Alıntı:
OLCAY_58_AKKUS Nickli Üyeden Alıntı
Kardeş maçı izledin mi bilmiyorum.Mehmete yüklenmek kolay.Ben senin aksine mehmeti çok beğeniyorum.Topu rakip sahada tutmayı başaran tek futbolcumuz.Bu durumu ile de defansımıza vakit kazandırıyor.Eğer mehmet olmasa maç tenis maçı gibi oluyor defansın attığı her top anında sivas sahasına geri dönüyor.Ayrıca mehmete zayıf demen sanırım gol anlamında.Yoksa süper ligde onun kadar yere sağlam basan bir futbolcu yok.Gol atması içinde orta sahanın çalışması lazım bir forvet tek başına gol atamaz ona bu fırsatı yaratmak gerekir.Sivas orta sahasına acil müdahele yapması lazım.Forvet ve defans sorunsuz.Yasir ve sergio bu yükü kaldıramıyor.Onlar koşan savaşan futbolcular .Bu ikilinin önüne çok kjaliteli bir maestro lazım.O zaman sorun kalmaz.Mehmette gol atar.
|
evet maçı izledim gardaşım ve m.yıldız hep o bildiğim m.yıldız, oyunu rezil eden en büyük futbolcumuzdu, bence mehmetin hiç bi özelliği yok, kafayı öne eğip dümdüz gitmesinden, yada topu alıp rakibe yaslanıp sonra yere yatmasından başka bi özelliğini göremiyorum ben mehmetin, sivassporda oynayan bi futbolcu aldığı her topu ezmezki arkadaş, sana yeminle söylüyom bu gün akşam git iki halı saha maçı izle mehmetten çok daha iyi oynayan en az 5 topçu bulursun, nerden bulur getirirler bilmem ki böyle adamları, bu adam değil süper ligde ikinci ligde bile zor oynar.. düşündükçe çıldırasım geliyor
benim sivassporumun forvetinde oynayan adam gol atma özürlü ya, beceremiyor işte, f.bahçeye 4-0 yenildiğimiz maçı hatırlarsın yeminle söylüyorum o maç 5-4 bizim hakkımızdı takım mükemmel oynadı ama m.yıldız rakibin üçüncü kalecisine o kadar pozisyondan bi tane atamadı ki, mehmetin gol atması için kale mecbur boş olması lazım, yoksa olmuyor, olmuyor,olmuyor...
mehmet olmasa tenis maçı gibi olur demişin, mehmet olmasada onun yerine gökhen ünal gibi vurduğunu gol yapan bi topçumuz olaydıda göreydin tenis maçını..