Dedikiya daha onceden:denege kisideki akil seviyesini gosterir dengeli insan akilli insandir ne gelmise insanligin basina GAFLETTEN gelmistir .ortadaki soylenti sivasspor hic bir macinda bukadar kotu oynamamisti iki kirmizi kart ve 3-1 lik sonus genel kaanat ve sonuc olarak gorus sivasspor maci satti veray verdi cunki veremeseydi besiktas darmadagin olacakti kulup olarak, egerki oartadaki soylentiler gercekse ben bir sivasli olaark vallahi destek vermem anadolu kulupleri tek hedefi var 3 buyukler ve bu tabular yikilsin diey millet elinden gelen edesdegi veriyor.Benim ceveremedi sivasli olmayan arkadaslarim siavas maci satti diye artik deseteklemiyecegiz diyorlar bu kan kaybina bir mudahale lazim loratnt hocaya desetek verilmeli ve oyuncu alinmali elinde mazaemesi olmayan usta bile calisamaz insanin ustaligini gosterem malzemesidir.Selam ev dau ile...s.a
Maçı satmak yada vermek çok ağır bir itham!!!! Kimse böyle birsey yapmaz... istanbul takımlarına yenilen takımlara bu sekilde bir itham olacaksa ligde takım kalmaz!!! eleştiri derken dozunu kaçırmayalım!!!!
merhabalar arkadaşlar tabiki yazık oldu 9 eksiğinen sahada ilk 10 dakika yarlıklarıyla yoklukları belli olmuyan bir takımı elimizden kacırdı.sağlık olsun geriye degil ileri bakalı önümüzde uzun ince bir yol var inşallah sivas spor bu macınan kendine gelir kendini toparlar. kayseri macı atmosferine girerek kayseri macını düşünür.iyi bir sonucla sivasa döner.BU MACI UNUTTURUR
Maçı seyretmeyen birisi skoru görse jimnastiklerin maçı rahat aldıgını filan zanneder o kadar gol kaçarsa sonuç böyle olur GERÇEKTEN ÇOK YAZIK OLDUUUU.........
yazık oldu derken bence biraz durup düşünmeli...evet maçı kaybettik ama bardağın dolu tarafını görmek lazım...lig tv; maç yorumlarından önce 20 dakika boyunca sivasımın tanıtımını ve yiğidoların misafirperverliğini anlattı...övmekle bitiremedi şansal b.ve erman toroğlu. maç öncesinde ve sonrasındaki centimenliğimiz beşiktaşlı futbolcuları bile şaşırttı...bir grup yiğido ibrahim toraman için pankart bile açtı...bence sivasımın ve sivassporun reklamının bu kadar olumlu bi şekilde yapılıyor olması büyük bir başarı.....hemde 4 büyüklerin belirlenme anketinin arefesinde!!!!!!!!
QUOTE=OPERASYON]Dedikiya daha onceden:denege kisideki akil seviyesini gosterir dengeli insan akilli insandir ne gelmise insanligin basina GAFLETTEN gelmistir .ortadaki soylenti sivasspor hic bir macinda bukadar kotu oynamamisti iki kirmizi kart ve 3-1 lik sonus genel kaanat ve sonuc olarak gorus sivasspor maci satti veray verdi cunki veremeseydi besiktas darmadagin olacakti kulup olarak, egerki oartadaki soylentiler gercekse ben bir sivasli olaark vallahi destek vermem anadolu kulupleri tek hedefi var 3 buyukler ve bu tabular yikilsin diey millet elinden gelen edesdegi veriyor.Benim ceveremedi sivasli olmayan arkadaslarim siavas maci satti diye artik deseteklemiyecegiz diyorlar bu kan kaybina bir mudahale lazim loratnt hocaya desetek verilmeli ve oyuncu alinmali elinde mazaemesi olmayan usta bile calisamaz insanin ustaligini gosterem malzemesidir.Selam ev dau ile...s.a[/QUOTE]
Eleştirinin dozajını biraz kaçırmışsınız...Bu maçta yenilmemizin tek sebebi tecrübeszilik başka bişey değil...
Arkadaşlar takım iyiyken desteklemek güzel,hoş değilmi??? nerdede sloganlarında hep destek tam destek,ölümüne destek, bitmeyen sevda,vs .... diye bağıran arkdşlr??? Şimdi takımı böyle ağır eleştirilerle birde biz darbe vurmuyormuyuz ???? Asıl şimdi taraftara iş düşüyor gerçek taraftara seseleniyorum şimdi takımının yanında olmanın tam zamanı .İYİ GÜN DOSTLARINA İSE SİVASSPOR GELECEK HFT LARDA CVBNI VERECEKTİR!!!!