Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Seçenekler Arama Stil

-->: Mehmet YILDIZ
Alt 07.02.2007, 09:15   #61
sivasli_kocak
Yiğido

sivasli_kocak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 80 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivasli_kocak zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit
Standart -->: Mehmet YILDIZ

mehmet yıldız çok hırslı bır futbolcumuz saten çok hırslı olmasydı buralara gelemezdi....özellikle son dakkalarda topu çok ıyı saklıyor....sivasspora zaman kazandırıyor....sivasli_koçak

SİVASSPOR
sivasli_kocak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2007, 09:25   #62
Flavio
Tecrübeli Yiğido

Flavio - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 794 Flavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer Anblick

Futboluna aynen devamm Mehmet.İyi bir çıkış yakaladı bu çıkışı sürdürmesi dileğiyle.Güçlü fiziği onu ön plana çıkartıyor,çok iyi top saklıyor,rakibe pres yapıyor,boğuyor,gol atıyor aynen devam Mehmet Yıldız,tam bir YILDIZ

http://img250.imageshack.us/img250/1921/bububuh6.jpg
Flavio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.02.2007, 11:21   #63
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1011 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
yigidolar06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
MEHMET YILDIZ KARDEŞİM BU YAZILANLARI OKUYORSUN VEDE SENİ İSTİYEN TAKIMLARI VE HOCALARI BİLİYORSUN KAFAN KARIŞMASIN SİVASA VEDE SİVASSPORA LAZIMSIN BUSENE SİZİNLE AVRUPA KUPALARINA KATILMAYI SENEYEDE AVRUPADA SİVASSPOR FORMASIYLA OYNAMANI CANIGÖNÜLDEN İSTİYORUM
sana ve takım arkadaşlarına güvenim devam ediyor bizleri mutlu ettiğiniz için sağolun ARTIK YILDIZLAŞMANIN ZAMANI STAR OLMANIN ZAMANI KRAL OLMANIN ZAMANI bol şanslar hepinize
Alt 19.02.2007, 10:59   #64
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 884 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ahhh be memet ahhhh, bi insan bu kadar mı toptan anlamaz yaa, seninle her maçı on kişi oynuyoz, bence süper ligdeki forvetler içinde en zayıf halka sensin, lütfen artık bize en azından bana eziyet etmeyi bırak lütfennnnn...
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.02.2007, 11:10   #65
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1173 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
jakobieen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ahhh be memet ahhhh, bi insan bu kadar mı toptan anlamaz yaa, seninle her maçı on kişi oynuyoz, bence süper ligdeki forvetler içinde en zayıf halka sensin, lütfen artık bize en azından bana eziyet etmeyi bırak lütfennnnn...
doğru söze ne denirki başka...haftaya chetkovdan şov bekliyoz inşallah
Alt 19.02.2007, 11:12   #66
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 760 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: -->: Mehmet YILDIZ

Alıntı:
Kardeş maçı izledin mi bilmiyorum.Mehmete yüklenmek kolay.Ben senin aksine mehmeti çok beğeniyorum.Topu rakip sahada tutmayı başaran tek futbolcumuz.Bu durumu ile de defansımıza vakit kazandırıyor.Eğer mehmet olmasa maç tenis maçı gibi oluyor defansın attığı her top anında sivas sahasına geri dönüyor.Ayrıca mehmete zayıf demen sanırım gol anlamında.Yoksa süper ligde onun kadar yere sağlam basan bir futbolcu yok.Gol atması içinde orta sahanın çalışması lazım bir forvet tek başına gol atamaz ona bu fırsatı yaratmak gerekir.Sivas orta sahasına acil müdahele yapması lazım.Forvet ve defans sorunsuz.Yasir ve sergio bu yükü kaldıramıyor.Onlar koşan savaşan futbolcular .Bu ikilinin önüne çok kjaliteli bir maestro lazım.O zaman sorun kalmaz.Mehmette gol atar.
Alt 19.02.2007, 11:35   #67
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 884 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: --->: -->: Mehmet YILDIZ

Alıntı:
OLCAY_58_AKKUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeş maçı izledin mi bilmiyorum.Mehmete yüklenmek kolay.Ben senin aksine mehmeti çok beğeniyorum.Topu rakip sahada tutmayı başaran tek futbolcumuz.Bu durumu ile de defansımıza vakit kazandırıyor.Eğer mehmet olmasa maç tenis maçı gibi oluyor defansın attığı her top anında sivas sahasına geri dönüyor.Ayrıca mehmete zayıf demen sanırım gol anlamında.Yoksa süper ligde onun kadar yere sağlam basan bir futbolcu yok.Gol atması içinde orta sahanın çalışması lazım bir forvet tek başına gol atamaz ona bu fırsatı yaratmak gerekir.Sivas orta sahasına acil müdahele yapması lazım.Forvet ve defans sorunsuz.Yasir ve sergio bu yükü kaldıramıyor.Onlar koşan savaşan futbolcular .Bu ikilinin önüne çok kjaliteli bir maestro lazım.O zaman sorun kalmaz.Mehmette gol atar.
evet maçı izledim gardaşım ve m.yıldız hep o bildiğim m.yıldız, oyunu rezil eden en büyük futbolcumuzdu, bence mehmetin hiç bi özelliği yok, kafayı öne eğip dümdüz gitmesinden, yada topu alıp rakibe yaslanıp sonra yere yatmasından başka bi özelliğini göremiyorum ben mehmetin, sivassporda oynayan bi futbolcu aldığı her topu ezmezki arkadaş, sana yeminle söylüyom bu gün akşam git iki halı saha maçı izle mehmetten çok daha iyi oynayan en az 5 topçu bulursun, nerden bulur getirirler bilmem ki böyle adamları, bu adam değil süper ligde ikinci ligde bile zor oynar.. düşündükçe çıldırasım geliyor benim sivassporumun forvetinde oynayan adam gol atma özürlü ya, beceremiyor işte, f.bahçeye 4-0 yenildiğimiz maçı hatırlarsın yeminle söylüyorum o maç 5-4 bizim hakkımızdı takım mükemmel oynadı ama m.yıldız rakibin üçüncü kalecisine o kadar pozisyondan bi tane atamadı ki, mehmetin gol atması için kale mecbur boş olması lazım, yoksa olmuyor, olmuyor,olmuyor...
mehmet olmasa tenis maçı gibi olur demişin, mehmet olmasada onun yerine gökhen ünal gibi vurduğunu gol yapan bi topçumuz olaydıda göreydin tenis maçını..
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: Mehmet YILDIZ
Alt 19.02.2007, 11:47   #68
UTKUM_58
Tecrübeli Yiğido

UTKUM_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 760 UTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: -->: Mehmet YILDIZ

Alıntı:
kardesimmm alinma ama sen futboldan anlamiyosun yada gorsel konusuyosun,,sana birsey diyimi mehmet yildizi yakindan tanimam ama sivasa telekomdan geldigi andan itibaren takip ediyorummm..gercekten yuregiyle oynayan futbolcuu..sadecee pres yapmasi takimii 13 kisilik guce ulastiriyor..belki teknigi az ama vucudunu iyi kulaniyorr gol vuruslarida fena deil..sen mehmet yildizii maclarda degil disarida gezerken izle ozaman heraldee guzel topcusun dersinn..neysee kolay gelsinn...eskiden parasi olan
konusuyordu simdi herkes konusuyorrr...konusunnnnn meydan sizinnn
UTKUM_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
;) :D
Alt 19.02.2007, 11:57   #69
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1284 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft
Cool ;) :D

Boşuna adı deli mehmet'e cıkmamış ama bu aralar vieri mehmet ile cıkışta bu arada sonu benzemesın de vieri ye
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Mehmet YILDIZ
Alt 19.02.2007, 13:09   #70
fm58
Yiğido

fm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 694 fm58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Mehmet YILDIZ

o kafa neydi öyle 31 metre dile kolay
fm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler