eskisehirli arkadaslar diyordu zaten bu adamdan kurtuldugumuz gun kurban kestik derlerdi,etmedikleri kufur kalmamifs bizdende yiyecek gidecek,,gordugum en kotu hoca hoca bile denmezz bozuntusu
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı mayhos'a Teşekkür Ediyor...
Hayrettin sende suc yok seni o takima alanda....
Riza hoca sendede suc yok seni o takimin basina getirende...
Yonetim uyu aldigin 2.lig topcularin takimi ligde tutar belki.Kiyama sen paralara....Neymis efendim borcu olmayan tek kulupmus.Umarim o paralar takimi ligde tutar..
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Sivas_Bey'a Teşekkür Ediyor...
eskisehirli arkadaslar diyordu zaten bu adamdan kurtuldugumuz gun kurban kestik derlerdi,etmedikleri kufur kalmamifs bizdende yiyecek gidecek,,gordugum en kotu hoca hoca bile denmezz bozuntusu
***gol sut cekmeyle olur ,enaramo a...sıyla sabaha kadar top cevirmekle olmaz calımbay, 3 ü gitsin ben 3 öküz keserim.
Kendini TD sanan rıza gittin kendini futbolcu sanan el bombası hayrettini aldın. bu nasıl değişiklik.
oyuncu değişikliğinden bir gram çaktığın yok. resmen maçı katlettin. sen bu değişilikle 1 değil 4 oyuncuyu harcadın. nasıl mı. solda oynayamayan Aatıfı sırf hayro oyuna girsin diye sağa çektin, solbek ziyayı solkanat oynatmaya çalışıp orayı da öldürdün, solkanat boş kalınca eneramo da oraya kaydı..yani sen takımın kimyasını bozdun. aatıf, eneramo ve ziyayı harcadın. zaten hayro Allah'lık. ben o adam girince dedim zaten bu maç gitti diye. Grosicki sakatlanıp HAYRETMEYEN girdikten sonraki oyunla daha öncekini bi karşılaştır da gör farkı tabi görebilecek kapsite varsa
Allah sizi bildiği gibi yapsın Hayt-rettini de al git bu takımdan sana yalvarıyoruz.