Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 16.01.2013, 21:45   #61
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 913 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

bu saaten sonra kupanın pek önemi yok biz sivasspor olarak liğe dönmemiz lazım trabzondan sakatsız ve kazasız belasız döndüğümüz için mutlu olmalıyız...
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.01.2013, 21:47   #62
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1009 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Böse Cevap: Maçı Değerlendirelim

Birbirine DENK ! 2 takımın maçı başa baş gitti ve berabere sonuçlandı.

Şimdi soruyorum herkese ;

-1461 Trabzon'mu Süper Lig layık ?

-Sivasspor'mu PTT 1.Lige layık ?
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Kokomo'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.01.2013, 21:48   #63
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kamil Grosicki niye oynamadı oynatılmadı diyenlere hasta olduğu için oynamadı oynayamadı diye hatırlatmada bulunayım..Takımı eleştirmede üstümüze yok ama takımı takip etmede bir numarayız..
aslında ben 35 yıldır sivassporu iyi takip ederimde groseçkinin zehirlendiğini gözden kaçırmışım hoş sağlam olsada oynatmıyorya takım öğülecek top oynasa övüyoruz eleştirilecek top oynuyorsa eleştirriz bu futbolun doğasında var övülecek top oynamadıkki?
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.01.2013, 21:48   #64
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1009 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Daumen runter Cevap: Maçı Değerlendirelim

Biris artık çıkıp Rıza'ya bu takımda Hayrettin'in OLMAMASI gerektiğini anlatmalı !
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.01.2013, 21:50   #65
benozgurr
Tecrübeli Yiğido

benozgurr - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 488 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 660 benozgurr BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
sivistar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sivassorda oyuncu sorunu yok sorun hocada soylemekten yazmaktan yorulduk sacmasapan kadro kuran hocadır murat akca ıyı oyuncu haftalardır sahada yok oynayacagı mac bu degıl ayrıca hayrettın ve umıt kurtla oynamıs degıl erman ve rıza hocadan vazgecmeyen sıvassporu kotu gunler beklıyor..ıkıncı yarı nas olmadan a katogorı ekıbıne dırenemezsın erman gezer ızlersın offff transfer demeyın kım gelse sıstemı olmayan ve sureklı her bolgeye sabıtlesmeyen oyuncuları olan takımdan hıcbır cacık olmaz bunu yapanda rızadır seyırcı gelmıyor dıyolar ızlerken sıkılıyorum acı cekıyorum rıza calımbay sıvasspordan gıdene kadar bu takımla ılgılenmeyecegım
Riza hocayi savunmuyorum.Muratin hatasini soyluyorum gencsen eline Nadir firsat gecer Onu degerlendirmesini bilmeli, gecen yil ibb macinda da oynadi kirmizi gordu gol yememize yenilmemize neden oldu ha bugün ki hatasininda uyumla bi alakasi ya da yanindaki oynayanlarla alakasi Yok defans oyuncusunun gorevi top kaleye giderken seyretmek deil
benozgurr isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.01.2013, 21:51   #66
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Çılgın Türk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

611 Mesajına 1.051 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 727 Çılgın Türk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Morten58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Herkesin anlayacagi dilden söylemek gerekirse , GIDA ZEHIRLENMESI gecirmis Grosicki.

Hasta deyince inanmayanlar oluyor.
Dün kafile ile Trabzon'a ucmadi mi Grosicki?
Çılgın Türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.01.2013, 21:52   #67
cengo64
Tecrübeli Yiğido

cengo64 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 382 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengo64 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

2. ligin vasat takımı karşımıza yedekleriyle çıkmış ve süperliğ takımı Sivasspor bu macta 4 pas üstüste yapamamış.Şaka yapmıyorum.4 pas sayamazsınız üstüste tekrar izleyin gerçekten.Sahaya bakıyordum hasbelkader biz ataktayken 5 ,bazen 6 kişiyle rakip kale tarafında yayın üstündeyiz arada derin bir boşluk oluyor,bazen orda Kadir oluyor ,bizim yayın üstünde de 4 kişi oluyor.Bu ne futbolu bu.Rıza bey bunu bize açıklar mı.Dünya futbol istatistik sayfası bilgisine göre sadece süperliğin değil dünyanın tüm liğlerinin topu nerdeyse % 40 larla en az ayağında tutan takımıyız.Rıza bey hiç bu sayfaya bakıyor mu merak ediyorum gercekten.Asıl dramatiği de bir alt ligde oynayan takımla yaptığımız ciddi macta bile %40 ın üstüne çıkamadı bu istatistik.Topu alıp Atıfa Ermana ver kaybet sonra topun peşinden koş.Nasıl futbol bu ya.Ne 2 e bir var,ne kenar orta,ne ara pası,ne pres.Forumda bazı arkadaşlar söylüyordu bu macta da görünce ben de işkillendim.Pedriele pas verilmiyor.Tek santrofor da oynasak adam takımda boşa kaçan tek adam ve ona pas verilmiyor.Erman gerçekten bi müddet oynamamalı bu takımda.İşin komiği bi de serbest adam oynuyor.Yeni transferler iyiniyetli 2. lig futbolcuları.Rıza nın kafasından ne geciyor da bunları topluyor anlamıyorum.Bizi ikinci lige şimdiden hazırlıyor gibi.Eğer 4-1-5 oynamıyorsak futbolcular dagınık oynuyor.Düzelir mi bu durum.Başkan el atarsa belki.4-3-2-1 saglam kompakt takımla oynamazsak durum kötü.Enaramo önde.Atıf Abdurazak arkalarında ve 3 sağlam ön libero(Adem ,Kadir,Alınacak saglam defansif orta saha) ve Navratil Reinoch, ziya ve yeni alınacak sol bek le belki orta sıralar için bir şansımız olur.Ama biz çifliğe 2. liğ futbolcusu almaya devam ediyoruz.
cengo64 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.01.2013, 21:53   #68
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 736 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Lächeln Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
Respect58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

İroni falan değil adamın kötü futbolcu olduğunu iddaa etmişsin açıkca hemde yaptığı bir hatadan dolayı.Bak Gökhan Gönül'de atmış kendi kalesine oda çok kötü bir futbolcu değil mi?
Değerli kardeşim, Ferhat06 ve Salim58 üyelerimizin üstteki mesajlarını okusan bir zahmet, benimle aynı cümleyi kurmuşlar. Espri yapıyoruz,niye kişisel alıp,alınganlık gösteriyorsun. Zaten galip gelememişiz bugün. Tebessüm ettireyim derken... Daha fazla uzatmak istemiyorum. Burası gereksiz çekişmelere yer olmayacak kadar kıymetli bir forum. Özür dilerim, söz yanlış yere gitmiş,sizi kırmışsa. Başka ne diyeyim.
Ha, Göksu konusundaki gerçek düşüncemi söyleyeyim. Ali Gültiken'i bilirsiniz. Eski Beşiktaşlı futbolcu. Gordon Milne, onu ilk geldiği zamanlarda defansta oynatıyordu. Üstüste kendi kalesine golleri atınca, artık ileri uçta görev vermeye başladı. Espri yapılmıştı o zaman da. Gitsin bari rakip kaleye gol atsın diye. Sonunda Ali Gültiken,BJK'nin efsane forvetlerinden biri oldu ilerleyen zamanlarda. Göksu'nun da eminim önünde güzel bir gelecek var.
Aman ha, şimdi,bu sözün altında da birşey aramayasınız?
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.01.2013, 21:57   #69
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 797 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Çılgın Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Dün kafile ile Trabzon'a ucmadi mi Grosicki?
Bilemiyorum eger ucduysa , maci izlemek icindir?

Ben sadece RIZA Hoca'nin aciklamasini dinlemistim.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.01.2013, 22:10   #70
ledig
Acemi Yiğido

40 Mesajına 75 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 618 ledig FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kötü oyuna rağmen neredeyse kazanıyorduk, ama maçın bitimine henüz 15 dakika varken son dakikaya girmişiz gibi zaman geçirmeye çalışmak ilahi adaletin vesilesi oldu. Atıfın maç 1-0 iken dışarı vurduğu top lakayt futbolun zirveye çıktığı noktaydı bana göre
ledig isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ledig'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
değerlendirelim, maçı