Cevap: Çeyrek Finalde Rakibimiz Kim Olur?
Şimdi bazı arkadaşlar biraz da tabi hırs ve öfkeyle fener falan gelsin diyorlar ama şimdi duygusallığı ve siniri bırakıp mantıklı düşünme ve dikkatli hareket etme zamanı arkadaşlar.. Çünkü kupada gs-bjk ts yolun başında elendi...Aday olarak 3 güçlü isim kaldı: fener sivas ve bursa... gs maçı öncesinde demiştim ki kaybedecek birşeyimiz yok ama kazancak çok şeyimiz var diye. ve gsyi eleyerek çok şeyler kazanacağımız bir yola girdik artık...en başta bütün takımlar ilk turlarda özellikle 3 büyükler yedek oyuncularını daha çok oynattı ama fener dışında diğerlerinin elenmesiyle bir anda tur atlayan diğer takımların hepsi artık daha temkinli ve daha motive davranmak zorundalar..kimse bu çeyrek finalden ve hele ki tek maçlık bir dönemden sonra yedek kadaro ya da daha az motivasyon beklemesin.. fenerin şimdi gelmesi demek çeekceğimiz en zor kuradır ve belki de finale gidebilecek yolun erken sonu olabilir. Ha fener çıkar oynarız tabi bu sezon yendik yine yeneriz o ayrı ama neden bir karabükle boluyla antalyayla en başta eşleerek daha rahat ve favorinin biz olduğumuz maçlar oynamayalım ki? Mantıklı olallım ve artık bu saatten sonra dikkatli hareket edelim. Fenerin şampiyonlar ligine gitmesi garanti gibi.. eğer finalde onlarla eşleşirsek orda kaybetsek bile avrupa hakkını zaten kazanmış oluruz... İçime doğan da fener sivas finali gibi..Tabi futbolda herşey var zaman ve kura şansı neleri gösteriri bilemem..İnşallah adım adım finale doğru gideriz..Bence bu sezonki bu fırsatı kaçrımamalıyız...