Cevap: Maçı Değerlendirelim
maçın 2. yarısını izledim ,özetlerede baktım ,gözüme çarpan konu,bencillik aynen devam ediyor,tam gol atılacak zamanda pas verilmiyor,atıfın bomboş cicinyoya vermediği gibi,utakanın topu kaleye zımbalamayıp yuvarladığı gibi,burhan yanında bomboş ,ziya,batuhan,iöztürk,burhan,a tıf,utaka istekli ve güzel oynamış,bursanında kaçırdığı inanılmaz pozisyonlar var,az becerikli ve şanslı olsalarmış 4-0 dan maçı çevireceklermiş nerdeyse,bence erciyesin yenilmesi sivaslı oyuncuları dopingledi,biz bu maçı alırsak paçayı kurtarırız hesabıyla herkes elinden geleni yaptı,beluscinin olmamasıda ,bursanın aleyhinde oldu,neticede çok önemli ,güçlü takımdan 4 golle 3 puan almak ,hem takımın moralini düzeltti,hemde özgüvenlerini yerine getirdi,bundan sonra kupaya daha çok asılıp, gelecek sezon avrupada oynamanın hesaplarını yapabiliriz,benim için elbetteki ligde kalmak önemlide,ligi ilk 6 içinde bitirmek ,yada kupayı kazanmak hem maddi açıdan hemde prestij açısından ,hemde transferlerdede avrupada oynayacak olmanın avantajı bakımından önemli ,sivassporun geriye kalan haftalarda enaz 5 galibiyet daha alacağına inanıyorum ,galibiyetten ötürü tüm takımı tebrik edip teşekkür ediyorum,umarım batuhanın ciddi birşeyi yoktur,çocuk tam futbola iştahlandı sakatlandı .
|