Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 17.03.2013, 16:37   #61
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

maçta 3 kırılma noktası var 1.kırılma noktası atıfın müsait pozisyonlarda arkadaşına pas çıkaracağı yerde olur olmaz yerde şut çekmesi 3 pozisyon böyle boşa gitti eneramonun müsait pozisyonlarda çok cılızve kötü şutlar çekmesi 2.ziyanın kırmızı kart görmesi pozisyon öncelikle ofsayt, hadi ofsaytıda geçtik rakip oyuncu topu eliyle düzeltiyor, orta hakem görmüyor yan hakemin görme alanı içerisinde 4 hakeminde görmemesi ilginç 3.kırılma noktası rıza hocanın çok büyük dehalık yapıp atıfı çıkartması 10-15 dak kalmış eneramoyu çıkartmıyorsan atıfıda çıkartma adam 90 dakkayı çıkartabiliyor, atıf çıkınca kanadında oynayan korkusundan çıkamayan kenan messigibi oynadı ileri çıktı bizim sağtarafı felç etti golün birini attı gekasada attırdı mademki gol düşünmeyeceksin elde koşacak ne kadar adam varsa alıp eneramoyuda çıkartıp son 10 dak deli ot yemiş dana gibi koşturup 3 puanı alacaktık
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.03.2013, 16:41   #62
MustafaPagac
Yeni Yiğido

8 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 691 MustafaPagac Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

forvet te bir var olup bir var olmayan istikrarsız oyuncularımız maçın kaderine etki eden tek etken seneye iyi bir forvet almassak bu takım daha çok korkulu rüya görür...
MustafaPagac isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.03.2013, 16:46   #63
kadirakin58
Tecrübeli Yiğido

kadirakin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

328 Mesajına 596 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kadirakin58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Rıza Çalımbay.. Iki dakika durma..
kadirakin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı kadirakin58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.03.2013, 16:46   #64
Rallim58
Gast

Teknik hata kurbanı olduk diyebiliriz.

Aatıf'ın çıkarılmasına bir anlam veremedik.

Olsa olsa bunun adı intihardır. Oyundan 3 futbolcu eksilten bir futbolcuyu çıkararak Akhisar'In ekmeğine yağ sürmülmüştür.

Rıza hocam resmen yanlış değişiklikler neticesi futbolcuların aldığı 3 puanı elinin tersi ile iterek hediye edip, Akhisar'a cansuyu vermiştir.

Hakem Fırat Aydınus ise müsabakanın en bariz hatasını yapmış, pozisyon öncesi Yunan tohumunun eliyle aldığı topla ceza alanına girdiği pozisyona penaltı, akabinde ise kırmızı kart verilmiştir. Kırmızı kart için ilgili itirazda bulunularak, Ziya'ya haksız yere verilen kırmızı kartla müsabakanın hakemi, karşılaşmanın sonucunu etkilemiştir.

Son sözüm; futbolcuların aldığı puanı Rıza hocam iade etmiştir...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.03.2013, 16:46   #65
HAŞİM5858
Acemi Yiğido

HAŞİM5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 506 HAŞİM5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

KISACA ÖZETLERSEK akhisar hakem ve en sonundada oyuna sonradan giren sercan sayesinde kazandı. Sercan kanadındaki adamı takip etmiyor , Hayrettin ileri çıkmak zorunda kalıyor sonra gol oluyor.... hakemler mi ard niyetli yoksa onu atayanlar mı veya hepsi mi?
HAŞİM5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.03.2013, 16:48   #66
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 836 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick

Hakemin o pozisyonda el ile kontrolü görmemesi maçı bu hale getirdi. tabi hocanın bundan sonra gelen hataları kesinlikle yadsınamaz
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.03.2013, 16:51   #67
ahmet ali
Yiğido

172 Mesajına 266 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 702 ahmet ali Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Ziya oyundan atıldı peki bunun sorumlusu kim???? Ziya'yı her pozisyonda akhisar'ın en tehlikeli adamı kenan ile başa baş bırakan,Ziya'nın kademesine bir türlü yardım göndermeyen teknik direktör kim??? gol offside ve elle oynama ama bu gol harici adamlar tek kale oynadılar... bu hatalı taktikle maça çıkan,bir türlü tedbir alamayan teknik direktör kim????
Eneramo gibi gol atmasın ı bilmeyen faydasından çok zararı olan güya bir futbolcuyu ısrarla isteyip 900.000 dolar onedet teknik direktör kim????
Bu teknik direktöre rağmen kümede kalırsak ki son maçlarımızın elazığ ve galatasaray deplasmanları olduğunu düşünürsek kümede kalmamız zor görülüyor
öpüp başımıza koyalım....
bu arada hala kupa falan diyenler varsa bir atasözünü hatırlatayım.. ayranı yok içmeye .............................. .................
ahmet ali isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.03.2013, 16:58   #68
serhan_58
Yeni Yiğido

serhan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serhan_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

arkadaşlar olacağı bu ya siz bu takımdan ne bekliyosunuz gücümüz bu inanın bu topçularla bu kadar bakmayın siz akhisardan kalite olarak en ufak bi farkımız yok bu ligin en kötü takımlarından ilk üçteyiz eğer bu sene ligde kalırsak allahın bi lutfu olur bu hocayla bu yönetim anlayışıyla bu sene olmazsa seneye düşeriz ne farkeder her maç aynı üzüntüyü yaşamaktan bıktım inanın yaa çok yazık ...
serhan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.03.2013, 17:02   #69
kaptann58
Tecrübeli Yiğido

kaptann58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

248 Mesajına 423 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 684 kaptann58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
alboran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
korkaksın rıza hoca,hem de korkağın en önde gideni bayrak taşıyanısın.ben ezbere biliyorum artık değişikliklerini.yeter artık ya.aatif.ı oyundan çıkarmak nasıl bi mantıktır.o dakikaya kadar biizm kaleyi görmeyen rakip sol bek.o dakikadan sonra tren etti sol tarafı.bu kadar mı bilgisiz bir adamsın ben yemi nederim saç baş yolup ağladım tv karşısında.yaptığın salakça değişiklikler,saçma sapan işler binlerce taraftarını üzüyor ağlatıyor.ben artık bişey diyemiyorum bir takım bu kadar kötü yönetilebilir ancak.arek piech gibi pres yapan her adama basan bi oyuncun var.oyuna aldığın adam sercan denen(bi küfür edicektim ama tv karşısında kat kat etttim şimdi etmiyorum) girip oynadığı 10 dakikada toplasan 10 metre koşmadı.geçen sezon 40 tane maç oynayan arek piech hazır değil diyorsun.oynattığın sercan 1.5 sene top oynamadı.o daha hazır değil mi ? biz de bunu yedik tabi...

gelelim hakemeeeeeeeee.ey fırat aydınus.senin sivassporla derdin nedir öncelikle.maçın 20 dakikasında falan olması lazım.kenan denen it ziyanın dizine full taban bastı öyle ki tekmeliği yanlarından kramponun izleri var.bu hareket kırmızı değildir de nedir ? kart bile çıkarmadı bu harekete yuh dedim tv karşısında.ve sonra naptın penaltıyla alakasız adamın eliyle aldığı bir pozsiyonda bizim oyuncumuzu tereddütsüz attın.bu ilk kez mi oluyor tabi ki hayır.hatırlatırım geçen sene eskişehir deplasmanı sivas maçı 10 kişi tamamladı.bu sene ordu deplasmanı adam içeriye top çevirdi kadir elle müdahale etti bariz sarı kartlık pozisyonda kadir.i atttın.fenerbahçe hocası aykut hoca kendisi için önyargılı bi hakem dmeişti caner.e gösterdiği kırmızıdan sonra.tamamen katılıyorum.sahaya sivastan bi oyuncuyu atmak için çıkıyor resmen.akhisar oyuncularımıza her türlü rsertliği yaptı ama tek sarı kartları dakika 90+3'te sarı kartla alakasız bi pozsiyonda sırf eyyam için kenan.a.benim gözümde hakem bu maçın skoruna %100 etki etmiştir.20 dakikada atılması gereken kenan 1 gol 1 asist daha ne olsun.

demem o kiii rıza hoca futbol 1 gol atıp üstüne yatmak değildir.gençlerbirliği deplasmanından sonra bunu söyledim üst üste kaç haftadır hep aynısın.yeter artık taraftar böyle bir takım görmek istemiyor bunu anla.haa ama sen ben sivasın çocuğu değilim beşiktaş'ın çocuğuyum diyorsan-ki her hareketin ve söyleminle bunu ifade ediyorsun- bu takımda işin yok!! böyle düşünüyorsan kapımız açık güle gülee.ama olur mu sen bir yere yapıştın mı yapışırsın.eskişehirdeki gibi kovulana kadar zorlarsın....
YERİNDE BİR YAZI
kaptann58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kaptann58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.03.2013, 17:12   #70
kanka5885
Acemi Yiğido

26 Mesajına 45 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 500 kanka5885 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
58 SiVaSıM 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
MİLAN BORJAN ADAMSIN KRALSIN HERŞEYSİN İYİKİ VARSIN.!

rıza çalımbay sene sonu eneramo-adem-erhan-navratil-hayrettin-kadir-sercan al bunları DEFOL GİT !!!!!!!!!!!!!!

allahım bu sene ligde kalalım yeetr kupa mupa boşverin
abartma bu kadar adem kocak gayet güzel oyunu erhan güven saten cok üst düzeyde güzel oynuyor navratil saten defansın goz bebegi kadir bu macın adamlarındandı sacmalamayı bırak

Etiketler
değerlendirelim, maçı