Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SS.Com > Sivas Dernekleri

Sivas Dernekleri Sivas ve Sivasspor dernekleri bulusma merkezi

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 06.06.2005, 18:32   #61
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1301 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
gunay Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
gakgo58 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
emin58 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
gunay Nickli Üyeden Alıntı
[size=6]Gece tek kelime ile mükemmeldi... ancak geceyi bu kelimeye sığdırmak hata olur... orada tanışmış oldugum 5841 (salih abi ve oğlu), hardmustafa, alperen58 ile sivaslı olmaktan tekrar gurur duydum... gakgo58 abimin hakkınıda odemek zor gercekten...

Giderken sol şeriti kapatıp 38 dk da kocaeline varmamızı saglayan çevik abimede helal olsun :lol: :lol:

Sivastan gelenleride unutmamak gerek... ürünleri getirerek klüp için fedakarlığı birkez daha göstermiş oldular...

Sanatçılarla sunucu hasan abi ile gece çoook eğlenceli geçti.. tabi bizde tribün misali sivasspor tezahuratı yapmayı ihmal etmedik :lol: :lol:

GECEYE EMEĞİ GEÇEN VE GELEN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER....
[/size]
[size=6]+ imza[/size]
[size=6]İMZA..KAŞE...DAMGA PULU...NOTER TASDİKİ...YEMİN BİLLAH...İKAMET SENEDİ...NUFUS CÜZDAN FOTOKOPİSİ VE İKİ RESİM...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [/size]
[size=6]muhahahahahaha yaw abi alemsin walla.... sen imza atsanda yeterdi.. diplomasi sana geçerli deil :lol: :lol: :lol: [/size]
[size=7]Olmaz ikametgah ilmuhaberi ve vukuatlı nüfus kaydı eksik... :lol: :lol: :lol: muhahahaha...[/size]
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.06.2005, 18:58   #62
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1290 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
gakgo58 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ultraSivas_58 Nickli Üyeden Alıntı
İYİ GARDAŞ GECENİZ HAYIRLI OLSUN.BİZ GELEMİYOZ...
Onur gardas...yanlız bıraktın beni ....bu cevik le emin58 senin de yokluğunu fırsat bildiler canıma ot tıkadılar benim..(gerçi misafirler diye ses etmedim ..yoksa yapacağımı bilirdim onlara ama neyse...) gardas bi ara istanbula gelde şu ikisinin bir ifadelerini alak..hemiii ??
ABI NE YAPIYIM GELEMDİK İŞTE BENDE ÇOK İSTERDİM AMA GELMEYİ OLMADI.EN İYİSİNİ YAPMIŞSIN MİSAFİRİ AĞIRLAYACAKSIN HER ŞEY YERİNDE GÜZELDİR.MÜSAİT OLDUĞUM BİR GÜN GELİRİM İSTANBUL'A EMİN ABİ İLE CEVİK ABİ NİN İFADELERİNİ ALIRIZ ABI...
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır