Bugün stadda taraftarlar olarak elimizden geleni yaptık. Yarın yerel kanallarda taraftar şöyle böyle diyenin alnını karışlarım. Boğazım bağırmaktan ağrıyor. Bir hafta da ağrıyacak gibi.
Günün bence tek kaybedeni ara transferde hücuma dönük iyi bir orta saha ve bir santrfor alamayan yönetimdir. Herkes görevini yaptı ama bir tek gol yok. Demek ki bitirici vuruşu yapacak adam yok. Biz çıkıp atacak değiliz ya! Haftaya yeniden sakatlanmazsa Eneramo takıma döner, dertler biter. Yönetim yatıp kalksın Eneramo'ya iyi baksın. Ona bir şey olursa vay halimize!
Hakem de bu arada 37-43 arası 5-6 dakikada yaptıklarıyla tezahüratı gerçekten haketti!
Haftaya Rizespor'la olan 6 puanlık maçımıza bakacağız artık.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Ediyor...
geçen hafta, at hırsızı tipli utaka'dan kurtulmalıyız yazmıştım. at hırsızı beni haklı çıkardı. çakma forvet... bu adamın tek bir maç daha oynamaması lazım ama ne yaparsın işte, yedeğinde batuhan var
al batu'yu vur at hırsızına...
böyle adamlarla diğer futbolcuların emekleri de çöpe gidiyor. yazıkkkk
bu oyuncuların suçu yok kardeş bunları oyuncu diye alıp taraftara yutturmaya çalışan yönetimin.yazıklar olsun .
Keske bugün Gs yenseydi. FB havlu atardi.
Bu sene sampiyonluk yasamis takimlara karsi 0 puan cektik.
Simdiden 30. hafta oynanacak Fb maci icin de sifir puan yazabilirsiniz.
Geriye Bursa ve Ts maclari kaliyor...
__________________ Aynı hatalari tekrar yapıp farklı sonuç beklemek deliliktir.
Gol neden atamiyoruz çünkü golcümüz yok son vuruşlari iyi yapabilecek oyuncumuz yok eger zamanında iyi bir forvet alınsaydı belki daha farklı olabilirdi çünkü çoğu takımdan iyi oynuyoruz ve çok pozisyona giriyoruz ama gol atamiyoruz
Sergen Hoca bir daha takimimiza taraftarin destegi lazim deme.
Gördük Istanbul takimlarina maclari veriyorsun adeta..
Yine moreller alt üst böyle giderse takim yeniden dibe vuracak.
Utaka da bu saatten sonra oynamasan.
ne maç vermesi kardeş şu yorumunu sergen hoca okusa ne der acaba. çıktık aslanlar gibi topumuzu oynadık oyuncuların beceriksizliği yüzünden gol atamadık kaybettik hoca ne yapsın. çok şükür benim moralim yerinde böyle oynarsak içeri dışarı farketmez direkt rakibimiz olan takımları yeneriz