Alıntı:
x_burnley Nickli Üyeden Alıntı
BEN BU MAÇTAN ÜMİTLİ DEĞİLİM (KAZANACAĞIMIZA DAHİ)
BENİM BEKLENTİM GAZİANTEP MAÇI BU MAÇI KAZANIRIZ.
AMA İNŞALLAH GS MAÇINDANDA 1 PUAN ALIRIZ.
|
arkadas ümitsiz olma ümitsiz insan yasamaz vede basaramaz o yüzden mücalede edeceksin ,ama bir gercek var GS bu mactada önceki maclarda oldugu gibi gol atacaktir o yüzden sivas ileri hucum yapmali ozaman GS yi durdurabiliriz baska türlü olmaz . simdi bütün takimlar bizim defans yaptigimizi biliyorlar simdi hersey tersine dönmesi icin bir tek yol var ileri oynamamiz gerek ileri biz degil onlar korkmali vede sasirmali birde oynarken karsi tarafa düsünce firsati vermemeli cabuk oynamali ,biktik artik defas oyunundan bir degisim sart yenilme korkusunu icinden at oyna yenilsende oyna biz sadece korktugumuz icin yeniliyoruz baska bir nedeni yok , büyük takimlar neden rahat kazaniyorlar cünkü karsisindaki takimi kücük görüyor vede korkmuyor .
GS bir yabanci takimla oynadigi zaman ne yapiyor korkuyor o yüzden oynayamiyor ve eli ayagi birbirine karisiyor ,sivasspor lütfen böyle yapma , eger ben antröner olsaydim 10 kerrede yenilsem aynisini yapardim hep ileri hep golü düsünürdüm , geride kalma AD ÜSTÜNDE GERIDE yani defans yapma hep kaybedersin . bir takim eger basariyi yakalamak istiyorsa o takimda oynayan oyuncular hem kafasiyla hemde agaiyla oynamasi gerek