Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı
Göztepe Karşıyaka maçındaki sahayı bilmemde önceki yıllar İzmirde oynanan her maçında Bursanın İzmirde oynadığı cezalı veya cezasız tüm maçlarında her zaman Bursaspor tribününde yer almıştır.Ben olanı söylüyorum ..Kaldıki bu konuyu burada bir başlık açıldığı için konuşuyoruz zaten..Hangi ilde oynanmalı sorusunun cewabında o ildeki taraftarların kime nasıl destek vereceği konuşulurDestek hikaye diyorsun ama çoğu zaman belirliyi faktör oluyor..
|
Ben Güzelyalı'da oturuyorum. Göztepe Spor Kulübü'nün hemen yanında evim... Evin altında Göztepe taraftarının gittiği bir bar var, Sahibi de Yıldızelili bunun yanında Göztepe'nin holigan gurubunun beslendiği Eski İzmir dediğimiz mahalle Sivas'lıların yarısının yaşadığı bir mahalle. Maç İzmir'de olursa Göztepeliler en azından gelmezler maça diyeyim... Maçın hafta içi olduğunu düşünürsek gelecek taraftar İzmir'de yaşayan Sivaslılar ve İzmir'de yaşayan Bursalılar olur... Bu noktada sanırım en tarafsız saha İzmir olacaktır... Yapsınla Göztepe stadında gidelim 1000 kişi
ya da Alsancak Stadında yapsınlar Paşa paşa herkese yakın rahat rahat izler evimize döneriz...