Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 18.02.2012, 21:26   #61
sefilix
Tecrübeli Yiğido

232 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 661 sefilix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

yok böyle birşey arkadaş. nedir bu yıldırmdan sivasın çektiği ve nedir bu emreden türk futbolunun çektiği. 1- emre kıvança arkadan faul yapıyor. yüzüne bakın adamın, bu sefer kesin kartı yiyecem diye bir ifade takınıyor hakem gelip kıvança kart gösteriyor. 2-eneramo topu geçiriyor volkandan. ayaklarını geçiremiyor ki dün necatinin penaltısından daha net penaltı ve kırmızı kartlık pozisyon ama hoca devam diyor. kırlma noktası pedrielin pozisyonu değil işte bu pozsiyon ama neyse yazmaya gerek yok farka gidecektik olmadı. :(((((( DEYİP GEÇEYİM BU MAÇI. UNUTMAK İSTİYORUUUMMMMM
sefilix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.02.2012, 21:27   #62
hasanim58
Tecrübeli Yiğido

295 Mesajına 575 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 647 hasanim58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

La gardaş gelde kafayi yeme su futbola yenilmek yakisirmi emege yazik valla oyke dokuyumki zor tutuyom kendimi
hasanim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.02.2012, 21:28   #63
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1080 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Suarez karşı karşıya inanılmaz golü kaçırıyor, o top dönüyor maç 2-2 oluyor ve her şey bir anda değişiyor...Gecenin acı özeti bu malesef...Ah Rıza hoca ne güzel ilk yarının sonunda tam kötü zamanda 2-1 öne geçmişiz bu maç boyu başa baş oyun mantığı ne 2.devre yapacağın iş Suarezi alıp Cernyi ortasahaya dinamo olarak sürmek olmalıyıdı...Bu Suarez ısrarı nedir anlayamıyorum..Sadece bugün için konuşmuyorum Suarezin en baştan beri sağ açık oynamasını eleştirdim ...İlk devre süper mücadele, pozisyonlar, aynı şekilde 2.yarı ilk 10 dakika yine oyunu tutuyoruz ve mutlak 3.gol kaçıyor...hadi o gol kaçtı 2-2 oldu o an müdahele edip kafa ve fizik olarak oyundan düşen Suarezi yine almalıydın...Kıvançı belki yorulduğu için çıkardın ama bence o da çıkmamalıydı...Bencillikte artık sınırı aşan Grosicki o an almalıydın...Bu haftadan sonra artık Grosickiye gerekli sert uyarııyı mutlaka yapmalısın..Bu ne bencillik kardeşim? Maçta tek olumlu ahreketi kaçırdığımı 3.golü hazırlmasıydı, verkaça girdi ve Suareze al da at dedi....Onun dışında malesef bencillikte sınırı aştı!!

Hkaem tam bir adiydi, maçtan önce korktuğumuz başmıza geldi...Bekirin pozisyonu yüzde yüz kırmızı kart olmalıydı, atamadı adi! Eneramo ve Erman bence gs maçı için bilerek cezalı oldular diye düşünüyorum...Antep maçı gibi 3 puanın bizim oalcğaı maçı malesef yine kednimiz ve adi hakemle verdik fenre...Artık gençler ve gs maçlarından 6 puan almamız şart oldu...
Alt 18.02.2012, 21:41   #64
yorumcuyuz
Yiğido

yorumcuyuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

131 Mesajına 272 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 639 yorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISIyorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISIyorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISIyorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISI

http://s7.directupload.net/images/120218/ibindu6y.swf
bu gol kaçar mı lannnnnnnnnnnnnnn

єη мυтℓυ ѕєνgιℓєя ѕєηℓєумιѕ мєgєя ,

ѕαмριуση σℓмα∂αη öℓüяѕєм єgєя ,

кєƒєηιм вєуαzℓα кıямızı σℓѕυη...!
yorumcuyuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.02.2012, 21:42   #65
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1113 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Suarez karşı karşıya inanılmaz golü kaçırıyor, o top dönüyor maç 2-2 oluyor ve her şey bir anda değişiyor...Gecenin acı özeti bu malesef...Ah Rıza hoca ne güzel ilk yarının sonunda tam kötü zamanda 2-1 öne geçmişiz bu maç boyu başa baş oyun mantığı ne 2.devre yapacağın iş Suarezi alıp Cernyi ortasahaya dinamo olarak sürmek olmalıyıdı...Bu Suarez ısrarı nedir anlayamıyorum..Sadece bugün için konuşmuyorum Suarezin en baştan beri sağ açık oynamasını eleştirdim ...İlk devre süper mücadele, pozisyonlar, aynı şekilde 2.yarı ilk 10 dakika yine oyunu tutuyoruz ve mutlak 3.gol kaçıyor...hadi o gol kaçtı 2-2 oldu o an müdahele edip kafa ve fizik olarak oyundan düşen Suarezi yine almalıydın...Kıvançı belki yorulduğu için çıkardın ama bence o da çıkmamalıydı...Bencillikte artık sınırı aşan Grosicki o an almalıydın...Bu haftadan sonra artık Grosickiye gerekli sert uyarııyı mutlaka yapmalısın..Bu ne bencillik kardeşim? Maçta tek olumlu ahreketi kaçırdığımı 3.golü hazırlmasıydı, verkaça girdi ve Suareze al da at dedi....Onun dışında malesef bencillikte sınırı aştı!!

Hkaem tam bir adiydi, maçtan önce korktuğumuz başmıza geldi...Bekirin pozisyonu yüzde yüz kırmızı kart olmalıydı, atamadı adi! Eneramo ve Erman bence gs maçı için bilerek cezalı oldular diye düşünüyorum...Antep maçı gibi 3 puanın bizim oalcğaı maçı malesef yine kednimiz ve adi hakemle verdik fenre...Artık gençler ve gs maçlarından 6 puan almamız şart oldu...
Grosicki bu oyun mantigiyle Polonya milli takimina alinsa bile ilk onbire girebilecegini sanmiyorum,toplari öldürüyor.Sivas seyirciside düzelecegi günü sabirla bekliyor ,fakat hangi güne kadar bende anlamis degilim.Saha ve zemin gayet güzeldi,böyle bir sahada oynayip takima üst seviyede yarar sagliyamiyacaksan ne zaman oyniyacaksin?Liglerin bitimine sayili haftalar kaldi,oyniyacaksan oyna artik.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı B.DUMANLI'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.02.2012, 21:51   #66
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 763 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft

Maçı Suarez ve Cernyi ona tercih eden Rıza hoca yüzünden kaybettik.

Suarez'in maç boyunca yaptığı bir tane olumlu hareket yok.O golü atsa maç bitmişti. Bu adamdan kanat oyuncusu falan olmaz.Cernye yapılan haksızlık.

Kıvanç'ı beğenenleride anlamıyorum yediğimiz 1. ve 4. golün sorumlusu odur.Tribünlere oynarken kaptırdığı iki topta geldi gol oldu.

Kadir'in yine kazmalığı üzerindeydi.Saçma sapan bir sürü top kaptırdı.

Rajnoch'un 3. golde yaptığı hata hiç bir profesyonel oyuncunun yapmayacağı cinsten.

Bu maçta Rıza hoca Cerny yerine Pedrielle başlaması ve yaptığı saçma oyuncu değişiklikleri ile yine sınıfta kaldı.Faty oyuna almaktaki amaç neydi acaba? çok merak ediyorum doğrusu. Aynı zamanda Suarezde takımın kalitesinin altında kaldı ve kendini yeterince geliştiremedi.
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Respect58'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: BÜLENT YILDIRIM SHOW
Alt 18.02.2012, 21:51   #67
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 815 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: BÜLENT YILDIRIM SHOW

Alıntı:
dülger58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Degerli sivassporlular bugün yine tff merkez hakem kurulu oyunlarından birini gördük.Sayın Bülent yıldırım gibi bir hakemi maça vererek maçın sonunu belirlemişlerdir.

Maç içerisinde verilmeyen sarı kart,penaltı ve kırmızı kartlar vardır.Bu büyük takımlara verilen toleranslar oldugu sürece bu ülkede ne şike nede rüşvet biter.

Siz sivassporlu taraftarlara düşen görev TFF MERKEZ HAKEM KURULUNA e-mail atmakdır.Hakkımızı kimseye yedirmeyelim....

iletisim@tff.org adresine gönderebilirsiniz...
***cok haklısın arkadş yazdıklarına aynen katılıyorum biz diğer anadolu takımları bu istanbul takımlarıyla 40 mac yapsak hepsinide kaybederler bu hakemler olduğu sürece yani perşembenin gelişili çarşambada belli bu 40 yıldırda böyledir.inşallah şu son hamlelerle düzene girer türk futbolu. adamlar ticarete dönderdiler bu işi. örneğin 100 milyon euro sezona harcarak girerler.bunu sezon sonu 150 cıkarmak isterler..bu yüzden dışarıdan alınan yabacılardan dolayı türk oyuncularımız yer bulamamaktadır .o nedenle milli takımımıza kötü yönde yansıyordur .tüm zamanlar böyle gelir böyle gecer
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.02.2012, 22:01   #68
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 719 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI

Tek cümle ile düşüncelerimi dile getirmek istiyorum.
Berabere bile kalsak fazlasıyla üzüleceğimiz bir maçtı..Varın gerisini siz düşünün

Not : Pedriel Suarez..Bir değil beş değil ama böyle kritik bir maçta böylesi bir golü kaçırıp tüm takımın gardını düşüren sensin güzel kardeşim...Hakikaten çok ama çok üzüldüm bu maç için..Sahada inanılmaz mücadele eden kollektif bir takım vardı ve belki de ligin kendi evinde en ofansif oynayan takımına top göstermedik ama gel gör ki bir pozisyonda oyun koptu..
Yapacak birşey yok ..İyi yoldayız herşeye rağmen herşey çok iyi gidiyor maşallah diyorum takımımıza...

Düzeltilmesi gereken bazı noktalardan sonra bizi kimse tutamaz ve eminim ki 2009 u bile unutturacak başarılar bizi bekliyor..Bu hataların ilk sıralarında herkesin malumu olduğu gibi kaleci geliyor arkadaşlar..Nİhat çok iyi niyetli çok çalışıyor ama şunu kabul edelim ki malesef bizim kalecimiz Nihat değil..Kendisinden iyi bir yedek olur ama as kalecimiz yok..Umutları Senecky'e bağlamak lazım artık...Bugünkü maçta frikik dışında takıma hiçbir katkısı kurtarışı olmadı..Kaldı ki son golü nasıl yediğinin açıklaması olamaz.En yakın zamanda Senecky formasını alır diye düşünüyorum

Çok üzüldük..Çok moralimiz bozuldu ama iyi yoldayız iyi gidiyoruz..Gençler ve gs maçlarını kayıpsız atlatmamız bu maçın telafisi adına hayati öneme sahip eğer ilk 4 hedefimizi devam ettirmek istiyorsak.Ki inanıyorum bu takım bunu da başaracaktır..
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı KaanK'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.02.2012, 22:10   #69
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1298 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Bu maç her açıdan ders olacak nitelikte.

Tüm Türkiye gördü ki Sivasspor taş gibi bir takım, elindeki kısıtlık imkanlara kısıtlı kadroya rağmen oyunu çirkinleştirmeden delikanlı gibi oynuyor.

Pedriel'i kaçırdığı gol için bende dahil herkes eleştiriyor haklı olarak, ancak bu adam bizim sözleşmeli oyuncumuz uzun lig maratonunda bize çok faydası olacak o yüzden bu eleştiriyi dojunda bırakıp abartmamalıyız.

Soruyorum size bu maçta takımın başında Bülent UYGUN olsaydı o zaman ne diyecektik kesin sattı adam fenerli diye koparacaktık yaygarayı, yada diyelim ki rakibimiz beşiktaş'tı ve böyle yenildiğimizde bu sefer Rıza Hocaya olmadık sözler söyleyecektik.

Üzüntümüzü içimize atıp diyelim ki ezdik feneri balına yendiler bizi diye. Bu korku zaten fenere bir ömür yeter...

Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.02.2012, 22:11   #70
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1080 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

ayrıca ilave olarak:
kaleci nihat bu maçta genel anlamda iyi performans sergilemedi emrenin topunu kurtarmalıydı, o pozisyonlarda bir golü çıkarsa maçın rengi yine değişirdi ama daha genç bu yüzden de çok hatalıydı bütün suç onundu gibi şeyler söylemek yanlış olur...erman 2.yarı biraz top oynadı sonra kayboldu...yine söylüyorum rıza hoca artık şu grosickinin bencilliğine kendine oynamasına acilen sert bir şekülde müdahale etmeli...kadir ilk yarıda çok top kaybı yapsa da inanılmaz mücadele etti...kıvanç yediğimiz ilk golde topu kaptıran adamdı ama sonra attığı golle bu hatayı kapattı çokda iyi oynadı bence oyundan çıkmamalıyıdı...Suarez tekrar söylüyorum sağ açık oy-na-ma-malı!! ya santraforda kullanılmal ya da 2.yarılarda sahaya sürülmeli..fenerin ataklarının çoğu sağdan geldi uğur hep tek kaldı çünkü suarez çoğu zaman yarıdma gelmiyordu..aynı şey ziya için de geçerli..grosicki o güzelim topları heba ettiği gibi savunmaya da fazla yardım etmedi...Bunları hep sinirden ve üzünrüden de yazıyırum çünkü gerçekten şu maçta bırakın 1 puanı 3 puan almamız hiç zor değildi...adi hakem de hemen fırsatı kollayan sırtlan gibi gerekn zamanda gereken şeyleri yapt!! eneramonun pozisyonu belki atrtışılır ama bekirin pozisyonu yüzde yüz kırmızı karttı...sonra o emre çirkefini en başında kartal cezalandırmalıydı...teknik anlmada rıza hoca 2.yarıda ilk 10 dakikadan sonra Milan Cernyi suarezin yerine sahaya sürseydi iddia ediyorum bu maç 2-1 veya 3-1 bizim lehimize biterdi...bol keseden sallamıyorum, mourinhoculuk da oynamıyorum sadece görünen absit bir şeyi söylüyorum...2-1 iken koy bakalım sahaa diri bir cernyi basmadık yer bırakmazdı fener zaten golü bulamdıkça otomatikman oyunda düşecekti ve zaten biz eneramoyla ermanla kontra topları mutlaka bulurduk...

Bu maçın üzüntüsünü 1 gün yaşamlı ve ertesi gün artık diğer maçlara bakmalıyız...artık g.birliği ve gs maçından 6 puan almamız zorunlu oldu, inşallah 6 puanı aldığımızda birçok şeyi yine tlaefi etmiş oluruz...herşeye rağmen üzerine absarak söylüyorum rıza hoca ve takımımızla gurur duyoruz...canınız sağolsun be gardaşlar...

Etiketler
bülent, değerlendirelim, maçı, show, yildirim