Alıntı:
Grozny Nickli Üyeden Alıntı
Bu Sergen düşmanlığını anlamak mümkün değil. Sergen kalsa takım ligi güvenli bölgede tamamlasa ''Başarısızlık'', Sergen gitse takım küme düşse tüm suç yine Sergen ve Yönetimin. Biz bunları çok gördük geçen senelerde Sergen G.Antep'i ipten almıştı ona rağmen Sivas'a geleceği kesinleşince Sivas'ta At çifliği kurar dediniz, iftira attınız. O çok sevdiğiniz R.Carlos takımı küme düşürecekken Sergen ligde tuttu. Sonuç yine aynı hep Sergen hatalı hep Yönetim bu bence Sivaslı olmak ile Sivasspor'lu olmak arasındaki fark çünkü her Sivaslı Sivasspor'lu değil bu Sergen düşmanlığını da ben buna bağlıyorum.
|
Roberto Carlos duygulari vardi , Sergen ise mac sonra ya hakem ya da nede olsa Berabere kaldik sonucta yenilmedik ya diyor... Allah'dan Es Es yenildik , yoksa oh oh namaglub götürüyoruz derdi...
Sergen'in tek avantaji Hakem konusunda Sivasspor savunmak oldu... Özellikle Kupa maclarinda.
Ayrica Tamer Hoca gitti , Sergen bitti... Sergen düsmanligi diyorsun , da ! Asil sende de Roberto Carlos düsmanligi var...
Roberto Carlos mac sonrasi ezbere konusmuyordu... Duygusu vardi , ve bir takim seylerde hakliydi...
Sergen da maclari taraftarlara kapatiyor.. ne oluyor ne bitiyor `? Adem Kocak kötü oynadi ama o bile küsmüs Sergene. Erkan Kas'i aglatti Sergen . Sadece Taraftarla sorunu yok ,.
Ayrica Roberto Carlos, Sergen deyuzu gibi kiskanc degil. Tebrik etmeyi de biliyor. Sergen Gekas'i elestirdi , Gekas Sergene 3 cakti. Es ES e yenildik-
Sergen , Cicinho Sivasspor'a neden gelir demisti eskiden yorumcuyken ,,, simdi arada oynatiyor ki kiskaniyor ,,, hatta asist yapmasin diye , serbetst atislari Hakan Özmert ,Adem gibi sacma oyuncular kullaniyor.
Ben bunu anladim... Cicinho asist yaparsa acep iddam mi kaybolur diye mi düsünüyor, Cicinho ya en sevdigimiz en iyi oyunucmuzu bile mahvetti...
Bunca seye ragmen , Sergen ay Sergen mi diyecegiz... Ozman Bülent Uygun da gitmemeliydi bizi Sampiyonluga oynatti diye... Bu nasil düsünce.