Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 27.09.2014, 09:07   #61
Sivassporaşığı¶
Yeni Yiğido

Sivassporaşığı¶ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Sivassporaşığı¶ FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Bence maçın en iyisi ertuğruldu. Su forvet hattındakiler sonlarda vurmak yerine pas atsalardı şuan belkide galip gelicektik.
Sivassporaşığı¶ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.09.2014, 10:32   #62
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1444 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

1- Kız gibi oynama...
2- Topa sert oyna...
3- Pozisyonları değerlendir...
4- Aatifa şahsi oynamaması için baskı yap...
5- Ziya, Burhan, Da Costanın form tutması için çalışmalar yap...
6- Bu takım iyi olacak, sabredilmesi lazım...
7- Sakatlık ve cezalarda oyuncu montelerinde dikkat edilmesi lazım...
8- Carlos hocaya tam destek verilmeli...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda adres58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.09.2014, 10:38   #63
yigidozara
Yeni Yiğido

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidozara FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ziya ERDALIN yaptığı terbiyesizliktir. Biraz empati yapınız. Biz oraya misafir olarak gitmisiz. 6 işareti yapıyon ama oynadığın oyunun sonu yenilği adama gülerler ziyaaaaaa
yigidozara isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.09.2014, 10:42   #64
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 781 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Bu maç Da Costa'nın ortasaha oynayamayacağını gösterdi çünkü hamlesiz,çalımsız ve ortasaha için ağır bir oyuncu.Keşke İbrahim önliberoda o ise asıl yerinde oynasaydı.Bence de Adem yerine Da Costa çıkmalıydı tek ileriye top taşıyan hamleli adam vardı o da çıktı neyseki kanatları iyi kullandık ama olmadı.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Ferhat06'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.09.2014, 10:48   #65
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 781 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Ziyanın hareketine takılanlara hayret ediyorum.Melo'nun kartı gördükten sonraki tavırlarından niye bahsetmiyorsunuz?Adam yumruk sallıyor,aleni provakatörlük yapıyor.Melo,Emre,Volkan Şen gelecek nesilleri futboldan soğutuyor.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Ferhat06'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.09.2014, 11:24   #66
4eylül
Usta Yiğido

4eylül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

452 Mesajına 776 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 664 4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI

bu kadar gol kaçırsak yenilgi kaçınılmaz olur
4eylül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.09.2014, 11:24   #67
keko 58
Tecrübeli Yiğido

keko 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

612 Mesajına 1.144 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 640 keko 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Cok üzüldüm gercekten cok cünkü hersey bizim ellerinde ama Degerledimedik hatta R.Carlos da yalnislik yapti

Kac tane NET Positionumuz vardi böyle kacarsan Atmayanlar Atarlar iste dün gördük malesef.......
Ya Hocam sen nezaman su KADIR vazgeciyon yada begendin zaman bana lütfen aciklama yap neyin begeniyorsun cok merakediyorum gercekten madem 35 dk cikariyosun Kadire ozaman niye ilk 11de basliyo???
Bombos deysik hakkine kulandin!!

Da Costa ortasaha NEY ISI VAR?? hersey iyice karisti dün Atif sahada HIC görmedim ve yine ilaki ben atacam KAFA DA VAZGECMIYO!!!

Ümit sana kim dedi 85dk uzak sut at??? 3-0 öndemisin?? allahskina yaaa bu Takim da biseyler var ama ney???

Dün Mini Sohbet bir kac arkadaslari Hakeme ve bizim Kallecimiz laf atti bakin arkadaslar SIZIN FUTBOL ANLAYIS TAM SIFIR BUNU BURDA YAZIYORUM!!! Hakemi cok begendim ve GS ye verdi Penalti hakkli!!!

Ertugrul iyi is yapti dün böyle devam et kocum

Ilk Penalti sutu ertugrul kurtardi helal olsun sana amaaaaaa Kurtaris yaparken BIZIM OYUNCUMUZ OT GIBI SEYREDIYORLAR SANKI 100 de 100 GOL OLACAK ALLAHASKINA BIRI ILK PENALTI VURUS DAN SONRA TOPUYE YAKLAS KALECIYE YARDIM ET!!

Hocam hala seni taktik cözemedim belki de sen de cözemedin ama dün 90dk icinde 3 Deysikhakkine kulandin BRAVO!!

Haydi hayirlisi bu haftaki maci bakmamiz lazim ama ben TAKIM HALA BEGENMEDIM!!!!

KAMIL GROSICKI
Tęsknimy za tobą
keko 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda keko 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.09.2014, 12:02   #68
MOS-BY-58
Tecrübeli Yiğido

MOS-BY-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 163 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 764 MOS-BY-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
keko 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Cok üzüldüm gercekten cok cünkü hersey bizim ellerinde ama Degerledimedik hatta R.Carlos da yalnislik yapti

Kac tane NET Positionumuz vardi böyle kacarsan Atmayanlar Atarlar iste dün gördük malesef.......
Ya Hocam sen nezaman su KADIR vazgeciyon yada begendin zaman bana lütfen aciklama yap neyin begeniyorsun cok merakediyorum gercekten madem 35 dk cikariyosun Kadire ozaman niye ilk 11de basliyo???
Bombos deysik hakkine kulandin!!

Da Costa ortasaha NEY ISI VAR?? hersey iyice karisti dün Atif sahada HIC görmedim ve yine ilaki ben atacam KAFA DA VAZGECMIYO!!!

Ümit sana kim dedi 85dk uzak sut at??? 3-0 öndemisin?? allahskina yaaa bu Takim da biseyler var ama ney???

Dün Mini Sohbet bir kac arkadaslari Hakeme ve bizim Kallecimiz laf atti bakin arkadaslar SIZIN FUTBOL ANLAYIS TAM SIFIR BUNU BURDA YAZIYORUM!!! Hakemi cok begendim ve GS ye verdi Penalti hakkli!!!

Ertugrul iyi is yapti dün böyle devam et kocum

Ilk Penalti sutu ertugrul kurtardi helal olsun sana amaaaaaa Kurtaris yaparken BIZIM OYUNCUMUZ OT GIBI SEYREDIYORLAR SANKI 100 de 100 GOL OLACAK ALLAHASKINA BIRI ILK PENALTI VURUS DAN SONRA TOPUYE YAKLAS KALECIYE YARDIM ET!!

Hocam hala seni taktik cözemedim belki de sen de cözemedin ama dün 90dk icinde 3 Deysikhakkine kulandin BRAVO!!

Haydi hayirlisi bu haftaki maci bakmamiz lazim ama ben TAKIM HALA BEGENMEDIM!!!!

Allah aşkına GoogleTranslator'dan mı yazıyorsun sen?
MOS-BY-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.09.2014, 12:40   #69
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1506 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein

Kaybedilen maçta savunmanın hatası yok tamamen hücum oyuncularının hatasına kaybettik Aatıf bencildi Utaka da aynı oldu Burhan Eşer maçta alkollü gibiydi ne orta kesti nede önüne atılan topa yetişti gelde şimdi Serdar Özkan'ı arama Toraman maçta iyi oynadı ve sahtekar burak yılmaz ı iyi tuttu ama diğer sahtekar olcan attı kendini

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Abdullah DuMaN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.09.2014, 12:45   #70
keko 58
Tecrübeli Yiğido

keko 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

612 Mesajına 1.144 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 640 keko 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
MOS-BY-58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Allah aşkına GoogleTranslator'dan mı yazıyorsun sen?

yok Gardasim,
Türkcem zayif oldu icin öyle yaziyorum........ böyle iste idaret

Googel Translator keske daha güzel cevirseydi ordan yapardim denedim bi kac kere ama Türk yazilari daha kötü cikiyo

KAMIL GROSICKI
Tęsknimy za tobą
keko 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı keko 58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
değerlendirelim, maçı