07.03.2016, 17:53
|
|
Tecrübeli Yiğido
102 Mesajına 157 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 627 
|
Cevap: Cevap
Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı
E ne yapalım gardaş ,şimdi butakımdan bi cacık olmaz,kümede bile kalamaz diye ,sivasspor maçlaradamı çıkmasın,seyirci nasıl olsa kasımpaşayayıda yenemeyiz diye stadadamı gitmesin,24 maçta 2 galibiyet almış takım s..tin sene kasımpaşayı yenemez diyelim ozaman ,aradaki fark kapanır diyorum ben,kayseri sivasdan daha sıkıntılı bir takım ,merak etme mersin yada herhangi sivassporun maçını herzeman izlerim,osmanlı ve mersin maçına bakarsak sivasspor bu ligi haketmiyor der çıkarız, bu maçlara yanlış kadro çıkarıldığı için yenildik,heralde mesut bakkal ,bu kadar eleştiriden sonra,küfürden sonra kadroda yanlışlık yapmaz ,adam gibi kadro çıkartır ,aynı hatalarını tekrarlarsada son maçı olur defolur gider,sivassporun kurtuluş savaşı verdiği dönemde hiçkimsenin hata yapma lüxsü yok,destekolmayacaksanız ,zaten gergin olan milletin canınıda sıkmayın ,düştük düşeriz,ptt lige merhaba,elveda süperlig filan neyaa ,sizin gibi düşünenlerle aynı şehrin insanı olmak zull geliyor insana,sizin gibi _ düşünenlerin biraz sivasspordan uzak durmasının faydalı olacağını düşünüyorum,hani kızgınlıkla böyle şeyler düşündüğünüzü yazdığınızı biliyorumda ,artık böylee düşünceleriniz kabak tadı vermeye ,insanları sinir etmekten başka birşeye yaramıyor ,sizlerin yaptığı neye benziyor biliyormusun?hani uçurumun kenarında sallanan bir insan görürsünüz ,sonra yanındakilerle iddaya tutuşursunuz,bu adam düşermi?çıkarmı diye aynı hesap,ya gider destek olur elinden tutar çekersin ,yada yoluna devam edersin olay bu kadar basit
|
bu takım düşsede kalsada yakadaki arma değizmez.taraftar kötü gündede takımın yanında olmaktır.bu sezon yönetimin yanlış futbolcu transferleri ve yanlış hoca tercihleri takımı bu hale getirdi.inşallah ben yanılırım lakin işimiz çok zor.
|
|
|