Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: GS:3 SİVASSPOR:1
Alt 26.11.2006, 10:55   #61
gülkız
Yiğido

125 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 736 gülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: GS:3 SİVASSPOR:1

Sivasspor maçı Galatasaray da topun ağzında olan Gerets ve gönderilmesi muhtemelen olan bazı topcular için Fenerbahçe maçı öncesi önemliydi.Çünkü Avrupa maçlarında rezil olan kedicik içerde kendini ispatlama gayreti içindeydi.Bu maçı rakip takım kaybetseydi basın,medya ortalığı velveleye verecek ve teknik direktöre
gülkız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.11.2006, 10:57   #62
ş.usta
Tecrübeli Yiğido

ş.usta - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

73 Mesajına 171 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 748 ş.usta Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

neyazıkki galatasaraya yenildik,yenilginin mazeretiolmaz.
zormaçları atlatık bundan sonrası iyiolaçak inşallah.
ş.usta isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.11.2006, 11:00   #63
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 992 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sevgili yiğidolar, dün akşam ben de stadda idim. Sesim soluğum kesildi bağırmaktan. Sağolsunlar Sivastan gelen yaklaşık 90-100 kişilik gurup, Üsküdarlı 9-10 arkadaş ve İstanbul derneğinden 10-15 kişi takıma ellerinden gelen desteği vermeye çalıştılar. Yani toplam yaklaşık 150 kişilik bir gurup takımı sürekli destekledi.

Taraftarımızın toplamı 1000'den fazlaydı. Hep beraber tezahürat yaptığımız dakikalarda bütün GS tribünlerinin dikkatini çektik ve stadda sesimiz ciddi seviyede duyuldu. Ancak bu dakikalar gerçekten kısa sürdü. Ben diğer arkadaşların aksine taraftarımızı suçlamıyorum çünkü geçen yıllardaki maçlara göre önemli oranda ilerleme kaydedildiğini gördüm. GS taraftarının ilk dakikalarda gelen gollerle artan coşkusu, bizim taraftarımızın çöken morali ilk dakikalardaki coşkunun sürmesini engelledi.

Takıma gelince ilk 15 dakikada çok sıkı defans yapmamız gerekirken biz açık oynadık ve basit golleri yedik. Bu da sonun başlangıcı oldu bizim için...

Son olarak Mehmet Yıldız hakkında birkaç şey söylemek lazım: Beşiktaş maçından sonra birçok arkadaş Mehmet'i göklere çıkarırken ben yine de eleştirmiştim. Eleştirilerimde haklı olduğumu birkez de dünki maçta gördüm. Adam resmen top ezme makinesi. Fiziği gerçekten güçlü ama aldığı topları eziyor, teknik yönü çok zayıf olduğu için tehlikeli olabilecek bir çok pozisyon Mehmet Yıldız'la rakip takımın defansına hediye edilen toplara dönüşüyor.

Maçın başında Wooter oyuna girseydi emin olun sonuç çok farklı olabilirdi. Bülent Uygun'un bir an önce Wooter'la maça başlamayı kafasına sokması lazım.

Diğer bir sözüm aramızdaki Sivassporlu mu yoksa başka bir takımlı mı oldukları belli olmayan ne idiğü belirsizlere: Siz de bir an önce saflarınızı belli edin. Ya tam Sivassporlu ya tam GS'li, BJK'li, FB'li olun, ama Sivas tribününe tek bir aşkla tek bir renkle gelin. Ya da cehennemin dibine gidin, yüzünüzü görmeyelim sesinizi duymayalım...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.11.2006, 11:01   #64
gülkız
Yiğido

125 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 736 gülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISI

kapı gösterilecekti.O yüzden Sivasspordan daha fazla motive olmuş ve hırslanmış bir takım vardı.Tabi ki hakem mevzusunu maçta kazanma faktörü olarak düşünmemiz gerekir.Barış Şimşek,Cüneyt Çakır,Çetin Sarıgül,Mehmet Fatih Gökçe gibi hakemleri protesto etmek,tepki göstermek zorundayız.Çünkü kendilerine verilen her maçta Sivasspor aleyhine ne varsa yapıyorlar.Yense yenilse de her zaman Sivasspora destek olmalıyız,moral vermeliyiz.
gülkız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: GS:3 SİVASSPOR:1
Alt 26.11.2006, 11:35   #65
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 893 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: GS:3 SİVASSPOR:1

... OLSUN BE SİVASIM CANIN SAĞ OLSUN ...
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.11.2006, 11:49   #66
tur_58
YASAKLI ÜYE

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tur_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

gaben demiştim galatasaraydan fark yemeszek iyi olur diye ama siz hep yenecez dediniz halbuki berabere bile kalamayacağımız ortadaydı
tur_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: GS:3 SİVASSPOR:1
Alt 26.11.2006, 11:51   #67
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 893 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: --->: GS:3 SİVASSPOR:1

Alıntı:
tur_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gaben demiştim galatasaraydan fark yemeszek iyi olur diye ama siz hep yenecez dediniz halbuki berabere bile kalamayacağımız ortadaydı
nerden geliyor bu öngörün....
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: GS:3 SİVASSPOR:1
Alt 26.11.2006, 12:18   #68
erhan58_58
Yeni Yiğido

erhan58_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erhan58_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: GS:3 SİVASSPOR:1

böyle hakemler oldugu sürece işimiz zor adam trabzon bölgesinin hakemi niyeti belli acısı var ayrıca taraftar baskısından korkan bir hakem bence forma yerine annesininin etekligini giyip çıkmalıydı bu maça ama yinede hayırlısı son iki maçımızıda alıp yola devam edecegiz buna eminim başarırı sivassporum benim
erhan58_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.11.2006, 12:43   #69
AFK_SiVaSLiM
YASAKLI ÜYE

AFK_SiVaSLiM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 AFK_SiVaSLiM ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Sivas 1967 Genc Taraftar Dernegi Uyesi Olarak Dün Aksam Alisamiyen Stadyumundaydim.Süper Bir Atmosfer Süper Bir Gece Ne Yazikki Hazin Bitti 3-1Yenik Ayrildik Mactan.Bunlar Dogal Mevzular Bir Takim Yenecek Digeri Yenilecek Yada Berabere Kalinacak. Malesef Dün Yenilen Hanesinde Bizim Ismimiz Vardi Böyle Olsun Istemesekde Bunu Degistirmemiz Artik Olanaksiz.Ben Sivasspor'u Gayretinden Ve Bize Yasattigi Herseyden Dolayi Taktir Etmek Istiyorum.Yendigi Zaman Iyi De Yenildiginde Kötü Mü ? Hayir Bu Takima Eger Bizler Sahip Cikmazsak Kimse Sahip Cikmaz Unutmayalim...

Gelelim Diger Konuya.
Forumlari Okudum Birbirinden Güzel Yazilarda Var Bizleri Uzen Yazilarda Var.Taraftarligi Bilmez Insanlarin Fiiliyatla Uzaktan Yakindan Alakasi Olmayan Havaya Söyledikleri Sözleri Kiniyorum.Takim Söyle Takim Böyle, Oncelikle Biz Bu Takimi Suclamak Yerine Sapkamizi Onümüze Egip Biz Ne Yapiyoruz Demeliyiz. Trübünde Sivasspor Taraftari Bin Parca.Fb Bayraklari Aciliyor GS Sempatisi Alanen Ortada, Söylenen Sözlerde Uyum Yok , Herkes Bir Dalgada. Trübüncülügüde Bilmedigimizi Acikca Gördüm. Her Kafadan Bir Ses Herkes Trübündeki Insanlara Bir Seyleri Söyletmeye Calisiyor. Oysa Bir Lider Olmali Biz Bunu Daha Önce Hic Yasamamistik Ama Dün Gördüm Ki Bu Bir Gercekmis.Ve Cidden Cok Uzüldüm Biz 22 000 Km Yol Yapan Dernek Olarak Trübünde Bunu Hic Görmemistik Ama Dün Uzüldüm 2048 Km Yol Yapip Aksam O Manzarayi Gördügüme.Hala Düsünüyorum Biz Ne Zaman Birlik Olacagiz.

Ayri Bir Konuya Daha Girmek Istiyorum.
1967 Taraftar Dernegi Bir Bütünmü, Yoksa Sura ? Bura Mi ?
Bakin Ultra Aslanlara, Bakin Carsiya , Bakin Kadiköy Grubuna Binlerce Insan Tek Yürek Olurken Dün Biz 600 Kisiyi Birlik Edemedik.Dernegimiz Sivas- Istanbul- Usküdar Bu Sekilde Dile Gelsin Ama Bu Ayrilik Isimlerde Olsun Yüreklerde Yasanmasin.Güzel Bir Olay T-shirt Basilmis Takdirde Ettim Cünkü Dün Ultraaslanlarin O Binlerce Insanin Tek Bir Sweet Giyip Maca Gelmeleri Gözede Cok Hos Geliyor.Istanbul T.D. Olarak Bu Tek Tip T-shirtla Göze Hos Gelmeyi Düsünmesinide Begendim. Ama Ardina Istanbul Sivasspor Dernegi Seklinde Yazi 2 Gün Sonra Biz Sivaslilarinda Ayni Sekilde Bir Olaya Kalkismasina Meydan Verir Ve Simdi Olmayan Bütünlük Günden Güne Daha Kötü Boyut Alir.Birliktelige Cagiran Birlikteligi Asilayan Seylerde Ön Saflarda Yer Alsak Daha Güzel Olmaz Mi ?

Benim Icin Su-Bu-O Önemli Degil Ben Sivasspor Taraftariyim Tek Basimada Giderim Macimi Izlerim Basimda Agrimaz Bogazimda Yirtilmaz Ama Istedigim Hep Birlikte Güzel Seylerde Rol Almak.

Dogru 1 Ses Kalabaliktan Daha Gür Ses Cikarir...

Varsa Yoksa Sivasspor...
AFK_SiVaSLiM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.11.2006, 12:55   #70
PRoFeSSioNaL
Usta Yiğido

PRoFeSSioNaL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

114 Mesajına 192 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 957 PRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer Anblick

NE OLUYOR BİZE YAV HADİ HAYIRLISI