Cevap: Teklif Gelirse
Gürünlüyiğido kardeşimizin de belirttiği gibi aslında bu konuların tartışılması Sivasspor camiasına ne getirir ne götürürün muhasebesi yapılmalıdır.
Ayyuka çıkan "Kartalda Çalımbay sesleri"ne, tecrübeli hocamız Rıza Çalımbay tek kelime ile " Ben memleketim olan Sivassporun mevcut sözleşmesi devam eden bir hocasıyım" diyerek, "Sezon bitmeden; gelirse eğer gelen teklifi de Sivasspor yönetimi ile görüşmeden açıklama yapmam doğru olmaz" diyerek alternatif düşüncelerini açıklama gereği dıuymamalı idi. Yok Fikret Orman başkanın babasını da tanırdım... Yok orada görev almak beni mutlu eder...vs.vs... gibi sinyaller, yeşil ışıklar veren açıklamlara gerek yok idi. maalesef profesyonel bir hocaya yakışmayan söylemlerdir diye düşünüyorum.
Çalımbay hocanın olası BJK anlaşması hocayı mutlu edebilir, belki hemşerimiz olarak bizleri de mutlu eder, ama ya Sivasspor için ve kurulu düzen olduğu için sözleşmesini uzatan futbolcular üzerinde nasıl bir psikolojik etki bırakır ve bu durum benim Sivassporuma nasıl zarar verir, ben bunun kaygısını taşımak zorundayım.
Görünen o ki, Çalımbay BJK'ya yeşil ışık yaktı ve start da verildi. Çünkü Başkan Otyakmaz "Rıza hocam isterse neden olmasın" diyor. Biz en iyisi profesyonelce düşünüp, alternatif teknik kadro aramalarına da başlamak zorundayız, mecburiyetimiz de var.
|