Alıntı:
|
serkankustarci Nickli Üyeden Alıntı
Sen kesin Kayserilisin .Çok belli oluyor.Kayserili olduğunu açıkla ve fikirlerini düzeyli bi şekilde açıkla .Yiğido her zaman her yerde yiğidodur,senin lafınla kaybedilmez.
|
merhaba sivaslı dostlar. ben istanbulda yaşıyorum erciyes taraftarıyım. ve burda çok sayıda sivaslı arkadaşlarım var. öncelikle sivassporun süper lige çıkışı kendi bölgemizden bir takımın çıkması beni çok sevindirdi. hatırlarsanız geçen sene bizlere karşı kurulan marmara kumpasını. bi sürü asılsız lafla bizlerin başarısını lekelemek için ellerinden geleni yaptılar şimdi de aşağıdan laf atıyorlar. her neyse asıl hakedenler çıktı ve bu sene sivas ve kayseri takımları zirveyi zorlayacak. taaki dışardan 3. kişiler tarafından çirkin oyunlar başlamaz ise.
maça gelirsek; bildiğiniz gibi kayseride bir çok sivaslı yaşamakta. ve bu sivaslıların bir çoğuda maça gitmek isteyecekler ve takımlarını haklı olarak destekleyecekler. bu sivasspor açısndan oldukça motive edici olacak. erciyes ise dengeli oynayan bir takım. malatya maçına gittim skor 1-1 ama bu sizi aldatmasın özellikle 2. yarı tek kale oynandı ama malatya duvarını geçemediler.
her iki takımda 7. hafta itibari ile birbirine yakın takımlar ben 3 ihtimali olan bir maç gibi görüyorum. tabii gönül erciyesin kazanmasından yana.
bu arada dikkatimi çekti yukarda alıntı yaptığım arkadaş sanırım duygularını ön plana çıkarmış, erciyes kazanır diy her sivaslı kayseriliolmak zorunda değil. bizdede sivasın kazanacağını söyleyenler var.
sonuç olarak bu hafta dışında sivasa başarılar diliyorum. kolay gelsin .