Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Dağaşan Yuvaya Dönüyor
Alt 08.05.2014, 13:10   #61
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1305 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Dağaşan Yuvaya Dönüyor

ben daha once de soyledim bu takim'in sampiyon olmasi için takim'da sivas'li çogalmali ibrahim dagasan için onyargili bir yorum attim ama insan dusununce neden olmasin diyor
Alt 08.05.2014, 14:23   #62
alboran
Yiğido

alboran - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

128 Mesajına 282 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 461 alboran FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

adamın biri 'milletin ağzı torba değil ki büzesin, ibrahimi yargılamak kimsenin haddine değil' gibi şeyler yazmış.şimdi bir kere bunu söyleyen arkadaşa 'forum' ne demektir bir araştırmasını tavsiye ediyorum.öncelikle sanane ? bu benim görüşümdür ve beni bağlar.eğer kullandığım üslup bir seviyenin altındaysa zaten bu sitenin adminleri gerekeni yaparlar.ben üslubumda bir sorun görmüyorum.zaten ondan sonrası da seni ilgilendirmez, sadece ve sadece beni bağlar.sen çok seviyorsundur ibrahim dağaşan'ı ve daha önce yaptıklarını unutmuş olabilirsin.benim için sivas'ı zor durumunda bırakıp gitmiş bir futbolcudur sadece.sivaslı olması hiçbir şeyi değiştirmez.hayrettin ve ziya gibi sivaslılığını dibine kadar yaşayan 2 futbolcuyu gördükten sonra ibrahşm dağaşan'ın babası sivaslıymış değilmiş benim için hiç önemli değil.biz onun sivaslılığını takımın zor gününde gördük.sivassporlu mu yoksa 'bülent'sporlu mu önce bir ona karar versin öyle gelsin.ha bi de bu takıma para kazandırıp falan da gitmemiştir ibrahim dağaşan.öyle bir şeyler de gördüm.buyrun bkz: http://www.transfermarkt.com.tr/tr/i...ler_35265.html

dediğim gibi bu takıma geri gelirse benim gözümde sivassporlu herhangi bir futbolcu olacaktır.yine desteğimizi esirgemeyiz.ama kimse de bu adamın babası sivaslı falan diye onu 'gerçek' sivaslı futbolcuların seviyesine çıkarmaya çalışmasın.hiçbir zaman gerçek bir sivaslı olmadı, olmayacak da.ve sevgili arkadaşım bu sadece ve sadece benim görüşümdür.bana bir cevabın varsa 'milletin ağzı torba değil ki büzesin' tarzı mahalle kavgasından çalıntı şeylerle gelme.varsa cevabın önce ibrahim dağaşan bülent'in peşinden nasıl kaçtı onu açıkla.ha laf olsun diye konuşma mevzuuna da gelince.dostum bu adam benim kan davalım değil, düşmanım değil.ben bu adamı eleştiriyorsam ortada yanlış gördüğüm bir şeyler var demektir.bu benim yanlışımdır, belki senin için normaldir.ben seni görüşünden dolayı yargılamıyorsam sen de beni yargılama.buna da düşünce özgürlüğü denir.bilmem kaçıncı kez söylüyorum ama herkesin düşüncesi kendini bağlar.bir yanlışım varsa yanlışımı ortaya koy.yoksa öyle laflarla kendini rezil eden ve 'laf olsun diye konuşan' sen olursun.saygılar...
alboran isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.05.2014, 14:49   #63
gogohan
Yiğido

192 Mesajına 346 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 572 gogohan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Daha geçen hafta Dağaşan değilmiydi sivasspora karşı sinsice saldıran.
Sert futbol oynadığını düşünsek bile sivasspora karşı aşırı sert davranışlarına birde Semih sahtekarının Ziyanın futbol hayatını bitirecek alçakca saldırısı vardı.
Yiğidolar yapılanları asla unutmaz.
gogohan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.05.2014, 15:32   #64
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1053 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
gogohan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Daha geçen hafta Dağaşan değilmiydi sivasspora karşı sinsice saldıran.
Sert futbol oynadığını düşünsek bile sivasspora karşı aşırı sert davranışlarına birde Semih sahtekarının Ziyanın futbol hayatını bitirecek alçakca saldırısı vardı.
Yiğidolar yapılanları asla unutmaz.
futbol artık profesyonel düşünmeyi gerektiriyor...futbolda dün yoktur hocam bugün vardır...önemli olan Sivasspor menfaatleridir...kadromuz zayıf...2-3 futbolcu cezalı olduğunda ne hallere düştüğümüzü görüyorsunuz...İbrahim Dağaşan gibi tecrübeli ve olgun bir futbolcuyu kadromuza katmamız ilk 11 oynayacağı anlamına gelmiyor...tabi ki oynayadabilir...bence KESİNLİKLE alınmalı...bonservis bedeli ödemeden alınabilecek süperligi tanıyan bir futbolcu..Antalyaspor'da hırslı oynaması ve bize karşıda mücadelesini en üst seviyede yapması çirkeflik değildir...bu onun mesleğine ve kazandığı paraya karşı SAYGISINI aynı zamanda ADAMLIĞINI gösterir...takımımızda görmekten mutluluk duyarım böyle futbolcuları...
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SenSetik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.05.2014, 20:00   #65
existence
Yiğido

existence - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

113 Mesajına 224 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 existence ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Ben Mehmet im YILDIZ im un ustune efsane tanımam. İbrahim iyidir ama. Mehmet gelse şöyle bir sahada boynunu bükerek koşsa varya. Gözümün önüne geliyor be. aldığı para gani gani helal olsun.
existence isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.05.2014, 21:03   #66
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 798 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

ya pekanlamadım ibrahımi ama hayırlısı olsun bizim çocuk
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.05.2014, 02:04   #67
karen
Acemi Yiğido

15 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 570 karen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Turkiye liginin en kotu oyuncularindan birisi turkiye ligini kaliteiz kilan oyunculardan bi tanesi ne isi var sivasta kotu gunumuzde yanimizda olmayan iyi gunumuzde yanimiza yaklasmasin, ucuncu lig futbolcusu dogasan sivasta neisi var kardeysim, kimileride yazmis iyi futbolcu gelsin diye, kosmaz calim atmaz, adam gecmez, neresi iyi futbolcu, iy futbolcu olsalar geldikleri takim dusmez, bunun oynayacagi futbolu saha kenarindaki top toplayicida oynar, saygilar,
karen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda karen'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.05.2014, 11:34   #68
58fast58
Acemi Yiğido

49 Mesajına 66 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 452 58fast58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

böyle kişilere asla sivassporda yer verilmemeli sonra burada neyini gördükki düşmüş antalyadan gelecek bize katkısı olacak bitik adamların son durağı sivasspor olamaz
58fast58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58fast58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.05.2014, 11:39   #69
58fast58
Acemi Yiğido

49 Mesajına 66 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 452 58fast58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

benim gözümde ibrahim dağaşan haindir son antalya maçında 2 hareketide çok kasıtlı kırmızı olması gerekirdi adeta düşmana girer gibiydi bu oyuncu sivasspora ihanet etmiştir isterki babamın oğlu olsun sivaslı olması hiç birşey değiştirmez asla vede asla sivassporun kapısından dahi sokulmamalı
58fast58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58fast58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.05.2014, 11:46   #70
kaptann58
Tecrübeli Yiğido

kaptann58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

248 Mesajına 423 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 660 kaptann58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

eskiye rağbet olsa bit pazarına rahmet yağardı
kaptann58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
daĞaŞan, dönüyor, yuvaya