Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Anketler

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Anketimiz: Suçlu Kim
Yönetim 84 71,19%
Roberto Carlos 19 16,10%
Futbolcular 27 22,88%
Taraftar 17 14,41%
Herkes 22 18,64%
Birden Fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 118. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Suçlu Kim?!
Alt 01.11.2014, 21:17   #61
Yiğido Elif
Acemi Yiğido

18 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 445 Yiğido Elif FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Suçlu Kim?!

1- Suçlu Yönetim, (iyi bir forvet, orta saha ve kaleci almadı Ertuğrul kalede pek güven vermiyor). 2-Suçlu seyirciler (paso lige gerekli ilgiyi göstermediler. Sivassporumuz seyirci ile daha bir coşkulu oynuyor). 3- Geçen yılki (2013-2014 Sezonu) kanat ataklarımız artık yok. Aydın KARABULUT gitmesine rağmen geri dönerim dedi alınmalıydı (yeri Dolmadı).4- Daha her şey bitmedi futbolcular daha bir hırsla mücadeleci ve yürekten formanın hakkını vererek oynarlarsa bu şanssızlık kırılacak inşallah. Ben Sivassporumuza güveniyorum, düzlüğe çıkacağız bu yüzden erkenden umutsuzluğa kapılmayalım.(unutmayalımki geçen sezonun ilk 7-8 maçındada iyi sonuçlar alamamıştık ama sonra seri galibiyetlerle 4. sıraya kadar yerleştik) yinede takım bizim takımımız her zaman, her durumda kenetlenmeliyiz ve ona sırt çevirmemeliyiz.
Yiğido Elif isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Yiğido Elif'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.11.2014, 21:24   #62
Yiğido Elif
Acemi Yiğido

18 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 445 Yiğido Elif FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu haftaki Eskişehir maçıyla çıkışa geçeriz inşallah.
Yiğido Elif isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.11.2014, 21:27   #63
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 790 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick

Suclu Ertugrul
Kiralik gittigi her takimi küme düsürüyor (Samsun, Kayseri)
Espiri olarak yazdim, ciddiye almayin ama istatistik olarak gercekten Ertugrul'da bir sanssizlik var.
Alt 01.11.2014, 21:27   #64
4eylül
Usta Yiğido

4eylül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

452 Mesajına 776 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI

tabiki transfer yapmayan yönetim
4eylül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.11.2014, 22:05   #65
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1093 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Suclu kimmi?

Suclu gecen yil Bursa ve Eskisehir takimlari kupada mücadele ederken, güclerinin bu ligi kaldiramadiklarindan sans eseri bizim bu ligi besinci olarak bitirmemiz yönetimi adeta aldatmistir.

Yönetim transferde herzamanki gibi SINIFTA kalmistir.Transferlerin hepsi bir fiyasko.Bu kadro bu ligi kaldiramaz.Yetersiz oyuncular topluluguyla bu isler bu kadar.Sanssizlik pesimizi birakmiyor kelimesine katilmiyorum.Bizde sanssizlik degil beceriksizlik var.Cicinho ve Da Costa disinda elle tutulur oyuncu yok bizde.Cicinho kadar takimda kimse sahada mücadele vermiyor.Buda bugün ortaya cikmis oldu.

Bizim takimimiz yasli bir kadroya sahip,bu kadroya yeni bir kan gerekliydi alinacak bir kac genc ve yetenekli oyuncuyu bu takima katabilseydik simdi baska yerlerde olacaktik.

Kadir ,Aatif ,Adem ve Burhan kim ne derse desin 90 dakika oynayacak kapasitede oyuncu degillerdir.Aatif bal yapmayan ariya benziyor.Bugün kaleci ile karsi karsiya kaldigi pozisyonda herkes gördü beceriksizligini.Aydin´in sayesinde Aatif gol krali oldu bunu herkes biliyor.

Gecen yil R.Carlos´un yardimciligini yapan kisi, bir televizyon konusmasinda Carlos´un yanlis oynatdigini söylemisti.Ondan sonrada Sivas´i terketti zaten.O gitti Sivasspor sudan cikmis baliga döndü.

Tek suclu yönetimdir hem transfer konusunda,hemde stadyumdaki taraftarlarin azligi hususunda (taraftarlara yaklasimlari dostca degil galiba)....

Hal böyle oluncada su andaki tabeladaki yerimizde dogaldir.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda B.DUMANLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.11.2014, 22:19   #66
avare
Usta Yiğido

avare - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

195 Mesajına 296 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 829 avare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz sein

Yonetimi istifaya cagiran arkadaslara soruyorum acaba bu yonetim gitse sivasspora sahip cikacak biri varmidir kim bu ise talip olur acikcasi ben birakmasinlar diye dua ediyorum
avare isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.11.2014, 22:46   #67
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 698 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI

Ben basda hocanin biraz daha suclu oldugunu düsünüyorum.
Neden mi ?

Cünkü sezon baslamadan önce Carlos Yönetime transfer listesi sunmus ve istedigi futbolcular alinmamis Yönetim tarafindan.
Iste burda Carlosun sesi cikmazi lazimdi ve itiraz etmeliydi istedigi oyuncular alinmiyor diye ve eger istedigim oyuncular alinmaz ise bende giderim gibisinden konusabilirdi ama sessiz kaldi ve kabullendi.
Bence bu son derece yanlis bir tavirdi.
Örnegin Halilodzic gibi sesini cikarsaydi suan istedigimiz transferler olmustu ve bu konumda olmayacaktik.

Artik hersey bitmis degil daha önümüzde 26 hafta var ve herseyi düzeltmek icin yeterince zaman var.
Devre arasi mutlaka 4-5 kaliteli oyuncu kadroya dahil edilmeli yoksa isimiz gercekten zor bu sene.
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.11.2014, 23:15   #68
DOST959
Yeni Yiğido

7 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DOST959 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Editörün Notu : Yorumlarınızı küçük harflerle yazınız...

Büyük harflerle yazılan yorumlar silinmektedir...
DOST959 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.11.2014, 23:18   #69
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 878 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

icam-i ümmet ile karar belli, kabahatin büyük kısmı bir tane adam akıllı forvet almayan yönetimdedir.
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.11.2014, 23:24   #70
ROMANTİK KATİL
Usta Yiğido

ROMANTİK KATİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

774 Mesajına 1.527 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 565 ROMANTİK KATİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Farukla Erdal gibi capulcu yöneticin olursa transferde olmaz sonuclarda iyi olmaz. Bu adamlara yönetici demek içimden gelmiyor artık...

Memleketsiz Köpekler İstanbulu Destekler Tek Gercek SİVASSPOR
ROMANTİK KATİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı ROMANTİK KATİL'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
borcumuz, kim, nasilsa, suçlu