Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Alt 25.04.2005, 12:01   #61
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1315 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

zamanla her şey yoluna girecek...
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.06.2005, 20:13   #62
ygd
Yiğido

ygd - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ygd ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
CAGLAYAN Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
[size=2]Sebahattin abinin iyi niyetinden kimse şüphe edemez...Sebo Reis herzaman insaniyetli bir abimizdir ve herkese eşit yaklaşmaya çalışır...Tribündeki fonsiyonuna gelince Postacı çok uğrasıyor Sivasspor için gecesini gündüzüne katıyor adam daha ne yapsın...Deplasman demiyor,yağmur çamur demiyor daha ne yapsın...Suç sebonun değil bence suç bütün taraftarların ...Adam Statda herkesi ayaga kaldırmak için elinden geleni yapıyor ama Sivasın insanı sevinmesini ve takımını desteklemesini bilmediği için Sebo başarısız gibi gözüküyor...Ha şunuda söylüyeyim Sivasta Sebahattin abinin üstlendiği görevi hiçbir delikanlıda üstlenmez...Burdan Sebo Reise selamlarımı iletiyorum SENİ SEVİYORUZ SEBO REİS...

..........OOOOOO BAŞBAKAN SEBO..........
[/size]

+ IMZA

[size=2]+İMZA+1967+SIVASSPOR[/size]
ygd isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.06.2005, 20:39   #63
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 941 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

[size=7][b]
Alıntı:
kakikli Nickli Üyeden Alıntı
postacıya diyecek birşey yoktur,ama stadyumda birlikberaberlik yoktur,tek amigo ile bu iş olmuyor,saha içinde telsiz telefon vs. ile iletişim kurulacak şekilde yeni bie düzenleme yapmalıyız.stadın hertarafına davullar koymalıyız, maçya yapılavak tezahüratları maçtan önce bildiri yayınla*****,broşürlerle, bilet kuyruklarında,kapı kuyruklarında taraftarlara ulaştırmalıyız.bu konuda sebo yıllardır uğraş veriyor,ona destek olmalıyız,sahip çıkmalıyız.ayrıca maçlara belli gruplar biletsiz sokuluyor,bıunun hiçbir bahanesi olamaz,ben öğrenci olduğum halde bilet parası ayırabiliyorsam o bedava giren arkadaşlarda para ayırabilirler,sadece tezahürat yeterli değil,tezahürat yapıyo diye maç a bedava gelmemeliler...ilgililere duyurulur...
[/size]

CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.06.2005, 21:15   #64
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1315 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

SENEYE DAHA İYİ OLACAK ARTIK BİRAZ PROFOSYENEL OLMASI LAZIM...
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.06.2005, 09:12   #65
cool58
Yeni Yiğido

cool58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 3 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 cool58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Abim bizim o yerlere gelmemiz için özellikle bağaranları alıp bir tayfa yaparak büyütmeleri lazım bak ben maltepespor çankırı macında cankırı seyircisi 70 ila 80 civarında bağıran bizde maltepeden 25 beş kişi getirdim abi inanmazsın ama 90 dakka o golden başka hiç bir pozisyon seyretmedim biz o 25 kişiyle nasıl bagırdık bi bilseniz sebahattin abi sana akıl verdiğimi düşünme sakın öyle bir niyetim yok ama bu bağaranlardan bir tayfanı cıkar bagarmayanlarıda ne stada beleş al nede yanlarına sok bide bu arada sivassporun istanbuldaki amigosu kim beyler bilen varsa yazsın eger yok sa ben adayım vallahi sadece ben maltepeden 100 kişi rahat bulurum getıreceklerım adamlar 90 dakka boyunca bagran ve kolay kolay susmayana adamlar son söz siizn abiler
cool58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.06.2005, 09:31   #66
EMİNÇOLAK
Tecrübeli Yiğido

EMİNÇOLAK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 796 EMİNÇOLAK FAZLA SÖZE GEREK YOKEMİNÇOLAK FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
[size=2]Sebahattin abinin iyi niyetinden kimse şüphe edemez...Sebo Reis herzaman insaniyetli bir abimizdir ve herkese eşit yaklaşmaya çalışır...Tribündeki fonsiyonuna gelince Postacı çok uğrasıyor Sivasspor için gecesini gündüzüne katıyor adam daha ne yapsın...Deplasman demiyor,yağmur çamur demiyor daha ne yapsın...Suç sebonun değil bence suç bütün taraftarların ...Adam Statda herkesi ayaga kaldırmak için elinden geleni yapıyor ama Sivasın insanı sevinmesini ve takımını desteklemesini bilmediği için Sebo başarısız gibi gözüküyor...Ha şunuda söylüyeyim Sivasta Sebahattin abinin üstlendiği görevi hiçbir delikanlıda üstlenmez...Burdan Sebo Reise selamlarımı iletiyorum SENİ SEVİYORUZ SEBO REİS...

[/size]
Alt 07.06.2005, 10:37   #67
yigido24
Yiğido

yigido24 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 773 yigido24 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

[quote=ygd]
Alıntı:
Alıntı:

[/size]

+İMZA+1967+SIVASSPOR
yigido24 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.06.2005, 10:49   #68
GuNaY
Gast

Alıntı:
[size=7][b]
Alıntı:
kakikli Nickli Üyeden Alıntı
postacıya diyecek birşey yoktur,ama stadyumda birlikberaberlik yoktur,tek amigo ile bu iş olmuyor,saha içinde telsiz telefon vs. ile iletişim kurulacak şekilde yeni bie düzenleme yapmalıyız.stadın hertarafına davullar koymalıyız, maçya yapılavak tezahüratları maçtan önce bildiri yayınlayarak,broşürlerle, bilet kuyruklarında,kapı kuyruklarında taraftarlara ulaştırmalıyız.bu konuda sebo yıllardır uğraş veriyor,ona destek olmalıyız,sahip çıkmalıyız.ayrıca maçlara belli gruplar biletsiz sokuluyor,bıunun hiçbir bahanesi olamaz,ben öğrenci olduğum halde bilet parası ayırabiliyorsam o bedava giren arkadaşlarda para ayırabilirler,sadece tezahürat yeterli değil,tezahürat yapıyo diye maç a bedava gelmemeliler...ilgililere duyurulur...
[/size]

[size=7]+1967[/size]
[size=6]+ İMZA[/size]
Alt 07.06.2005, 11:41   #69
tanju_58
Usta Yiğido

tanju_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

297 Mesajına 667 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 910 tanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

ARKADAŞLAR BEN TARAFTARLAR KONUSUNDA TEK BİRŞEYDEN ŞİKAYETCİYİM HİÇ BİRİ AYNI TEZAVHURAT YAPMIYOR HEPSİ AYRI BİR TELDEN ÇALIYOR TRT DE SİVASIMIZIN MAÇINI İZLERKEN DOĞRU DÜRÜST TEZAVHURAT YAPILDIĞINI DUYMADIM SIRF GÜRÜLTÜ GELİYOR ARTIK BUNUN NEDENİNİ BİLEMİYORUM AMİGOLARIMIZMI AZ YOKSA TARAFTARLARI KONTROL ALTINA ALAMIYOR BİLEMİYORUM AMA BUNUN SÜPER LİGDE DÜZELTİLİP AYNI TEZAVHURATI YAPIP YERİ GÖĞÜ İNLETMELİYİZ
tanju_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.06.2005, 16:42   #70
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1326 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
tanju_58 Nickli Üyeden Alıntı
ARKADAŞLAR BEN TARAFTARLAR KONUSUNDA TEK BİRŞEYDEN ŞİKAYETCİYİM HİÇ BİRİ AYNI TEZAVHURAT YAPMIYOR HEPSİ AYRI BİR TELDEN ÇALIYOR TRT DE SİVASIMIZIN MAÇINI İZLERKEN DOĞRU DÜRÜST TEZAVHURAT YAPILDIĞINI DUYMADIM SIRF GÜRÜLTÜ GELİYOR ARTIK BUNUN NEDENİNİ BİLEMİYORUM AMİGOLARIMIZMI AZ YOKSA TARAFTARLARI KONTROL ALTINA ALAMIYOR BİLEMİYORUM AMA BUNUN SÜPER LİGDE DÜZELTİLİP AYNI TEZAVHURATI YAPIP YERİ GÖĞÜ İNLETMELİYİZ
[size=2]Gardas sivasta bu işle uğrasanların başında gelen kişilerden birisi olarak sunu söyleyebilirim...İş bildiğiniz gibi değil herkes elinden geleni yapıyor geçen sezon biz yeni bir taraftar profili çizmeye çalıştık ve başarılıda olmaya başladık...Bizim Yiğidolar henüz taraftar bilinçinde değillerdi seyirci idiler sadece...Ama biz bunu yavaş yavaş düzeltmeye başladık seneye herşey daha güzel ve süper olacak...Buradan tekrar Sebahattin abimize sevgilerimizi yolluyorum...[/size]
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla