Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Forvete Aykut Öztürk
Alt 01.02.2014, 13:04   #61
Rallim58
Gast

Standart Cevap: Forvete Aykut Öztürk

Bir reklam filmi vardı, dillere destan oldu; "Ağzı olan konuşuyor"...

Futbolcuyu tanımıyoruz, takip etmedik, bilmiyoruz... Oynamadan, nasıl bir paylaşımcı olup olmadığını bilmeden, yazıyoruz da yazıyoruz. Yazanlar içerisinde tahmin ediyorum ki torunumuz yaşında çocuklar da var...

Biraz sabır lütfen, onu takip eden ekmek yediği haneye ihanet eder mi? Dün Akhisar Belediyesporda defansımızı hallaç pamuğuna çeviren çocuk, düne kadar amatör bir futbolcu iken bugün yere göğe sığdırmaz eden de bizleriz...

Biraz sabır edip görelim, ama sabır mı kaldı ki demeyin daha çok karşılaşmada, çok sonuçlar yaşanacak...
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.02.2014, 13:21   #62
mksivas
Yiğido

86 Mesajına 111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 496 mksivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

saglık olsun arkadaslar forvete murat erdogan yeter nıye transfere para harcasınlar bedavaya bayılan bır yoetım ve teknık kadro var bedava olsun ısterse fızanda olsun hemen gelsın dıyorlar kupa gıttı ınsallah lıgde ıyı bır yerde bıtırırız su sartladabıraz zor forvetsız bır takım bakalım ne kadar gıdecek hayırlısı
mksivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.02.2014, 14:40   #63
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 677 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivasspor en başarılı olduğu dönemlerde ,yıldız oyuncularla değil hep kıyıda köşede kalmış oyuncularla kurduğumuz kadroyla başarılı oldu,biz 3.ligde şampiyon olurken,vanın oynatmadığı halili gol kralı yaparak şampiyon olduk,yine 2 ligde şampiyon olurken yıldız sayacağımız tek bir oyuncu yoktu,mehmet yıldızı hayrettini ertuğrulu leventi turgayı akını milandan barcelonadan almadık ,ts şampiyonlukları maludalaRla henrikelerle değil turgayla hasanla vs vs vs oyuncularla kazandı ,örnekleri çoğaltmak mümkün,bu aykut kardeşimizede sivassporda başarılar diliyorum önyargılı değilim,bekleyip göreceğiz ,ayrıca yönetim kurulunuda çok suçlamamak gerekir sezon başında forvet hakkımızı dejebur,utaka ve rengifodan yana kullandık maalesef tutturamadık ,ara transferde kimse iyi oyuncusunu bırakmaz ,olsa olsa kadroya giremeyen kaliteli adam kiralık alabiliriz,maddi açıdanda yönetimin böyle riske girmemesini anlayışla karşılıyorum,bugün 2 sağlam adama menejer ve kulubü hariç enaz 2 milyon€ vermek gerekir oda 6 trilyon para yapar,kulübe 1 sms göndermeyenlerin 1 tane lisanslı ürünlerinden almıyanların,5 tl verip 100 bin tl ceza kestirenlerin transfer konusunda biraz daha duyarlı olması gerekir,erdal sarılar kulübü borca sokmuyor bence iyide ediyorda bazen kaz gelecek yerden tavuğu esirgememek lazım,zamanında hamdallahı bulduk ,omotoyossiyi bulduk,cezayirli stoper bulduk bunların hepsini 50 100 bin dolar yüzünden elimizden kaçırdık, eğer iyi oyuncuyu bulmuşsan 3 e 5e bakmamak lazım,bizim diğer takımlara özenmemiz söz konusu değil ,onların arkasında çeşit çeşit güçler var,bugün rize düşse ,tekrar çıkartırlar,kayseri düşşe belediye başkanı belediyenin paralarıyla çıkartır, eskişehir ,elazığı çok borçlular kumar oynuyorlar eğer bi düşerlerse bu borçlarla 3 .lige kadar giderler,örneklerivar,bolu,ada na,diyarbakır,kocaeli,istanbul ,sarıyer,zeytinburnu,bakırköy, van,erzurum ,yozgat,giresun,sakarya,siirt ,aydın,dardanel bugün hangi liglerde biliyormusunuz ?şurda sivas küme düşüyor hadi para topluyoz diye kampanya açsak 1 trilyon zor toplarız hatta toplayamayız , alınanan oyuncuların iyi çıkmasını beklemekten başka elimizden bişey gelmez,
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.02.2014, 15:02   #64
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 893 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

trabzon fifa ve uefa ya federasoynu şikeden dolayı ispiyonladı sivasspor bir alt liğe düşürülebilir korkusu ile yönetim transfer yapmamış olabilir belki.
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.02.2014, 15:08   #65
Has Sivas`li
Yiğido

196 Mesajına 400 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 565 Has Sivas`li FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sivasfutbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
trabzon fifa ve uefa ya federasoynu şikeden dolayı ispiyonladı sivasspor bir alt liğe düşürülebilir korkusu ile yönetim transfer yapmamış olabilir belki.
Cok sacma bir yorum olmus, "YarasI olan gocunur"
Allah`a sükür bizim korkacak birseyimiz yok!!!
Has Sivas`li isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.02.2014, 15:37   #66
kaptann58
Tecrübeli Yiğido

kaptann58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

248 Mesajına 423 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 684 kaptann58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

boş transfer ilk 5 zor çok zor
kaptann58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kaptann58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.02.2014, 16:54   #67
calipso
Usta Yiğido

426 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 709 calipso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sivasspor en başarılı olduğu dönemlerde ,yıldız oyuncularla değil hep kıyıda köşede kalmış oyuncularla kurduğumuz kadroyla başarılı oldu,biz 3.ligde şampiyon olurken,vanın oynatmadığı halili gol kralı yaparak şampiyon olduk,yine 2 ligde şampiyon olurken yıldız sayacağımız tek bir oyuncu yoktu,mehmet yıldızı hayrettini ertuğrulu leventi turgayı akını milandan barcelonadan almadık ,ts şampiyonlukları maludalaRla henrikelerle değil turgayla hasanla vs vs vs oyuncularla kazandı ,örnekleri çoğaltmak mümkün,bu aykut kardeşimizede sivassporda başarılar diliyorum önyargılı değilim,bekleyip göreceğiz ,ayrıca yönetim kurulunuda çok suçlamamak gerekir sezon başında forvet hakkımızı dejebur,utaka ve rengifodan yana kullandık maalesef tutturamadık ,ara transferde kimse iyi oyuncusunu bırakmaz ,olsa olsa kadroya giremeyen kaliteli adam kiralık alabiliriz,maddi açıdanda yönetimin böyle riske girmemesini anlayışla karşılıyorum,bugün 2 sağlam adama menejer ve kulubü hariç enaz 2 milyon€ vermek gerekir oda 6 trilyon para yapar,kulübe 1 sms göndermeyenlerin 1 tane lisanslı ürünlerinden almıyanların,5 tl verip 100 bin tl ceza kestirenlerin transfer konusunda biraz daha duyarlı olması gerekir,erdal sarılar kulübü borca sokmuyor bence iyide ediyorda bazen kaz gelecek yerden tavuğu esirgememek lazım,zamanında hamdallahı bulduk ,omotoyossiyi bulduk,cezayirli stoper bulduk bunların hepsini 50 100 bin dolar yüzünden elimizden kaçırdık, eğer iyi oyuncuyu bulmuşsan 3 e 5e bakmamak lazım,bizim diğer takımlara özenmemiz söz konusu değil ,onların arkasında çeşit çeşit güçler var,bugün rize düşse ,tekrar çıkartırlar,kayseri düşşe belediye başkanı belediyenin paralarıyla çıkartır, eskişehir ,elazığı çok borçlular kumar oynuyorlar eğer bi düşerlerse bu borçlarla 3 .lige kadar giderler,örnekleri var ,bolu,adana,diyarbakır,kocaeli ,istanbul,sarıyer,zeytinburnu, bakırköy,van,erzurum ,yozgat,giresun,sakarya,siirt ,aydın,dardanel bugün hangi liglerde biliyormusunuz ?şurda sivas küme düşüyor hadi para topluyoz diye kampanya açsak 1 trilyon zor toplarız hatta toplıyamayız ,alınanan oyuncuların iyi çıkmasını beklemekten başka elimizden bişey gelmez,
iyi guzel yazmissin da Sivassporun altyapisinden gelip A takimda oynatilan kac oyuncu var ...koskoca 1 ....ziya
calipso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda calipso'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.02.2014, 17:12   #68
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 716 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
calipso Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
iyi guzel yazmissin da Sivassporun altyapisinden gelip A takimda oynatilan kac oyuncu var ...koskoca 1 ....ziya
Ahmet Şahbaz transferinden sonra Zara Belediyespor'lu bazı oyuncuların konuşmalarına şahit olmuştum. Silivrispor'dan genç oyuncu transfer ediliyor, biz de başarılıyız, bizleri hiç gören yok diye serzenişte bulunmuşlardı. Ben de onlara Ahmet Şahbaz'ın kumaşının gerçekten kaliteli olduğunu falan söylemiştim. Sözü şuraya getirmek istiyorum. Transfer yanlışları artar, özellikle de bunlar alt liglerden olursa, şu an alttan alta kaynayan tepki açığa çıkar.
Roberto Carlos ve ekibi mutlaka Sivas'ın alt liglerde oynayan takımlarından ve başarılı futbolcularından haberdar edilmeli, oyuncu izletilmeli ve takip ettirilmelidir. Sportif başarı, lig üçüncülüğü kadar alt yapılardan ve şehrinizin diğer takımlarından ne kadar oyuncu çıkarabildiğinizle de ölçülmelidir.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.02.2014, 17:20   #69
selimdelen
Tecrübeli Yiğido

selimdelen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

115 Mesajına 165 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 selimdelen isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

alınan ucuz oyuncuların kaliteli oyuncu cıkmasından baska yapacak birsey hüzün verici
selimdelen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.02.2014, 19:51   #70
noname87
Usta Yiğido

337 Mesajına 533 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 817 noname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISI

4 eylül'e transfer edilmeyecek adam süperligde zirve yarışı yapan takıma alınıyor.Amaçları nedir anlamıyorum artık.Elazığ'ın kadrosundaki Noyan Öz , Deniz Yılmaz ve Serdar Gürler gibi adamlar var bizimkiler neyin peşinde merak ediyorum.
noname87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
aykut, forvete, Öztürk