Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: MİCHAEL OWEN SİVASSPOR'A DOĞRU...
Alt 24.07.2012, 19:52   #61
kürşadın soyu
Yeni Yiğido

5 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kürşadın soyu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: MİCHAEL OWEN SİVASSPOR'A DOĞRU...

Geleceğine hiç ihtimal vermiyorum. Umarım başka forvetlerle de ilgileniyorlardır. Biz sizden yıldız istemiyoruz ki. Tamam adı şanı olsun ama kötü Karabük kadar olamıyoruz. Adamlar Lualua'yı aldı. Bulun abi. Afrikayı alt üst edin bulun bir forvet daha. Futbola doymuş değil Futbola aç adam lazım bize. Reklam takım olmak istemiyoruz!!
kürşadın soyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.07.2012, 19:53   #62
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1464 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Bizim sıkıntımız nedir. Olaya Owen yönünden değilde buradan bakmak lazım.

1-Artık 2 sezon diyelim önce oynadığımız bir müsabaka sonunda yapmış olduğumuz hatalar yada yanlışlar sonucu ivme kaybeden bir seyirci potansiyelimizin küstürülmesi ve buna mukabil tribün desteğimizin azalması-ki buna mukabil taraftar guruplarımızın kendilerini askıya almaları.
2-Geçen sezon başlayan ve yeni yeni biten şike sürecinin verdiği yansımaların hem futbolun yapısını çirkinleştirmesi, görselliğinin yitirilmesi ve bunun üzerine alınan tedbirlerin (yayın fikstür ve play-off) ise bu hastalığa çare olmayışı. Yine kaybedilen seyirci sayısı 1. şıkkın devamı niteliği taşıyan faktörlerin artarak devamı.
3- Bir çok taraftarımızın kutuplaşmasına mukabil zıt görüşlerin ve şiddetli eleştirilerin yaşanması ve bunların bazen çirkinleşmesi sonucu oluşan kitleler ve oluşan olumsuzluklar.

Taraftarın istekleri nedir.

1-Taraftarın stadyuma çekilmesi
2-Futbolun görselliğinin artması

Çözüm nedir.
1-İyi, kaliteli transferler ve bunun yanında göze hoş gelen futbol isteği : Bu da transferden geçiyor. Şu ana kadar 3 İstanbul takım ve bunun yanında Elazığ ve Kasımpaşanın transferleri bu dedğimiz olguyu gerçekleştirmiş görünüyor. Bizim taraftarımız bu maçlara ( Şu adamı bir seyredelim) gitmesi sayı olarak önerdiğimiz tezi sayı olarak gerçekleştirebilir. Ayrıca yapacağımız transferlerin isim yapmış ve ünlü bir isimin monte edilerek taraftarın stadyuma koşmasını sağlayacak kişi veya kişilerin olması.

2-Kombine fiyatlarının yükseltilmeden geçen sezonun seviyesinde tutulması ve burada yaşanacak kaybın en aza indirgenmesi.

3- Taraftarın bir insan olduğu algılanmalı onlara bir sürü koyun muamelesi yapılmadan oturakların sayı koltuklarının ve Tuvaletlerin insanca boyutta olmasının sağlanması, içeri giriş ve çıkışların seri ve medeni bir şekilde sağlanması, görevlilerin hakaretlerine maruz kalmadan sakin bir görev yaptırılmaları bunların bir kaçı.

Gelelim Owen dedikodusuna. Bize öyle yada böyle bir kişinin gelmesi taraftar sayımızın artmasına çok büyük bir emsal teşkil edeceği aşikardır. Bu Owen olmaz Carew olur, Carew olmaz Anelka olur farketmez. Yeterki adı ünlü olsun kafi. Ünlü olsun nabzı atsın bastonla gezsin bu bile yetiyor.

Meseleye bu açıdan bakmanızı istirham ediyorum. Gelir gelmez bu ayrı bir mevzu ama Sivasspor takımımızın kaybettiği bu seyircinin öyle yada böyle özel görüşmeler dahil 4 Eylüle gelmesi gerekiyor. Taraftar artık tecrübe kazandı 3. liglerden oluşturulacak bir onbiri seyretmeyi değil. Owen gibi bir markayı seyretmeyi istiyor. Ha bu genç oyuncular alınmasınmı alınsın tabiki. Ama iş Taraftara GEL demekte.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.07.2012, 19:56   #63
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 740 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
kürşadın soyu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Geleceğine hiç ihtimal vermiyorum. Umarım başka forvetlerle de ilgileniyorlardır. Biz sizden yıldız istemiyoruz ki. Tamam adı şanı olsun ama kötü Karabük kadar olamıyoruz. Adamlar Lualua'yı aldı. Bulun abi. Afrikayı alt üst edin bulun bir forvet daha. Futbola doymuş değil Futbola aç adam lazım bize. Reklam takım olmak istemiyoruz!!
Yuh ya kıskandığın adama bak lualua kazmanın teki be skbbe de n önce alınmış ve skibe geldiğin de neden alındı diye isyan etmiş bu kadar olur.
Alt 24.07.2012, 19:56   #64
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Çılgın Türk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

611 Mesajına 1.051 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 698 Çılgın Türk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

birincisi ben yine kaynağımdan duyduğum için buraya yazdım ikincisi kuş muş şeklinde abuk subuk konuşursan bundan sonra ona göre konuşurum üçüncüsü de -benim senin kadar popülerlik ve reklam amacım yok ve bu sitede daha önce de böyle hazımsızların MOR renginin bilmem kaç farklı tonuna dönüştüklerini bir zahmet arkadaşlara sor sana anlatsınlar tamam mı efendi???
Tekrar yaziyorum. Kendini bu kadar kasma. Süflörün bu sene bilgi aktarmiyorsa bunda ayip bisey yok. Aktardigi bilgileri gazete sütünlarina tasiyamiyorsan bunda da ayip birsey yok. Sürekli siteyi takip ettigini ama transfer bilgisi alamadigin icin siteye girmedigini biliyorum.
Benim demek istedigim bilgin yoksa millet senden illede bilgi beklemiyor. Biraz Relax ol birader

Benim popülerikte falan gözüm yok. Siteye uzun süre gelmem, niye gelmiyorsun derler. Sürekli gelirim bir baska birsey uydururlar. Ama normal karsiliyorum cünkü bu siteye katilanlarin büyük kismi daha ergenlik caginda.
Çılgın Türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Çılgın Türk'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.07.2012, 20:00   #65
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 740 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Çılgın Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Günaydin sagir sultan bile duydu
Kendini bu kadar zorlama bence. Eski kusun kulagina fisildamiyor olabilir bunda ayip birsey yok.
Doğu beyin haberleriyle yada kendisiyle bir şekilde iddialaşan genel de Sivasspor un renklerini yüzünde desen olarak görüyor aynaya bakınca
Alt 24.07.2012, 20:07   #66
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1073 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Tekrar yaziyorum. Kendini bu kadar kasma. Süflörün bu sene bilgi aktarmiyorsa bunda ayip bisey yok. Aktardigi bilgileri gazete sütünlarina tasiyamiyorsan bunda da ayip birsey yok. Sürekli siteyi takip ettigini ama transfer bilgisi alamadigin icin siteye girmedigini biliyorum.
Benim demek istedigim bilgin yoksa millet senden illede bilgi beklemiyor. Biraz Relax ol birader

Benim popülerikte falan gözüm yok. Siteye uzun süre gelmem, niye gelmiyorsun derler. Sürekli gelirim bir baska birsey uydururlar. Ama normal karsiliyorum cünkü bu siteye katilanlarin büyük kismi daha ergenlik caginda.
kendimi kastığım falan yok bundan sonra bana karşı konuşurken laubali ifadelerde bulunma yeter...ben siteye internetim olduğu sürece her zaman giren biriyim ramazan öncesi sivasta değildim o yuzden giremiyordum eğer sebebini de açıklamak senin ön yargılarını değiştirecekse sebebini de söyleyeyim...benim senin gibi kopyala yapıştır amacım yok kesin bilgi alınca en ince ayrıntısına kadar yazarım basit bi örnek: eneramonun ilk andaki transferi çok uçuk paralar isteyince olmamıştı sonra tunustaki olaylar vs... nedeniyle çok daha ucuz bi paraya sivasa imza atmıştı bunları en ince ayrıntılarrıyla hep yazmıştım velhasılı kelam benim amacım burdaki 3-5 kişi dışındaki değerli arkadaşlarıma aldığım bilgiyi ulaştırmak...istesem sitede forum yöneticiliği şu bu için de yırtınırdım ama derdim değil...bu işin en zevkli yanı da şu: böyle bazı hazımsız ve ön yargılı tipleri zevkle morartmak...belki de bu yüzden kasıyorumdur senin ifadenle

bu arada ergenlik kavramını kendi açından da irdelemeni tavsiye ederim zira yaşça senden büyük olduğumu biliyorum..bir de kaç farklı nikle siteye girdiğini burada dürüstçe açıklarsan ya da gsli olduğunu mertçe ifade edersen sevinirim...şecere konusunda bilgi almak benim için hiç zor değil...burada birkaç kişiden oluşan sözüm ona sivasspoltu olan saz ekibi var ya asıl amaçlarını ve kendilerini öyle güzel ortaya koyuyorlar ki kalkmış bunlara dürüstçe birşeyler izah etmeye çalışıyoruzzz pehhh pehhh pehhh
Alt 24.07.2012, 20:09   #67
gürünlüyiğido58
Yiğido

gürünlüyiğido58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

169 Mesajına 260 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 571 gürünlüyiğido58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:

Ayrıca Sivas tribünlerini o beğenmediğiniz ergenler , liseliler dolduruyor , ayıp
Alt 24.07.2012, 20:15   #68
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

kendimi kastığım falan yok bundan sonra bana karşı konuşurken laubali ifadelerde bulunma yeter...ben siteye internetim olduğu sürece her zaman giren biriyim ramazan öncesi sivasta değildim o yuzden giremiyordum eğer sebebini de açıklamak senin ön yargılarını değiştirecekse sebebini de söyleyeyim...benim senin gibi kopyala yapıştır amacım yok kesin bilgi alınca en ince ayrıntısına kadar yazarım basit bi örnek: eneramonun ilk andaki transferi çok uçuk paralar isteyince olmamıştı sonra tunustaki olaylar vs... nedeniyle çok daha ucuz bi paraya sivasa imza atmıştı bunları en ince ayrıntılarrıyla hep yazmıştım velhasılı kelam benim amacım burdaki 3-5 kişi dışındaki değerli arkadaşlarıma aldığım bilgiyi ulaştırmak...istesem sitede forum yöneticiliği şu bu için de yırtınırdım ama derdim değil...bu işin en zevkli yanı da şu: böyle bazı hazımsız ve ön yargılı tipleri zevkle morartmak...belki de bu yüzden kasıyorumdur senin ifadenle

bu arada ergenlik kavramını kendi açından da irdelemeni tavsiye ederim zira yaşça senden büyük olduğumu biliyorum..bir de kaç farklı nikle siteye girdiğini burada dürüstçe açıklarsan ya da gsli olduğunu mertçe ifade edersen sevinirim...şecere konusunda bilgi almak benim için hiç zor değil...burada birkaç kişiden oluşan sözüm ona sivasspoltu olan saz ekibi var ya asıl amaçlarını ve kendilerini öyle güzel ortaya koyuyorlar ki kalkmış bunlara dürüstçe birşeyler izah etmeye çalışıyoruzzz pehhh pehhh pehhh
Yine tipik yorumlarina basladin, mafyavari agizlar, senin fikrine katilmayanlar mutlaka baska takimi tutar vs.
Ben eskiden bilgi vermedigini iddia etmedim. Bana eskiden örnek vermene gerek yok. Ama iki transfer sezondur bilgi veremiyorsun. Sana bilgi aktaran kisiden bilgi alamiyorsundur bunda ayip birsey yok diyorum. Saklanmana, gizlenmene gerek yok diyorum...

Yasca benden büyükmüsün bilmiyorum (senin gibi fal acma yetenegim yok)
Alt 24.07.2012, 20:16   #69
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Alıntı:
gürünlüyiğido58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ayrıca Sivas tribünlerini o beğenmediğiniz ergenler , liseliler dolduruyor , ayıp
Hemen alinma Begenmemekla alakasi yok.
Hayat tecrübesi ile alakasi var. 40-50-60 yasinsaki insanlar tribünde bagirmayacak, elbette siz gencler bagiracak...
Alt 24.07.2012, 20:21   #70
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

kendini dev aynasinin sirli dunyasinda zannedip, soyle soyle bana ey ayna deyip, kendinin cirkinligini cihan guzelligi zannedip, gercek guzellige camur atan ey fani yollar sana dar gelir.. yuru yuru de gorsun millet sendeki ulasilmaz guzelligi.!!!!!
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Murad_Kelleci58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
doĞru, edilmeyecek, kandırıyorsunuz, kimi, michael, mİchael, owen, siz, sİvasspora, transfer