Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı
Sivasspor bu şekilde devam etsin geçen yılki gibi ilk 5 i zorlayacak gibi...Her yıl bu takımdan umudumun olmadığını söylüyorum orta sıralarda mücadele eder diye düşünüyorum...Ama Sivasspor futbol takımı bu gün deplasmanda aldığı bu beraberlik (ki bence oldukça zor bi karşılaşmaydı) beni şaşırtmaya devam ediyor...Ama bu böyle devam etsin biz şaşıralım ben razıyım....
|
Maçın 90 dakikasını izleseydiniz Rıza Hocamızın ne kadar yetersiz olduğunu görürdünüz. Maalesef o kadar kötüydüki takım ve teknik heyet zor puan aldık bende şaşırdım doğrusu. Takımımızı sonuna kadar destekliyoruz. Ama yanlış gidiyor bazı şeyler. Bir maçın kahramanı yada ''maçın adamı'' kaleciyse oturup ellerimizi kafamıza alıp düşünmemiz gerekiyor.
''Ben nerde yanlış yaptım''
Taktik enteresan, adeta çorba gibi. Sarı kartların üzerine gidemiyorsunuz daha 2. yarının başında 1-0 koruma peşine düşüyorsunuz oyuncu değişiklikleri değişik. Ne bileyim farklı bir 90 dakika oynadık, geçti gitti...
Ayrıca birde şunu belirtmek istiyorum.
''Site Yöneticileri'' bazı şeylere göz yumduğumuzu söylüyor bazı arkadaşlar. ''Ulan Rıza' ve ''küfürlere göz yumuyoruz'' diye bir şey yok. Bizde insanoğluyuz gözümüze takıldığı zamanlar gerekli müdahaleleri yapmaya çalışıyoruz. Ama kişilik haklarına saldırıyı, ne Sivasspor futbolcularına, yönetimine, teknik heyete müsade etmiyoruz. Demekki gözümüzden kaçıyor bazı ufak tefek detaylar.