Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 17.11.2012, 22:14   #61
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 831 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Sivasspor bu şekilde devam etsin geçen yılki gibi ilk 5 i zorlayacak gibi...Her yıl bu takımdan umudumun olmadığını söylüyorum orta sıralarda mücadele eder diye düşünüyorum...Ama Sivasspor futbol takımı bu gün deplasmanda aldığı bu beraberlik (ki bence oldukça zor bi karşılaşmaydı) beni şaşırtmaya devam ediyor...Ama bu böyle devam etsin biz şaşıralım ben razıyım....
Alt 17.11.2012, 22:20   #62
furkancfc
Tecrübeli Yiğido

furkancfc - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

414 Mesajına 689 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 766 furkancfc FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Rıza hoca açık ve net oyunu okuyamıyor. 1-0 öndesin, rakip çok kötü durumda ama sen Atif'i çıkarıyorsun, Mehmet Nas'ı çıkarıyorsun yerine defansa yönelik 2 tane oyuncu alıyorsun. Golü kim atacak ? Resmen 3 puan alacağımız maçı Rıza hoca yüzünden berabere bitirdik. Bırak artık korkak oynamayı..

Gelelim diğer bir konuya. Erman ve Uğur Kavuk sezon başından beri 1 maç bile yararlı olmadı bize hala neden oynatılıyor ? Uğur'u herhalde sağ bekte sadece taç atsın diye oynatıyor Rıza hoca. Adamın başka hiç bir özelliği yok. Erman desen sahada geziyor. Eneramo çok formsuz. Ama bu durumda bile bir çok takımdan iyi durumdayız. İnşallah daha iyi yerlere geleceğiz.
furkancfc isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı furkancfc'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.11.2012, 22:29   #63
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1506 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor bu şekilde devam etsin geçen yılki gibi ilk 5 i zorlayacak gibi...Her yıl bu takımdan umudumun olmadığını söylüyorum orta sıralarda mücadele eder diye düşünüyorum...Ama Sivasspor futbol takımı bu gün deplasmanda aldığı bu beraberlik (ki bence oldukça zor bi karşılaşmaydı) beni şaşırtmaya devam ediyor...Ama bu böyle devam etsin biz şaşıralım ben razıyım....
Maçın 90 dakikasını izleseydiniz Rıza Hocamızın ne kadar yetersiz olduğunu görürdünüz. Maalesef o kadar kötüydüki takım ve teknik heyet zor puan aldık bende şaşırdım doğrusu. Takımımızı sonuna kadar destekliyoruz. Ama yanlış gidiyor bazı şeyler. Bir maçın kahramanı yada ''maçın adamı'' kaleciyse oturup ellerimizi kafamıza alıp düşünmemiz gerekiyor.
''Ben nerde yanlış yaptım''
Taktik enteresan, adeta çorba gibi. Sarı kartların üzerine gidemiyorsunuz daha 2. yarının başında 1-0 koruma peşine düşüyorsunuz oyuncu değişiklikleri değişik. Ne bileyim farklı bir 90 dakika oynadık, geçti gitti...

Ayrıca birde şunu belirtmek istiyorum.
''Site Yöneticileri'' bazı şeylere göz yumduğumuzu söylüyor bazı arkadaşlar. ''Ulan Rıza' ve ''küfürlere göz yumuyoruz'' diye bir şey yok. Bizde insanoğluyuz gözümüze takıldığı zamanlar gerekli müdahaleleri yapmaya çalışıyoruz. Ama kişilik haklarına saldırıyı, ne Sivasspor futbolcularına, yönetimine, teknik heyete müsade etmiyoruz. Demekki gözümüzden kaçıyor bazı ufak tefek detaylar.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.11.2012, 22:31   #64
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 869 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick

Şunu çok merak ediyorum Kaan Kılcı neredeyse her maç ilk 18'de ama daha hiç sahaya çıktığını görmedik. Rıza Hoca neden kadroya alıyor acaba Faty dururken Kaan'ı ?
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.11.2012, 22:33   #65
furkancfc
Tecrübeli Yiğido

furkancfc - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

414 Mesajına 689 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 766 furkancfc FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
DoomsDay58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şunu çok merak ediyorum Kaan Kılcı neredeyse her maç ilk 18'de ama daha hiç sahaya çıktığını görmedik. Rıza Hoca neden kadroya alıyor acaba Faty dururken Kaan'ı ?
Peki bende sana şunu sorayım Faty çok mu iyi ? Adam resmen şişmiş. Sezon arasında gönderileceklerin ilk başında bence Faty..
furkancfc isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı furkancfc'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.11.2012, 22:37   #66
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 869 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
furkancfc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Peki bende sana şunu sorayım Faty çok mu iyi ? Adam resmen şişmiş. Sezon arasında gönderileceklerin ilk başında bence Faty..
Ama oyuncu şişmişse bu onun suçu değil Rıza Hocanın suçudur sonuçta antrenmanlarda oyuncular onun nezaretinde çalışıyorlar, kaldı ki Faty'nin tecrübesi bile yeter adam tam bir profesyonel ama kadroda doğru düzgün hiç yer bulamadı
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.11.2012, 22:48   #67
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1506 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
DoomsDay58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
TFF kurallarına göre Esame listesine mutlaka 20 yaş altı bir genç oyuncu bulundurmanız gerekiyor. Bulundurmazsanız ceza alıyorsunuz. İster oynatın ister oynatmayın.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.11.2012, 22:51   #68
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1022 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Ausrufezeichen Cevap: Maçı Değerlendirelim

Golümüzden önce Gençlerin NET penaltısını vermeyen hakem,
ikinci yarı kargaların bile güleceği bir penaltı kararı ile kendisini affettimiştir !

Karşılık pozisyon ve hatalar arasında süregelen maç hak ettiği üzere 1-1 bitmiştir.

Zor deplasman ve 1 puana rağmende takımımızın hala kötü oynaması taraftar üzerindeki olumsuz havayı hala yıkamamıştır ...
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı Kokomo'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.11.2012, 22:58   #69
mayhos
Acemi Yiğido

61 Mesajına 114 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 643 mayhos FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

böyle takımın böyle hocası olur.....1 puan çok fazla bu maça..
mayhos isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.11.2012, 22:59   #70
mayhos
Acemi Yiğido

61 Mesajına 114 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 643 mayhos FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

rızadan hoca olmazz..takım başıboş olsa bundan daha kötüsü olmaz...
mayhos isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı mayhos'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
değerlendirelim, maçı