adamın biri 'milletin ağzı torba değil ki büzesin, ibrahimi yargılamak kimsenin haddine değil' gibi şeyler yazmış.şimdi bir kere bunu söyleyen arkadaşa 'forum' ne demektir bir araştırmasını tavsiye ediyorum.öncelikle sanane ? bu benim görüşümdür ve beni bağlar.eğer kullandığım üslup bir seviyenin altındaysa zaten bu sitenin adminleri gerekeni yaparlar.ben üslubumda bir sorun görmüyorum.zaten ondan sonrası da seni ilgilendirmez, sadece ve sadece beni bağlar.sen çok seviyorsundur ibrahim dağaşan'ı ve daha önce yaptıklarını unutmuş olabilirsin.benim için sivas'ı zor durumunda bırakıp gitmiş bir futbolcudur sadece.sivaslı olması hiçbir şeyi değiştirmez.hayrettin ve ziya gibi sivaslılığını dibine kadar yaşayan 2 futbolcuyu gördükten sonra ibrahşm dağaşan'ın babası sivaslıymış değilmiş benim için hiç önemli değil.biz onun sivaslılığını takımın zor gününde gördük.sivassporlu mu yoksa 'bülent'sporlu mu önce bir ona karar versin öyle gelsin.ha bi de bu takıma para kazandırıp falan da gitmemiştir ibrahim dağaşan.öyle bir şeyler de gördüm.buyrun bkz:
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/i...ler_35265.html
dediğim gibi bu takıma geri gelirse benim gözümde sivassporlu herhangi bir futbolcu olacaktır.yine desteğimizi esirgemeyiz.ama kimse de bu adamın babası sivaslı falan diye onu 'gerçek' sivaslı futbolcuların seviyesine çıkarmaya çalışmasın.hiçbir zaman gerçek bir sivaslı olmadı, olmayacak da.ve sevgili arkadaşım bu sadece ve sadece benim görüşümdür.bana bir cevabın varsa 'milletin ağzı torba değil ki büzesin' tarzı mahalle kavgasından çalıntı şeylerle gelme.varsa cevabın önce ibrahim dağaşan bülent'in peşinden nasıl kaçtı onu açıkla.ha laf olsun diye konuşma mevzuuna da gelince.dostum bu adam benim kan davalım değil, düşmanım değil.ben bu adamı eleştiriyorsam ortada yanlış gördüğüm bir şeyler var demektir.bu benim yanlışımdır, belki senin için normaldir.ben seni görüşünden dolayı yargılamıyorsam sen de beni yargılama.buna da düşünce özgürlüğü denir.bilmem kaçıncı kez söylüyorum ama herkesin düşüncesi kendini bağlar.bir yanlışım varsa yanlışımı ortaya koy.yoksa öyle laflarla kendini rezil eden ve 'laf olsun diye konuşan' sen olursun.saygılar...