Cevap: Maçı Değerlendirelim
Suarez karşı karşıya inanılmaz golü kaçırıyor, o top dönüyor maç 2-2 oluyor ve her şey bir anda değişiyor...Gecenin acı özeti bu malesef...Ah Rıza hoca ne güzel ilk yarının sonunda tam kötü zamanda 2-1 öne geçmişiz bu maç boyu başa baş oyun mantığı ne 2.devre yapacağın iş Suarezi alıp Cernyi ortasahaya dinamo olarak sürmek olmalıyıdı...Bu Suarez ısrarı nedir anlayamıyorum..Sadece bugün için konuşmuyorum Suarezin en baştan beri sağ açık oynamasını eleştirdim ...İlk devre süper mücadele, pozisyonlar, aynı şekilde 2.yarı ilk 10 dakika yine oyunu tutuyoruz ve mutlak 3.gol kaçıyor...hadi o gol kaçtı 2-2 oldu o an müdahele edip kafa ve fizik olarak oyundan düşen Suarezi yine almalıydın...Kıvançı belki yorulduğu için çıkardın ama bence o da çıkmamalıydı...Bencillikte artık sınırı aşan Grosicki o an almalıydın...Bu haftadan sonra artık Grosickiye gerekli sert uyarııyı mutlaka yapmalısın..Bu ne bencillik kardeşim? Maçta tek olumlu ahreketi kaçırdığımı 3.golü hazırlmasıydı, verkaça girdi ve Suareze al da at dedi....Onun dışında malesef bencillikte sınırı aştı!!
Hkaem tam bir adiydi, maçtan önce korktuğumuz başmıza geldi...Bekirin pozisyonu yüzde yüz kırmızı kart olmalıydı, atamadı adi! Eneramo ve Erman bence gs maçı için bilerek cezalı oldular diye düşünüyorum...Antep maçı gibi 3 puanın bizim oalcğaı maçı malesef yine kednimiz ve adi hakemle verdik fenre...Artık gençler ve gs maçlarından 6 puan almamız şart oldu...