Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 07.10.2012, 21:46   #61
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 796 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
cılgınsivas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bursasporlu üye vardı nerde o iki çift lafım vr kendisine
Burdayım....we genellikle Sivas-Bursa maçlarında yorum yapmaktan kaçınırım...Galibiyet mağlubiyet maçın şekli kimin lehine olursa olsun üzülmem sıkılmam..Polimikleri sevmediğim gibi hele hele Sivas -Bursa maçlarında haklı taraf Bursada olsa ağzımı açmamaya gayret gösteririm..Bu maçla alakalı tek umurumda olan şey her iki taraftarında geçmişte yaşadığı aptalca sürtüşmelerinden vazgeçmeleridir...Bu maçın bana göre mağlubuda yoktur..Buradaki bir çok kardeşim bu düşüncelere sahip olduğumuda bilir...Sizde öğrendiniz ..bana ne 2 çift lafınız olabilir ? Bursadan veya hakemden bahsedecekseniz ben işin o boyutunda değilim hiç bir zamanda olmadım...
Alt 07.10.2012, 21:51   #62
58Sivaslilar
Usta Yiğido

58Sivaslilar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

302 Mesajına 395 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 58Sivaslilar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Simdiye kadar oynadigimiz maclarin en verimsiz macini sergiledik son 15 dakika sivssporun oynamasi gereken oyun buydu iste bu oyuna yarimsat önce baslamis olsaydik bursayi dagitirdik zaten bursada hic is yoktu bizim oynayamadigimiz onlara imkan verdi ginede iyi zararin neresinden dönersen kar ordadir
58Sivaslilar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.10.2012, 22:44   #63
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 814 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Sahada geçen maçlara (özellikle fb-ts )oranla çok kötü bir SİVASSPOR vardı.Organize olamadık.Üst üste 3 pas yapamadık.Milli maç arası iyi gelir inşallah.Bu sezona iyi başlayamayan oyuncularımız fazla özellikle Kadir de çok büyük bir düşüş var.Kadirin mevkisi çok kritik kaptırdığı toplar kalemizde pozisyon oluyor.Uzun paslarda rakip bütün toplarımızı kestiği halde hep uzun oynadık bütün toplar geri döndü.Maçtan önce 1 puan iyidir derdim.Maçın içinde 1 puana Allah derdim.Maç sonu 1 puan iyidir...
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda şarkışla 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.10.2012, 23:34   #64
badboysefaa
Yiğido

badboysefaa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

140 Mesajına 205 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 691 badboysefaa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kusura bakma madem küfür ediyorsun bir zahmet pamuk eller cebe. Varsa paran gelen cezaları ödeyin o zaman bir zahmet. Yaşları küçük arkadaşların takım sevgisini anlıyorum ama boylarından büyük laf etmeleri çok ilginç oluyor gerçekten. Kimse büyüyünce pişman olacağı şeyler yapmamalı bence.
ben küfürü desteklemiyorum sadece tepkimizi ortaya koyduk belki doğru belkide çok yanlış ancak maçın sıcaklığı ile olan şeyler bunlar.yaş ile ilgili lafın banaysa yaşımı sorgulayacak hatalarımdan ders falan çıkartmamı sorgulayacak kimse yok tepkimizi daha doğru verebilirdik ancak bundan önce eleştirilmesi hak aranması gereken olay bize oynanan oyunlardır saygılarımla
badboysefaa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda badboysefaa'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.10.2012, 23:48   #65
migroArmis
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 796 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Saygıya bürünmüş verdiğiniz cevap medeni olmanın en büyük göstergesidir..Evvela bunun için tebrik ediyorum..Maç içersinde gelişen olaylar yorumunuza tamamen katılıyorum..Ancak her ne olursa olsun bu organize anlamında topluluk halinde olmamak şartıyla tabii...Kişisel küfürler maçların hepsinde olur...Düne kadar Türkiyede olumsuz anlamda gösterebileceğim tribün kendi tribünümdür..Küfür kavga agresiflik ne ararsanız bulurdunuz texasta..Ama bunlar yanlış olduğu kadar çağdışı olaylar...Hataların sorgulanması konusunda size katılmıyorum ...Hatalar sorgulandığı müddetçe sorunun ana kaynağını bulabilirsiniz...Sorgulanmak özeleştri her zaman doğruyu bulmaya yol aldırır kişileri..Bunu bazen sizden büyük bazende sizden küçük birirleri yapabilir...Ve bizler yaşımız ne olursa olsun her yeni gün birilerinden bir şeyler öğrenmeye de dewam edeceğiz...Çoğu zaman doğru bildiklerimiz aslında doğru olmayabiliyor...
Alt 07.10.2012, 23:48   #66
migroArmis
Usta Yiğido

Alıntı:
badboysefaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben küfürü desteklemiyorum sadece tepkimizi ortaya koyduk belki doğru belkide çok yanlış ancak maçın sıcaklığı ile olan şeyler bunlar.yaş ile ilgili lafın banaysa yaşımı sorgulayacak hatalarımdan ders falan çıkartmamı sorgulayacak kimse yok tepkimizi daha doğru verebilirdik ancak bundan önce eleştirilmesi hak aranması gereken olay bize oynanan oyunlardır saygılarımla
Saygıya bürünmüş verdiğiniz cevap medeni olmanın en büyük göstergesidir..Evvela bunun için tebrik ediyorum..Maç içersinde gelişen olaylar yorumunuza tamamen katılıyorum..Ancak her ne olursa olsun bu organize anlamında topluluk halinde olmamak şartıyla tabii...Kişisel küfürler maçların hepsinde olur...Düne kadar Türkiyede olumsuz anlamda gösterebileceğim tribün kendi tribünümdür..Küfür kavga agresiflik ne ararsanız bulurdunuz texasta..Ama bunlar yanlış olduğu kadar çağdışı olaylar...Hataların sorgulanması konusunda size katılmıyorum ...Hatalar sorgulandığı müddetçe sorunun ana kaynağını bulabilirsiniz...Sorgulanmak özeleştri her zaman doğruyu bulmaya yol aldırır kişileri..Bunu bazen sizden büyük bazende sizden küçük birirleri yapabilir...Ve bizler yaşımız ne olursa olsun her yeni gün birilerinden bir şeyler öğrenmeye de dewam edeceğiz...Çoğu zaman doğru bildiklerimiz aslında doğru olmayabiliyor...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı migroArmis'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.10.2012, 00:19   #67
badboysefaa
Yiğido

badboysefaa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

140 Mesajına 205 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 691 badboysefaa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yazınız için ve uyarılarınız için teşekkür ederim.Ben küçük bir çocuktan yada bir büyüğümden birşeyler öğrendiğimde saygı duyarım sevinirim.Ancak yapılan yorumun yaş ile vurgu yapmak istediği olay bana çok farklı birşey gibi geldi o yüzden öyle bir cevap verdim yinede birisini kırdıysam özür dilerim saygılar...
badboysefaa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı badboysefaa'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.10.2012, 00:28   #68
Divriği58
Tecrübeli Yiğido

Divriği58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

271 Mesajına 444 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 Divriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOKDivriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Mehmet Nas'a daha fazla forma şansı tanınmalı.
Divriği58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı Divriği58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.10.2012, 03:29   #69
sivistar
Acemi Yiğido

61 Mesajına 119 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 670 sivistar Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

YA KARDEŞİM BEN BU TAKIMI 3 LİGDEN BUGUNE İZLİYORUM RIZA HOCA HOCA MOCA DEĞİL FENER ALEXTEN VAZGEÇMİŞ BU ADAM ERMANDAN VAZGEÇMİYORRR SARIDAMI GÖRMEZ BU ADAM HIÇMI SAKATLANMAZ BESIKTAŞ MACINDA OYUNDAN CIKTI PEDRİYELLE 5 GOL KAÇIRDIK BURSA MACINDA CIKTI 10 DAKKA 2 2 OLDU YAKIN MAÇLARI YAZDIM HER MACI DIKKAT EDİN --ADAM FORVETE TOP DAGITAMIYORR KADIR YORGUNLUKTAN BITIYOR KADİR KOTU OYNUYORMUŞ KAMIL KOTUYMUS YAV SU ERMANI SEYREDIN 2 LİGTE OYNATMAM UGURDA AYNI ERMANI OYN BU ERMANI OYNATANDA HOCA MOCA OLMAZ KAMİL ATIF ENARAMO KADİR ZİYA GIZLI KAHRAMAN PEDRİEL VE CERNI TURK OYUNCUMUZ MALESEF BEN SKOR YORUMCUSU DEGILIM ERMANDAN NEFRET EDİYORUM ADAM YA GERIYE DÖNER YADA EL HAREKETİ ÖZÜR DİLER TAKIMIMIZ İÇİN ZARARDANBAŞKA BISEY DEGIL
sivistar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.10.2012, 08:42   #70
Soyözen
Tecrübeli Yiğido

440 Mesajına 1.173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 554 Soyözen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

1-) Artık yazmak gereksiz: Kadir... Kadir'in hiç bir işe yaramaması, geçen seneki Faty benzeri hareketleri yetmezmiş gibi bi de aptal aptal itirazdan kart yemesi... (Ki hatırlarsanız geçen maçtaki sarı kart da böyle itirazdan gelmişti.)

2-) Erman'ın da sanki Selçuk İnan'mış gibi her serbest vuruşun başına geçip abanıyor faydasız faydasız. Takıma neredeyse hiç katkısı olmadı gibi bişey, geçen seneki "Vay koçum Erman, canını yerim senin!" dedirten performansında olduğunu mu zannediyor, yoksa ilk 11'deki yeri kesin olduğu için mi performansı düştü, anlamak mümkün değil.

3-) Rıza Hoca'nın "bi bildiği vardır" dedirte dedirte bizi meraktan öldürdüğü Abdülkadir'in biraz daha erken oyuna girmesi durumu değiştirir miydi? Belki. Ama yine de o kısacık sürede bile hırslı oynaması olumlu. Rövaşataya gereksiz diyen arkadaşlar, o pozisyonda çocuk Bursalılar gibi eliyle mi oynasaydı, neresiyle atsaydı?

4-) Borjan iyi bir kalecidir. Her hatalı gol yediğinde "Borcan çok kötü, kale Allah'a emanet" muhabbetleri yapılmasın artık. Borcan iyi bir kalecidir, hatalı gol yemiştir, olabilir.

5-) Navratil'de bugün biraz garip oynadı düşününce, sanki biraz panik halinde gibiydi. Golü attıktan sonraki sevincinden de bu anlaşıldı. Ama takımı sahiplenen futbolcularımızdan olduğu için tekrar tebrik etmek lazım.

6-) Son olarak, neden sanki 4-3-3 oynuyormuşuz gibi sürekli ileriye doldurma top gönderiyoruz ki? İleride bir tek Eneramo var, adam o kadar defansın arasında topu nasıl alabilir? Ekip halinde çıkıp gol vuruşunda Eneramo'yu görmemiz lazım. Tabi bu söylediklerim ilk yarıdaki diziliş için.
Soyözen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Soyözen'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı