Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: DENİZLİSPOR 4 : 0 SİVASSPOR
Alt 12.03.2006, 20:53   #61
sinan58_34
Usta Yiğido

sinan58_34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 908 sinan58_34 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: DENİZLİSPOR 4 : 0 SİVASSPOR

bu yenılgı cok agır oldu umarız gereken dersler alınır degısıklıkler yapılır bu yenılgı sıvassporumuza yakısmadı :-(
Alt 12.03.2006, 20:55   #62
1967_Dernek_Ayhan
Tecrübeli Yiğido

1967_Dernek_Ayhan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 23 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_Dernek_Ayhan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ARKADAŞLAR BAKIYORUM DA TOPİCTE GERÇEKTEN ÇOK KOMİK DİYEBİLECEĞİM YORUMLAR VAR SİZİ ANLAMIYORUM....... YANİ BİR TAKIMIN YENİLMESİ DEMEK TAMAMEN BİTMESİ DEMEK DEĞİLDİRKİ.....

YENDİĞİ ZAMAN TAKIM MÜKEMMEL YENİLDİĞİ ZAMAN FELAKET OLUYOR.....

GEÇEN HAFTA SÜPER TAKIM DİYORDUNUZ.......

BİR HAFTA İÇİNDE NE DEĞİŞTİ ÖĞRENEBİLİRMİYİM........

TAKIM AYNI

YÖNETİM AYNI

LORANT AYNI

GALATASARAY DA FENERE 6- 0 YENİLDİ ......

EVET KÖTÜ BİR SONUÇ...................

AMA KÖTÜ BİR TAKIM DEĞİL......................
1967_Dernek_Ayhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.03.2006, 21:01   #63
superglam
Tecrübeli Yiğido

superglam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 230 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 851 superglam FAZLA SÖZE GEREK YOKsuperglam FAZLA SÖZE GEREK YOK

Arkadaşlar ilk defa isyan edeceğim.. bu kadar istikrarsız bir takım olabilir mi? yükseliyor, alçalıyor yükseliyor alçalıyor... galatasaraydan gol yeme trabzondan gol yeme erciyesten gol yeme git denizliden 4 gol ye..!! Bu ne rezillik ya. Bu ne biçim alman disiplini ya.. Ben takımda disiplin misiplin görmüyorum.. Resmen rezil olduk ya.. 4 gol.. ben demiştim aman ibiklenmeyelim dikkalli olalım yusufu tutalım dedim. tabi bu siteyi okuyan sizler ve ben varım.. Ha sanırım havaya girdiler. Maçı seyretmedim ama saçmaladıklarını hissedebiliyorum. 1-0 yenilse o kadar önemli değildi... Ben hala düşme tehlikesinde olduğumuzu söyleyebilirim. denizli daha dün sonuncuydu bugün 12. ???? 2 hafta sonrada üstümüze bile çıkarlar..
superglam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.03.2006, 21:03   #64
superglam
Tecrübeli Yiğido

superglam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 230 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 851 superglam FAZLA SÖZE GEREK YOKsuperglam FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
1967_Dernek_Ayhan Nickli Üyeden Alıntı
ARKADAŞLAR BAKIYORUM DA TOPİCTE GERÇEKTEN ÇOK KOMİK DİYEBİLECEĞİM YORUMLAR VAR SİZİ ANLAMIYORUM....... YANİ BİR TAKIMIN YENİLMESİ DEMEK TAMAMEN BİTMESİ DEMEK DEĞİLDİRKİ.....

YENDİĞİ ZAMAN TAKIM MÜKEMMEL YENİLDİĞİ ZAMAN FELAKET OLUYOR.....

GEÇEN HAFTA SÜPER TAKIM DİYORDUNUZ.......

BİR HAFTA İÇİNDE NE DEĞİŞTİ ÖĞRENEBİLİRMİYİM........

TAKIM AYNI

YÖNETİM AYNI

LORANT AYNI

GALATASARAY DA FENERE 6- 0 YENİLDİ ......

EVET KÖTÜ BİR SONUÇ...................

AMA KÖTÜ BİR TAKIM DEĞİL......................
Ben sana soruyorum 1 haftada neler değişti???? cevaplayabilecekmisin?
superglam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.03.2006, 21:05   #65
1967_Dernek_Ayhan
Tecrübeli Yiğido

1967_Dernek_Ayhan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 23 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_Dernek_Ayhan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
superglam Nickli Üyeden Alıntı
Ben sana soruyorum 1 haftada neler değişti???? cevaplayabilecekmisin?
hiçbişey değişmedi her takımın yaşabileceği gibi sivassporda bir yenilgi yaşadı................
1967_Dernek_Ayhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.03.2006, 21:26   #66
BROTHERS58
Tecrübeli Yiğido

BROTHERS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 BROTHERS58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

BELKİDE 4 YEMEK KÖTÜ OLDU AMA BENCE İYİ TARAFI BİZİM KÖTÜ OYNAYIP 1 0 YENİLİDİĞİMİZ MAÇLARIN TAKIMA YETERİ UYARIYI YAPMAMASI SONUCU 12 HAFTA GALİP GELEMEMİŞTİK.ŞİMDİ LİGİN SONLARINA DOGRU PUANIN ASLANIN MİĞDESİNDE OLDUGUNU DAHA İYİ ANLAMALARINI SAGLAMISTIR BU REZALET.BENDE KENDİMİ 1 0 OLMAKLA 4 0 OLMAK ARASINDA NE GİBİ BİR FARK OLDUGUNA BÖYLE İNANDIRIYORUM.AYRICA RADYODAN SİVASIN BUGÜN HALA AKLININ ERCİYESİ YENDİKLERİ MAÇTA OLDUGUNU ANLAMAMAK ZOR DEGİLDİ.HEP BİR UMUT 80 E KADAR BEKLEDİK AMA SİVASIN BUGÜN DENİZLİYİ DÜŞÜNMEYE NİYETİ YOKTU.
Alt 12.03.2006, 21:29   #67
dogukan58
Tecrübeli Yiğido

26 Mesajına 69 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dogukan58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

DENİZLİ (İHA) - Denizlispor-Sivasspor maçı öncesi, aynı taraftar grubunun üyesi oldukları öğrenilen 3 kişi arasında çıkan kavgada, silahla vurulan 1 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Denizli'de Denizlispor-Sivasspor futbol maçı öncesi, sabah saatlerinde, Halk Caddesi üzerinde 57 Gençlik Taraftar Grubu üyeleri oldukları öğrenilen R.S. (Ramazan Selçuk-16), R.Ç. (Recep Çimen) ve İ.Ç. (İbrahim Çimen) arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışma başladı. İddiaya göre, kavgaya dönüşen tartışmada R.S, kuru sıkı tabancadan bozma silah ile göğsünden vuruldu. Ağır yaralı olarak olay yerine gelen acil servis ekipleri tarafından Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan şahıs, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olaydan sonra zanlılar R.Ç. ve İ.Ç, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Alt 12.03.2006, 22:26   #68
fatih_98
Acemi Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fatih_98 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bu takim daha çok kaybedecek buda son derece normaldir da..4-0 da skor mu??millet neler yiyor!!futbol bu..neden rezil olduk????bieşey olduğu yok..takim da belki hemen bi galibiyetten sonra bi havvaya giriyor ...garip bi şekilde...uyariya da gerek yok herşey belli zaten...transferler belli..oynanan oyun belli..belli bölümler dişinda bu takim zaten daha fazlasini oynayamaz(yani iyi oynadiği bölümlerden sonra-bunu maalesef yayamaz..)..bazen biz bunlari yazdiğmiz zaman abiler kızıyor ama doğru bu!!!..bu yil ligde kalmak büyük başari puanlari disiplin sayesinde aldik ve de takim olarak mücadele ettiğmiz için aldik..bunu da hoca verdi başka bi sebebi yok!!....gerçek söylmek gerekirse eğer gençlerden bi puan alinirsa büyük başari..biz ankarada yendiğmizde ben oradaydim..adamlar çok gol kaçirdi biz istifimizi bozmadik ve kazandik...artik adamlar daha da toparladi onun için yenersek süper olur 1 puan alinirsa da iyidir!!
fatih_98 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.03.2006, 22:27   #69
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1336 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

az önce maçı izledim de defans evlere şenlik.forvet defansa ayak uydurmuş yani yenilmek için sahaya çıkmışız...bu maçtan hiç bir şey anlamadım..
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: DENİZSPOR 4 : 0 SİVASSPOR
Alt 12.03.2006, 23:11   #70
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 955 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: DENİZSPOR 4 : 0 SİVASSPOR

Alıntı:
hattab Nickli Üyeden Alıntı
ONCELIKLE YENILGIDEN COK KENDIMIZE BIR OZELESTIRI YAPMAMIZ LAZIM BIZLER SIVASLILAR OLARAK DARMADAGINIK OLMUSUZ HER KAFDANBIR SESCIKAR OLMUS NE LESTIRYE DAYANABILIYOZ NEDE ALTA KALMAYA ONCESAYGIYI SEVGIYI KENDIMIZE DESTUR EDINMEMIZ LAZIMUC BES CAPULCU TARAFTARIN KOPARTTIGI YAYGARAYLA MILLET KENDI TAKIMINI DESTEKLEMKTEN ARTIK GERI DURMAYA BASLADI VEDE HAKLI OLARAK ELESTIRMEYE SIVASTA BIR SURU GURUP OLUSMUS SIVAS DERNEKLERI KENDI ARALARINDA EN IYI TARAFTAR BIZIZ DAVASI GUTMEYE KALKMISLAR BU ISIN SONU NEREYE VARARCAK BILMEM AMAONCE HERKES HATAYI KENDINDE ARAMALI BENDE AYNEN OYLE YAPIYORUM HATALIYIMDA FIKRIMIN KABUL GORMEYECEGI BILINCSIZ ORTAMDA FIKIR BELIRTEREK UCUZ HEDELERI OLAN INSANLARI GALEYANA GETIRIYORUM AMA SUNUDA IYI BILIRIMKI BEN OZ BE OZ SIVASLIYIM SIVASA ATARIM TUTARIM AMA ASLA BASKALARINADA EZDIRMEM SIVASI AMA ELESTIRME KONUSUNDA HERKESIN KENDI INSIYATIFINE GORE DUSUNCELERINEDE KATILIRIM KATILMAKDA ZORUNDAYIM
SAYGILAR..............

SEN BİRAZ SAÇMALMIŞIN KILAVYELİ KARDEŞ BİZİ KİMSEYLE KARIŞTIRMA BİZHİZMET İÇİN VARIZ YOK ŞUYUZ YOK BUYUZ ASLA DEMEDİM DEMEYİZDE BUNU AKLINDAN ÇIKARMA DÜŞÜN TAŞIN BİZİ TANI ONDAN SONRA YORUMUNU YAP OLURMU
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla