Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

-->: KOMBINE BILET KAMPANYASI
Alt 20.06.2006, 09:47   #61
1967_DERNEK_NAİL
Yiğido

1967_DERNEK_NAİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 744 1967_DERNEK_NAİL isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart -->: KOMBINE BILET KAMPANYASI

Alıntı:
CAGLAYAN Nickli Üyeden Alıntı
Geçen yıl Ligi başari ile 8 inci kapatik.İnşallah bu senede Süper ligde fırtına gibi eseceğiz...Ama Süper ligde fırtına gibi esebilmemiz için takımımıza maddi anlamda destek kesinlikle şart...Sivassporumuza maddi anlamda destek sağlamak amacıyla Sivasta ve Sivas dışında bulunan yiğidolar kombine bilet alarak takımımıza maddi destek verebilirler...Yurt dışında bulunan ve Sivas dışında bulunan Yiğide ve Yiğidolar enazından Sivassporumuzun maçlarına gelmek isteyen takıma destek veren gençlerin kombine biletlerini alarak takıma ve 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği ne destek verebilirler....

Şimdiden kampanyaya ilgi gösteren yiğide ve yiğidolara teşekkür ediyoruz..
1 kombinede aslan petek şadi aslan dan
1967_DERNEK_NAİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.06.2006, 09:55   #62
Etem-Murat
Usta Yiğido

Etem-Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 927 Etem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer Anblick

Merhaba arkadaşlar cok bekledim yazmamak için ama yazayım bari bende istemezmiyim hemen şimdi yazayım ama bekle sivas geleceğim geldiğimde inşallah sizlere 1 kombine bileti bizzat ellerimle alıp vermeyi uygun buldum bunu süprüz yapacaktım sivasa 28 temmuzda maclarıda seyretmek için geleceğim eğer sivasta oynanırsa cumhuriyet kupası olsada geleceğim olmasada geleceğim neyse saygı ve sevğiler arkadaşlar.

Etem-Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.06.2006, 09:58   #63
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 912 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
Etem-Murat Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba arkadaşlar cok bekledim yazmamak için ama yazayım bari bende istemezmiyim hemen şimdi yazayım ama bekle sivas geleceğim geldiğimde inşallah sizlere 1 kombine bileti bizzat ellerimle alıp vermeyi uygun buldum bunu süprüz yapacaktım sivasa 28 temmuzda maclarıda seyretmek için geleceğim eğer sivasta oynanırsa cumhuriyet kupası olsada geleceğim olmasada geleceğim neyse saygı ve sevğiler arkadaşlar.
Etem-Murat´a bu Jestinden dolayi Tesekkür ediyoruz
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.06.2006, 10:11   #64
CAGLAYAN
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 912 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
1967_DERNEK_NAİL Nickli Üyeden Alıntı
1 kombinede aslan petek şadi aslan dan
KOMBINE ICIN aslan petek şadi aslan´a Jestinden dolayi Tesekkür ediyoruz.
Alt 20.06.2006, 12:08   #65
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1297 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Yardım eden abilerimize kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz...Sezonun başlamasına daha çok var ve kampanyamız devam ediyor...DESTEK İÇİN HALEN GEÇ KALMIŞ DEĞİLSİNİZ....HAYDİ YİĞİDOLAR DESTEĞE DEVAM....
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.06.2006, 12:10   #66
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1297 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
Etem-Murat Nickli Üyeden Alıntı

Alıntı:
sevde58 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaslar bir kombinede benden..

BU JESTLERİNİZDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.06.2006, 14:07   #67
AyhanBayrak
Operator

AyhanBayrak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

118 Mesajına 364 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 AyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz sein

Zaman bulup yazamadim simdiye kadar biliyorsunuz ben fazla yazi yazamiyorum zaman elvermiyor benden de simdilik 1- kombine belki ilerki günlerde 2- ye cikabilir
Alt 20.06.2006, 15:03   #68
CAGLAYAN
Usta Yiğido

Alıntı:
AyhanBayrak Nickli Üyeden Alıntı
Zaman bulup yazamadim simdiye kadar biliyorsunuz ben fazla yazi yazamiyorum zaman elvermiyor benden de simdilik 1- kombine belki ilerki günlerde 2- ye cikabilir
Ayhan Bayrak´a KOMBINE ICIN TESEKKÜRLER
Alt 20.06.2006, 15:22   #69
CAGLAYAN
Usta Yiğido

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili kardesim Sehan kabukcu bende sivasspor dernegine 1.kombine bileti hediye etmek istiyorum fiyatlarini Euro olarak yazarsaniz cok menmun olurum bizim de canimiz SIVASSPORUN Maclarini stadta benim yerime bir yigidonun almasini istiyorum BIR SEYIRCI BIR SEYIRCI Bu SITEDE 16000 kayitli yigido var yarisi bu destegi verse bütün maclar full stadda oynanir ve de sivassporun kasasi dolar ...................BU SAYFA YANI KOMBINE BILETLERI ANA SAYFANIN BIR KÖSESINE DEVAMLI YAZILI KALSIN KI HERKES GÖRSÜN CÜNKÜ COK ÖNEMLI !!!!!!!!!!!!! Ana sayfaya girince dikkat ceksin bu siteyi kim düzenliyorsa inaninki Sivasspora en büyük iyligi o kardes yapar
Jestinizden dolayi Tesekkürler ediyoruz.1 Kombine ca. 75 €uro
Alt 20.06.2006, 15:27   #70
35fulya58
Tecrübeli Yiğido

35fulya58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

385 Mesajına 1.434 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 795 35fulya58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Gücü yetenler lütfen 1967 Genç Taraftarlar Derneğine bilet bağışında bulunsun lütfen. Çünkü bu Sivasspor'a maddi ve seyirci desteğidir unutmayalım.
35fulya58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bilet, kampanyasi, kombine