİ kardesşim söylediklerinde haklılık payı olabilir taraftarlar olarak her yenilginin arkasında direkt hakemleri suçlamıyoruz takım belki 3 yıldır teknik direktör yönetim hataları yüzünden sendeliyor paçayı zor kurtarıyor bunuda biliyoruz ancak özellikle bu süreçte hakemlerin hata ötesi kasıtlı kararlarınıda görmek gerek nasıl desem abdullah yılmaz 1 metre içeri giren topu görmeyip iptal ediyorsa rakipten birini bizim oyuncumuz az çekiştirse zıırt penaltı veriyor sezon başından beri aleyhimize en çok penaltı çalınan takımız 1 2 pozisyon hariç haksız penaltılar verildi yenildiğimiz maçlara baktığımızda kırılma anlarında hep hakemler ön planda olmuş karabük eskişehir bjk hatta kayseri maçında takımın belini hakemler kırdı şampiyonluğa oynadığımız sezonlarda böyle hakem konuşmuyorduk bak bursasporun şampiyon olduğu sezona hakem konuşmuşlarmı enaz hata yapılan sezonda şampiyon oldu bu seneye bak penaltı verilmeyen tek takım bursa sanırım yani tek suçlu hakemler değil tmm ancak özellikle busezon hakemler çok başımızı ağrıttı umarım son olur
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.11.2011, 09:33   #68
ccey
Yiğido

137 Mesajına 204 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 605 ccey COK SEVILEN BIR KISIccey COK SEVILEN BIR KISIccey COK SEVILEN BIR KISIccey COK SEVILEN BIR KISI

ALLAH AŞKINA RIZA HOCAM, BEŞİKTAŞIN SAHASINDA BÖYLE BİR KADRO OLURMU, KANATLARI KAPATAN YOK, TOPA BASAN YOK, PEDRİYEL ÇOK ZAYIF BELKİ SON 15-20 DAKİKA OLUR AMA 90 DAKAİKA OYNAYAMAZ, AYNISINI KAYSERİDEDE GÖÇRDÜK BU KADAR GENİŞ ALAN BIRAKILIRMI, DUA EDİN BEŞİKTAŞ ÇOK KÖTÜ OYNADI YOKSA 10-0 BİTEBİLİRDİ MAÇ, BU KAFAYLA ZOR HOCAM GEÇEN SENE KAPANIP TEK FORVET OYNADIĞIMIZ MAÇLARDA PUAN ALDIK, FANTEZİ YAPARAK PUAN ALAMAYIZ,İ HADDİMİZİ BİLMEZSEK BİLDİRİRLER, BU KADROYLA FB DEN 5 YERİZ, DEMEDİ DEMEYİN
ccey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ccey'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.11.2011, 11:48   #69
Turan 59
Usta Yiğido

Pedriel denen kazmayı,ilk 11 'de oynatan antrenörü ben her zaman sorgularım.
Alt 02.11.2011, 13:12   #70
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 907 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

Alıntı:
blacksky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hala sikeci, komisyoncu ne ayak oldugu belirsiz isimleri ozleyenler var aramizda.

Baskanimiz bile iceride yahu.. su haldeki takima Riza hoca'yi bulmussunuz da bunuyorsunuz.. bu ligin en fakir takimlarindan oldugumuzun farkinda misiniz acaba? Kapasite bu anlayin artik.. B.uygun zamaninda bir anadolu takiminin onunun acilma calismalari baslamisti ondan faydalandik.. zaten biz olamayinca bursa oldu sampiyon bu kadar basit.. daha fazlasini beklemeyin.. iyi niyetle takima bir seyler vermeye calisan insanlara da nankorluk etmeyin.. elestirmek baska sey saygisizlik etmek baska sey.. duracaginiz yeri sasirmayin.
BU SÖZE İMZAMI ATARIM

Etiketler
helal, hoca, kuddusi, olsun, rıza, teŞekkÜrler, tffmhk, yönetimi