Rıza hoca kalacaksa forvete gerek yok. Bu takıma Messiyi getirsen yedek kalır oynatmaz. Rızanın kafasında hep tek forvet oynatmak var. Onun forvetide sevgilisi Eneramo. Hem gelen forvete hemde SİVASSPORUN parasına yazık olur. Ha Rıza hoca gidecekse alınsın tabiki. Ama o varken, onun böyle bozuk sistemi degişiklikleri varken bosuna transfere para harcanmasın. Korcan ikinci yarıyla kaleyi devr alırsa olumlu olur. Borjan gibi trafik lambası olmaz. Olsa bile arada kırmızı ısık yakar. Borjan hep yesil yakıyor gec babam gec. Aslında stoperede gerek yok Borjan onuda hallediyor. Kalecimi defansmı orta sahamı belli degil cünkü. Ugurda kalsın ama onun yerine iyi bir sag bek alınsın oda yedekte beklesin. Sonra Rıza hoca aglamaya baslıyor yoksa. Kadrom yok oyuncum yok demeye. Kalsınlarki artık onunda bahanesi kalmasın. Tek Abdulkadire üzülüyorum su takımda. Cocuk ne yaptıysa yaranamadı Rıza hocaya. Ama dedim sen böyle yapıyon bunların ahı cıkar dedim. Alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste Rıza Calımbye. Neyse dogruları yazınca hoca düsmanı oluyoruz. En iyisi susup beklemek......
Kadir'in yanına Yaratıcı,dikine oynayabilen orta saha
Eneramo'nun yanına Defansın arkasına sarkabilecek forvet
takviyesi ile taş gibi takım oluruz.
Alınabilirse bir kaleci de fena olmaz.
Ayrıca Cerny'nin geri dönmesi de bir transfer olarak kabul edilebilir.
sizin için ne kadar kolay gitsin demek ya arkadaşlar ara transferde aldıgın adam genelde cok tutmaz kadlri uguru gonderirsen sonra pişman olursun hem idare ederler kadire uzaktan şut vurmayı yasaklarsan ugurada oyuna topu iyi sokmayı ogretırsen yeter
Rıza hocaya hiçkimsenin birşey demeye hakkı yok adamın dediği altı isimden yönetim sadece atıfı almış oda bonservisi elinde diye ucuz diye. Onun kaliteside ortada ikinci olarak yönetim değişmeli çünkü sivasliyı ve başkanı bu son şike olaylarıyla sindirdiler niye derseniz her maçta bariz katlediliyoruz ama çıkıp kimse birşey demiyor.birde kesin iyi bir kaleci almalıyız kesin.
kaleyle basliyalim bence borjan bizim kalecimiz ama milletin anlamadigi olay daha 25ne yeni basti yani bir kaleci icin daha genc bir yas. bazen borjanin yaptigi hatalari görünce aklima volkan geliyor ama simdi türkiyenin en iyi kaleci olarak gösteriliyor.yaninada korcanla nihati hazirladinmi 3tane iyi kalecimiz olur.
gelelim defansa ugura hizmetllerinden dolayi tesekkür edip gönderilmeli, kulüpte kalmak istiyorsa kulüpte bir is verilebilir onun disinda kaan diye bir sag bekimiz var belki oda ziya gibi parlayabilir. 2 mac sans verip görmek lazim olmadi erhana emanet edecegiz yada bir sag bek alacagiz. sol bek sorunsuz ziya iyi hayrettinde sezonda 5-6 mac kaldirir. göbekte navratil, rajnoch ve erhan oynayabiliyor onun disinda murat bu sene ortalikta yok faty zaten gitti.
en az bir stoper lazim.
orta sahanin göbeginde kadir, adem ve mehmet nas oynuyor ama bunlar hep ayni tarz futbolcular. birini gönderip oyunun iki yönünü oynayan yani topu 1. 2. bölgeden alip 3. bölgeye aktarabilen biri olmasi lazim. kanatlardan aslinda büyük oranda memnunum sadece cernynin uzun sakatligindan dolayi bir kanat oyuncusu alt yapidan monte ediline bilir yoksa kiralama formülü.
son olarak forvet: eneramo, pedriel ve abdülkadir. abdülkadire pek sans vermedi riza hoca, pedrieli eneramo sakatligindan önce sag kanatda oynatti ve ne olursa olsun hic eneramodan vazgecmedi.
benim sorum su, neden abdülkadire sans verilmedi, neden kadroda sadece eneramo varmis gibi sakat sakat oynatildi.
bence fenerbahce gercekten istiyorsa eneramoyu semih arti 1 mio para istenilmeli. hem semih gibi kaliteli bir forvet kazanir hemde 1 mio.nun üzerine bir kisim para ekleyerek kalou uche gibi bir forvet alinmali.
Bu Konuda Gangstayigido'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...